• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Gündoğduya hala çağrılar var.
Korkmayın, söylenenlere aldanmayın katılın bu bayrama deniyor.

Ya ben kopyalayacaktım ama konuya uygun olmaz diye vazgeçtim :60:

Yemin ederim çarşıdan öte sivil toplum örgütü tanımıyorum an itibariyle :60:

kusura bakmayın kızlar muhabbete daldım ama bu kelime 5 gündür en çok dikkatimi çeken kelime oldu

o kadar ki söyleyeceğim herşeyin başına sonuna "an itibariyle" koymak istiyorum an itibariyle
:27::27::1::1:

Son düzenleme:
PARKON!! rütbeme bak neyi hatırlayacağını hatırla :27:

facede ilginç sloganlarla ilgili bir paylaşım yapılmış çok güldüm,insanlar çok hoş :9:

Gümüşsuyu ve İnönü barikatlarında Çevik Kuvvet var. O bölgeden uzak durun lütfen. Vatandaş akın akın Taksim'e çıkıyor.

Bilgisi geldi.

Kadiş kıskandım bende ogillerden oluciim.:51:

Med izleyemedim ya, açmıyo manyak ıpad, yarın işten izlerim :27:

Tüm yemek blogları yarın kandil simidi yapıp taksime gidiyoruz,demişler...

kandilsimitsiz taksimgezisiz olmaz :)

"Direniş eylem havasında" nedemekse :60::17:

şu demek bugüne kadar direndik biber gazından eyleme fırsat kalmadı çünkü şimdide direnmiyoz eylem yapıyoz:9::9::9:
direniş eylem havasına döndü yani...senin cümlenle seni aydınlattım:28::28::28: bu da enteresan oldu yani:9::9::9::9:

şu demek bugüne kadar direndik biber gazından eyleme fırsat kalmadı çünkü şimdide direnmiyoz eylem yapıyoz:9::9::9:
direniş eylem havasına döndü yani...senin cümlenle seni aydınlattım:28::28::28: bu da enteresan oldu yani:9::9::9::9:

ay cok güldürdünüz bugün kızlar yaa:9::9::9:

Ben Turkiye'nin ezberini bozan bir avuc gence tesekkur etmemiz gerektigini dusunuyorum.Her sey cok daha iyi olabilir.şirin payzın :42:

Ben Turkiye'nin ezberini bozan bir avuc gence tesekkur etmemiz gerektigini dusunuyorum.Her sey cok daha iyi olabilir.şirin payzın :42:

ATATÜRK onlara emanet etmiş vatanını görevlerini yerine getirdi canlarım benim bir avuç değillerdi bi kere bi sürülerdi:9::9::9::9:

ATATÜRK onlara emanet etmiş vatanını görevlerini yerine getirdi canlarım benim bir avuç değillerdi bi kere bi sürülerdi:9::9::9::9:

canım bir avuç dediği eylemi ilk başlatan buna öncülük eden insanlar onlardan bahsediyor.kötü bir şey demiyor yani :)

Bir de böyle bir şey var, işe yarayabilir...
$485619_10151773233396844_1626553155_n.jpg

şuna koptum ya bakın ne yazmışlar gülelim biraz ; Flash tvde direnişçilere destek için halaycıların üzerine temsili biber gazı sıkıldı. Şaka şaka olaydan henüz haberleri yok :27:

bi flaşh bi nihat doğan beni öldürüyor zaten :6:

arkadaşlar meydana bir yazı yazmışlar çok güldüm

biber gazı meksikadan m geldi :)

birazda ben güldüreyim sizi kızlar :27::27: ah şu çarşı yokmu bayılıyorum bi fenerli olarak :9::9:

$tomememme.jpg

Sonunda oldu.
Uyarımıza rağmen dağılmayan polise biber ve portakalla müdahale ettik.

$181283_445163675515861_1695960466_n.jpg

Back