Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Sermiyan Midyat şuan Cnn Türk te ve çok hoş

Üzerine giydiği t-shirt te penguen resimleri var ve üst tarafta CNN türk yazıyor

Çok yaratıcı bir protesto, hemde kendi kanallarında canlı

evet izledim şimdi o t-shirt neydi öyle koptum sunucu dondu kaldı

diren antartika kalbimiz seninle dedi ya,tövbe edecek adamlar belgesele :))))

Son düzenleme:

Nasıl ya((
Doğru deildir inşallah , kaynak neesi canım

Haber nereden? .........

Ben atılan gaz bombasının duvardan çarpıp kafasına geldiğini de duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum...

Üzerine giydiği t-shirt te penguen resimleri var ve üst tarafta CNN türk yazıyor

evet sonuna yetiştim süperdii sonunda da fatih altaylıya seslendi bırak teke tek i meydana gel dedi

Ben atılan gaz bombasının duvardan çarpıp kafasına geldiğini de duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum...

evet öyle birşeyde dedi vali ..seken bomba veya nişan alınan bomba bilemiyorum ama bana çok büyük ihtimal bomba gibi geliyor
şeklinden dolayı.

Haber nereden? .........

azcık bekle canım o twitter ı kopyalayım aslında yakan kişileri yazmışlar ama ben onu yazmak istemedim açıkca...
bi de sadece o twitte koycam buraya yorumları eklemeyecem..bu arada yeni değil bu olay bugün içinde öğlen olmuş ama benim haber kaynağıma yeni düştü

Son düzenleme:
azcık bekle canım o twitter ı kopyalayım aslında yakan kişileri yazmışlar ama ben onu yazmak istemedim açıkca...
bi de sadece o twitte koycam buraya yorumları eklemeyecem..

Bu haberin doğruluğundan emin olalım, öyle yayalım canım, sosyal medyadayım şu an, 5 hagstag takip ediyorum, böyle bir duyuru almadım, hala bakıyorum.

Ama hiç duyulmadı, demekki yalan haber.
Enazından umarım

tek kelimeyle BAYILDIM helal olsun sermiyan midyata
Yahu ben imzama koyayım dedim, baktım kocaman olmuş, boyutunu ufalttım

doğruluğu teyit edildimi?kızıma söyliyim yaysın mı?bilemedim:44:

Bu haberin doğruluğundan emin olalım, öyle yayalım canım, sosyal medyadayım şu an, 5 hagstag takip ediyorum, böyle bir duyuru almadım, hala bakıyorum.

şimdide teyid için görüşmüşler yok öyle bir şey demişler hayret bişi arkadaş saniye saniye yayın yapmayacam ben 5 dk önce yayınladı bir yer sonra ardından site üyeleri admine yağdırdı yalan haber yapıyorsunuz dikkat edin diye

Üstünden 8 saat geçtiğine göre ya yalan haber, yada hedeflerine ulaşamadılar.
Ortalık karıştırmayalım bence

evet öyle birşeyde dedi vali ..seken bomba veya nişan alınan bomba bilemiyorum ama bana çok büyük ihtimal bomba gibi geliyor
şeklinden dolayı.

Bende böyle düşünüyorum ama her ne olursa olsun bir annenin yine ciğeri yandı onu söndürecek artık hiç birşey olmadığını sanıyorum...maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…