Sermiyan Midyat şuan Cnn Türk te ve çok hoş
Üzerine giydiği t-shirt te penguen resimleri var ve üst tarafta CNN türk yazıyor
Çok yaratıcı bir protesto, hemde kendi kanallarında canlı
Kızlar bir habere göre itü nün altındaki ormanı yakmış birileri.... direnişçiler damacana su ile söndürmeye çalışıyorlarmış bizim üzerimize atacaklar diyorlar iftaiyeyi arıyorlarmış gelmiyormuş kendi imkanlarımızla söndürmeye çalışıyoruz diye yazmışlar..yandaş medya iki ağaç kurtarmaya gittiler ormanı yaktılar diye bize yüklenecek yayın bunu diye yazmışlar
Kızlar bir habere göre itü nün altındaki ormanı yakmış birileri.... direnişçiler damacana su ile söndürmeye çalışıyorlarmış bizim üzerimize atacaklar diyorlar iftaiyeyi arıyorlarmış gelmiyormuş kendi imkanlarımızla söndürmeye çalışıyoruz diye yazmışlar..yandaş medya iki ağaç kurtarmaya gittiler ormanı yaktılar diye bize yüklenecek yayın bunu diye yazmışlar
evet vali aynen öyle dedi yarım ay şeklinde yarık! bakın ne diycem gördünüzmü bilmiyorum ama bir foto vardı eylemlerdeki karelerden.
bir arkadaşımızın bacaqına gaz bombası gelmiş yarım ay şeklinde yarık açmış oda önüne yıldız çizmiş türk bayraqı şeklini vermiş açıklaması yazıyordu fotonun altında..görenler hatırlar mutlaka..vali yarım ay şeklinde yarık dediğinde direk aklıma gaz bombası geldi ayrıca kemiğin kırılması falan çok basınçlı ,şiddetli bir darp olmasıyla mümkün ancak.:44:
Sermiyan Midyat şuan Cnn Türk te ve çok hoş
Üzerine giydiği t-shirt te penguen resimleri var ve üst tarafta CNN türk yazıyor
Ben atılan gaz bombasının duvardan çarpıp kafasına geldiğini de duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum...
Haber nereden? .........
azcık bekle canım o twitter ı kopyalayım aslında yakan kişileri yazmışlar ama ben onu yazmak istemedim açıkca...
bi de sadece o twitte koycam buraya yorumları eklemeyecem..
azcık bekle canım o twitter ı kopyalayım aslında yakan kişileri yazmışlar ama ben onu yazmak istemedim açıkca...
bi de sadece o twitte koycam buraya yorumları eklemeyecem..bu arada yeni değil bu olay bugün içinde öğlen olmuş ama benim haber kaynağıma yeni düştü
Ama hiç duyulmadı, demekki yalan haber.
Enazından umarım
tek kelimeyle BAYILDIM helal olsun sermiyan midyataSermiyan Midyat şuan Cnn Türk te ve çok hoş
Yahu ben imzama koyayım dedim, baktım kocaman olmuş, boyutunu ufalttım
Bu haberin doğruluğundan emin olalım, öyle yayalım canım, sosyal medyadayım şu an, 5 hagstag takip ediyorum, böyle bir duyuru almadım, hala bakıyorum.
evet öyle birşeyde dedi vali ..seken bomba veya nişan alınan bomba bilemiyorum ama bana çok büyük ihtimal bomba gibi geliyor
şeklinden dolayı.
Üstünden 8 saat geçtiğine göre ya yalan haber, yada hedeflerine ulaşamadılar.
Ortalık karıştırmayalım bence
Doğru bir bilgi olduğunu düşünmüyorum.
Olsaydı muhakkak meydandaki direnişçiler bildirirdi canım.
Yine de araştırıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?