• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Ankara Etimesgut korna tencere tava sesleriyle inliyor...
egunal evden bildiriyor:9::9::9::9:

selam:72::72::72::72: $BL7zpX0CEAAwgnd.jpg

Gezi Parkı’nda Ne Nerede? İhtiyaçlar Neler?
geziparkikroki2.jpg

4 Haziran 2013 – Güncellenmiş Liste
1 – Yeme – İçme – Revir ( Sivil İnisiyatif ) 24 saat açık
Hizmet : Yeme – İçme – Sağlık Hizmetleri
İhtiyaçları : Dayanıklı yiyecekler – Su – Meyve Suyu – Plastik Tabak – Puse
Oksimetre – Şeker Ölçme Aleti – Tansiyon Aleti
İrtibat: 0532 785 66 00 – Gülay Şubatlı
2 – Yeme – İçme ( Yeşiller Ve Sol Gelecek )
Hizmet : Yeme – İçme
İhtiyaçlar : Çöp Poşeti – Yağmurluk – Gaz Maskesi – Sandviç
3 – Revir – ( İstanbul Tabib Odası ) 24 Saat
Hizmet : Her türlü sağlık hizmeti
İhtiyaçları : Sedye – Ateş Ölçe Aleti – Şeker Ölçme Aleti – Dijital Tansiyon Ölçme Aleti
4 – Yeme – İçme ( Bireysel ) 24 Saat
İhtiyaçları : Su – Meyve Suyu – Ayran – Plastik Bardak, Tabak
5 – Mutfak ( Unicef ) 24 Saat
Hizmet : Sıcak, soğuk yemek.
İhtiyaçları : Jeneratör – Çadır – Fener
6 – Yeme – İçme – Koordinasyon ( Müşterekler ) 24 Saat
Hizmet: Yeme – İçme – Sağlıklı Bilgi Akışı – Koordinasyon
İhtiyaçlar : Yağmurluk – Çadır – Uyku Tulumu – Mat
7 – Eczane – Yeme – İçme – Giyisi ( Bireysel ) 24 Saat
Hizmet : Yeme – İçme – Eczane hizmeti – Akşamları Hemşire
İhtiyaçları – Baret – Profesyonel Gaz Maskesi – Gözlük – T shirt – Pantolan -Eşofman
8 – Yeme – İçme ( Bireysel ) 24 Saat
9 – Doktor – Eczane – Yeme – İçme – Giysi – Hijyen (Bireysel ) 24 Saat
Hizmet : Sağlık Hizmetleri – İlaç – Yeme – İçme – Giysi – Köpek Maması – BebekMaması – Kadın Pedi
İhtiyaçlar : Profesyonel Gaz Maskesi
10 – Yeme – İçme ( Lambdaistanbul ) Gündüz Saatleri
İhtiyaçlar : Çardak – Su – Meyve Suyu

11 – Yeme – İçme – Giysi ( Bireysel ) 24 Saat
Hizmet : Yeme – İçme – Giysi
İhtiyaçları : Dayanıklı Yiyicekler – Su – Meyve Suyu – Ayran – Kıyafet
12 – Koordinasyon
Hizmet : Koordinasyon – Basınla İlişkiler
13 – Yeme – İçme – Sağlık (Sykp ) 24 Saat
Hizmet : Yeme – İçme – Sağlık
İhtiyaçlar : Çadır – Battaniye – Dayanıklı Yiyecek İçecek – Meyve Suyu – Ayran

Son düzenleme:
görüntüler çok güzel istanbul,ankara,izmir,her yer...çok duygulandım ama :14: halkın başarısı bu başka bir şey değil..

bu direniş yüzünden iyi-kötü herşeye ağlar oldum :)

mahallemde tenceremiz var tavamız var çapulcuyuz havamız var :) bir de davul çalıyor aşağıda sloganlara eşlik ediyor. abdullah cömert ölümsüzdür sloganları ve her yer taksim her yer direniş sloganları atıldı hatay' a selam ve destek dilekleri gönderildi. az önce prostetolar sonlandı yeniden devam eder herhalde

adli tıp acıklamıs Abdullah'ın ölümü kafasındaki kemiğin beynine batması gibi bir durummuş:44:(tam hatırlamıyorum)
insanlar vuruldugunu söylüyor ama başında mermi çıkmamış diye haber vermişler. kanal d de söyledi:44:

Canım kafasında kurşun giriş ve çıkışı yokmuş kafanın arkasında ciddi bir darp ve yarım ay şeklinde yarık varmış...araştırma yapılacakmış sonucu hep birlikte görücez...tekrar Allah yakınlarına sabır versin ve ABDULLAH asla Unutulmasın diliyorum....

bende istanbul ayşekadından bildiriyorum
sonunda kızım milleti kudurttu acayip ses oldu sokağımızda:32::32:
ve her günki gibi bugünde bağdat caddesine gidiliyor:32::32:

Sermiyan Midyat şuan Cnn Türk te ve çok hoş:9:

Üzerine giydiği t-shirt te penguen resimleri var ve üst tarafta CNN türk yazıyor:60:

Çok yaratıcı bir protesto, hemde kendi kanallarında canlı:9:

Kızılay'dayim cok guzel burası. Bayram gibi :) saldırı da yok. İste bu dedirtiyor insana.

Elmayra Ankara'dan bildirdi :)

Harikasın Elmayra :)) :)) günlerden sonra gülücük resmi koyobildim :) umarım ilerleyen saatlerde aynı gülücüğü koyabilirim (bunu gerçekten çok istiyorum:) ) işte istediğimiz direniş hareketleri helal olsun hepinize :) :)

hem de nasıl :5:

medcezir sana bir teşekkür borcum var aslında,kardeşim için çabaladın benimle üzüldün yardım telefonları buldun çok teşekkürler.

Olur mu öyle şey?
Asla bir borcun yok, asıl bizim kardeşine ve orada bulunan herkese minnet borcumuz var.:72:

Canım kafasında kurşun giriş ve çıkışı yokmuş kafanın arkasında ciddi bir darp ve yarım ay şeklinde yarık varmış...araştırma yapılacakmış sonucu hep birlikte görücez...tekrar Allah yakınlarına sabır versin ve ABDULLAH asla Unutulmasın diliyorum....

evet vali aynen öyle dedi yarım ay şeklinde yarık! bakın ne diycem gördünüzmü bilmiyorum ama bir foto vardı eylemlerdeki karelerden.
bir arkadaşımızın bacaqına gaz bombası gelmiş yarım ay şeklinde yarık açmış oda önüne yıldız çizmiş türk bayraqı şeklini vermiş açıklaması yazıyordu fotonun altında..görenler hatırlar mutlaka..vali yarım ay şeklinde yarık dediğinde direk aklıma gaz bombası geldi ayrıca kemiğin kırılması falan çok basınçlı ,şiddetli bir darp olmasıyla mümkün ancak.:44:

Sermiyan Midyat şuan Cnn Türk te ve çok hoş:9:

Üzerine giydiği t-shirt te penguen resimleri var ve üst tarafta CNN türk yazıyor:60:

Çok yaratıcı bir protesto, hemde kendi kanallarında canlı:9:

Ben de izledim :) süper adam bu Serminyan Midyat helal olsun :)

Kızlar bir habere göre itü nün altındaki ormanı yakmış birileri.... direnişçiler damacana su ile söndürmeye çalışıyorlarmış bizim üzerimize atacaklar diyorlar iftaiyeyi arıyorlarmış gelmiyormuş kendi imkanlarımızla söndürmeye çalışıyoruz diye yazmışlar..yandaş medya iki ağaç kurtarmaya gittiler ormanı yaktılar diye bize yüklenecek yayın bunu diye yazmışlar:5::5::5:

Son düzenleme:
Back