• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

sen hiç galatasaray fenerbahçe formalıların beşiktaş marşı söylediğini gördün mü ? yazmışlar... bu ülke de bunu da gördük şükür :)

eylemcilerden biri de şunu yazmış; noldu abisi gazın mı bitti :90:

garanti bankasının gelen müdürü '' ben de çapulcuyum '' demiş. paracıklar gidince yabancı yatırımcılar tepenize binince çapulcu da olursunuz tencereci tavacı da

http://www.cnnturk.com/2013/guncel/06/04/garanti.bankasi.genel.muduru.ben.de.capulcuyum/710627.0/

kredi kartında bonusu olan birini kartı iptal ettirmek istediğinde görevli ' 7 lira bonusunuz var iptal ettirirseniz harcayamazsınız' demiş. kart sahibi vatandaş da '' o 7 lirayla ferit şahenk çay içsin benden ' demiş :) bonusu olanlardan bazıları da ' size hediyemiz olsun makarna alırsınız ' demişler garantiye :)

[video=youtube;6Q7Eyq5XrJU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6Q7Eyq5XrJU[/video]

arkadaşlar eylemci kardeşlerimizin yorumları neden orada olduklarını söylüyorlar...

pardon penguensever cnntürk' ün linkini vermişim bu da ironi oldu farkında olmadan :)

Son düzenleme:
garanti bankasının gelen müdürü '' ben de çapulcuyum '' demiş. paracıklar gidince yabancı yatırımcılar tepenize binince çapulcu da olursunuz tencereci tavacı da

http://www.cnnturk.com/2013/guncel/06/04/garanti.bankasi.genel.muduru.ben.de.capulcuyum/710627.0/

kredi kartında bonusu olan birini kartı iptal ettirmek istediğinde görevli ' 7 lira bonusunuz var iptal ettirirseniz harcayamazsınız' demiş. kart sahibi vatandaş da '' o 7 lirayla ferit şahenk çay içsin benden ' demiş :) bonusu olanlardan bazıları da ' size hediyemiz olsun makarna alırsınız ' demişler garantiye :)

Ben de çapulcuyum mu demiş:1:
İşte eylem böyle yapılır ya, halkın gücü:46:

Ben şuna bayıldım:9:

"Arkadaşlar polisimiz 5 gecedir uykusuz ve yorgun, lütfen anlayışlı olalım.
Herkes biber gazı getşrsin, birbirimşze sıkarız"

:9::9::9:

Kızlar akm nin üstünden biri düşmüş hastaneye kaldırılmış diye duydum...aslı var mı? ya da bilen varsa paylaşabilir mi??

Bunu paylaşabilir miyim lüüütfeennn. :9::9::9:

946757_10151419240428344_757262130_n.jpg

:9::9::9::9::9::9: devam edecekse lütfen böyle etsin yaa
:9:

kızlar güzel bi paylaşım oldu direnişçiler alanlarda biz burada eğlendik bu gece..hep böyle olmasını diliyoruz..

kaç gecedir 2-3 saatlik uykularla ayaktayım bu gece dayanamıyorum artık ben kaçıyorum halay çekerek gideyim bari :64::64:

haydi iyi geceler :3:

SON DAKİKA! İstanbul Bahçelievler'de Eylemcilere karşıt görüşlü bir grup elleri bıçak,satır ve sopalı şekilde insanlara saldırıyor.

Dersim ve Antakya'da da polis ağır müdahalesi bulunuyormuş

[h=5]olis cenazeden dönenlere müdahaleye devam ediyor.
asker araya barikat kurmuş polis asker barikatının ardından gaz bombasıyla vatadaşlara müdahale ediyor.
[/h]

Yani bravo polise milletin canı yanmış yetmemiş birde üstüne üstlük vatandaşa gaz bombasını layık görüyorlar

Back