Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Gündoğduya hala çağrılar var.
Korkmayın, söylenenlere aldanmayın katılın bu bayrama deniyor.

Ya ben kopyalayacaktım ama konuya uygun olmaz diye vazgeçtim

Yemin ederim çarşıdan öte sivil toplum örgütü tanımıyorum an itibariyle

kusura bakmayın kızlar muhabbete daldım ama bu kelime 5 gündür en çok dikkatimi çeken kelime oldu

o kadar ki söyleyeceğim herşeyin başına sonuna "an itibariyle" koymak istiyorum an itibariyle

Son düzenleme:
PARKON!! rütbeme bak neyi hatırlayacağını hatırla

facede ilginç sloganlarla ilgili bir paylaşım yapılmış çok güldüm,insanlar çok hoş

Gümüşsuyu ve İnönü barikatlarında Çevik Kuvvet var. O bölgeden uzak durun lütfen. Vatandaş akın akın Taksim'e çıkıyor.

Bilgisi geldi.

Kadiş kıskandım bende ogillerden oluciim.

Med izleyemedim ya, açmıyo manyak ıpad, yarın işten izlerim

Tüm yemek blogları yarın kandil simidi yapıp taksime gidiyoruz,demişler...

kandilsimitsiz taksimgezisiz olmaz :)

"Direniş eylem havasında" nedemekse

şu demek bugüne kadar direndik biber gazından eyleme fırsat kalmadı çünkü şimdide direnmiyoz eylem yapıyoz
direniş eylem havasına döndü yani...senin cümlenle seni aydınlattım bu da enteresan oldu yani

ay cok güldürdünüz bugün kızlar yaa

Ben Turkiye'nin ezberini bozan bir avuc gence tesekkur etmemiz gerektigini dusunuyorum.Her sey cok daha iyi olabilir.şirin payzın

Ben Turkiye'nin ezberini bozan bir avuc gence tesekkur etmemiz gerektigini dusunuyorum.Her sey cok daha iyi olabilir.şirin payzın

ATATÜRK onlara emanet etmiş vatanını görevlerini yerine getirdi canlarım benim bir avuç değillerdi bi kere bi sürülerdi

ATATÜRK onlara emanet etmiş vatanını görevlerini yerine getirdi canlarım benim bir avuç değillerdi bi kere bi sürülerdi

canım bir avuç dediği eylemi ilk başlatan buna öncülük eden insanlar onlardan bahsediyor.kötü bir şey demiyor yani :)

Bir de böyle bir şey var, işe yarayabilir...

şuna koptum ya bakın ne yazmışlar gülelim biraz ; Flash tvde direnişçilere destek için halaycıların üzerine temsili biber gazı sıkıldı. Şaka şaka olaydan henüz haberleri yok

bi flaşh bi nihat doğan beni öldürüyor zaten

arkadaşlar meydana bir yazı yazmışlar çok güldüm

biber gazı meksikadan m geldi :)

birazda ben güldüreyim sizi kızlar ah şu çarşı yokmu bayılıyorum bi fenerli olarak

Sonunda oldu.
Uyarımıza rağmen dağılmayan polise biber ve portakalla müdahale ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…