• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

İçimde sıkıntı var sanki olaylar iyiye değilde kötüye gidiyor Türkiye bir yerlere sürükleniyor sanki :26::26:

SON DAKİKA
01.32 Kalabalık Gümüşsuyu Asker Hastanesi’nin önünde. Barikatlarla yaralılar hastaneye taşınıyor.
01.00 Polisin biber gazlı müdahalesi devam ediyor
00.20 Direnişçiler Gümüşsuyu tarafına doğru püskürtülüyor. Beleştepe civarında 20-30 kişinin provokatif eylemleri nedeniyle polis müdahalesinin başladığı iddia ediliyor.

HABER:Beşiktaş’ta son durum! | Sözcü Gazetesi

3 gündür deniyor ki "GÜMÜŞSUYUNA GİRMEYİN!" Parkta kalın deniyor yahu!

Gümüşsuyuna giren direnişçileri tokatlamak istiyorum şuan:19:

Özellikle anasayfamdaki tweet akışlarına bakılırsa, genel olarak hafif bir tepki var. gezi parkında karnaval havası yaşanıp, danslar edilip, diğer şehirlerdeki çatışmalarla ilgili kimsenin bir şey yapmamış oluşu eleştiriliyor.

ben kendimce yorumsuz kalıyorum, aman siz de kalın arkadaşlar. konumuzu ayakta tutalım :)

Yarın sessizlik bozulacaktır canım.
Hatay akşam saatlerinde çok karıştı.

Eylemcilerinde her akşam dolmabahçedeki başbakanlık ofisine yürümek istemelerinde bir mantık göremiyorum.

Hala sağlam bir çağrı yok.
Arkadaşlar istanbul, izmir, ankara gibi sosyal medya üzerinde kalamamış olabilirler.
Neticede bizler telefonla da bilgi aldık ve aktardık.

İzmir gözaltlarına gereken cevabı verecektir, ben bizim gavur çapulcuların korktuklarını hiç sanmıyorum.
Memuriyet için çalışan arkadaşların tedirginliklerini anlıyorum. Ama sadece tedirginlik, korku değil :)

ya evet ben de bunu anlamıyorum ne yapacaklar başbakanlık ofisine yürüyüp niye bu kadar ısrar ki.

Bir de sabahtan beri akşam herkes geziparkında kalsın, polis müdahalesine izin vermeyelim dedi durdu..

Üstüne yarın kandil, kötü haber almakta kimse istemez.. Toplumca ılımlı olmamız lazım

Bir de sabahtan beri akşam herkes geziparkında kalsın, polis müdahalesine izin vermeyelim dedi durdu..

Üstüne yarın kandil, kötü haber almakta kimse istemez.. Toplumca ılımlı olmamız lazım

Aynen.
Günlerdir parkta kalın deniyor.
Valla tokatlayasım geldi ya:19:

Gazeteci Sinan Onuş, Ankara'da yaşananları BBC Türkçe'ye anlattı.

"Kızılay'da akşam her şey sakin başlamıştı. Göstericiler Kurtuluş, Demirtepe, Sıhhiye ve Çankaya'dan kalabalık gruplar halinde inerek Kızılay Meydanı'nda buluşmuştu.
Meydandaki yaklaşık 10 bin kişilik grup zaman zaman sloganlar atıyor, çoğunlukla da eğleniyordu. Polis, halkın meydanda buluşmasına hiçbir müdahale de bulunmamıştı.
Hatta göstericilerle polis arasında sohbetler yapılıyor, TOMA'lar önünde hatıra fotoğrafları çekiliyordu. Saatin ilerlemesiyle birlikte kimi insanların evlerine dönme hazırlıkları gözleniyordu.
Ancak Saat 24.00'te her şey değişti. Polis araçlarından bir kez 'Dağılın' uyarısı geldi. Alandakiler ne olduğunu bile anlamadan 00.05'te meydana ve Demirtepe yönüne gaz bombaları atılmaya başlandı.
Alandakiler parçalara ayrılarak bulundukları yönlerde geriye doğru çekildiler."

Adana'dan bir görgü tanığı BBC Türkçe'ye kentte yaşananları anlattı:

"TSİ 19.00'dan 22.30'a kadar binlerce kişi Atatürk Parkı sokağından Hastaneler kavşağına yürüdü.
AKP İl binası önünde konuşma yapıldı. Kalabalık daha sonra Atatürk Parkı'na geri çekildi. Turgut Özal Bulvarı ve Kenan Evren Bulvarı'ndan da gelen gruplar oldu.
Kurumlar, sendikalar saat 22.00'da terk etti, kalabalık dağıldı. Biz dağıldıktan yarım saat sonra Atatürk Parkı AKP İl Binası'nın olduğu yerdeki kalabalığa polis tazyikli su ve gaz bombası attı.
Çatışma çıkmamış. Vatandaşlar evlere dönerken karakollara hücum etmişler. Karakollara taş atmışlar… 50'ye yakın kişi yaralanmış...
Ama ciddi bir yaralanma durumu yokmuş. Şu an yalnızca gruplar lokal bölgelerde toplanıyor. Gece 2'ye 3’e kadar sokakta kalırlar. Etraf sakin. Polis, AKP binasını çevreliyor koruma altına alıyor."

BC Türkçe’ye Antakya’da yaşanan olayları değerlendiren Hatay İnsan Hakları Derneği Başkanı Mithat Can ''Antakya şu anda Gazze gibi'' yorumunu yaptı. Can şunları söyledi:

''Özellikle Armutlu, Sümerler, Elektrik, Gazi, Kışla Sarayı mahallerinde çatışmalar yaşanıyor. Genç göstericiler mahallelerde barikatlar kurmuş durumda. Polis yoğun gaz kullanıyor. Polisle göstericiler arasında çatışmalar yaşanıyor.''

Tunceli'deki durumu telefonla BBC Türkçe'ye aktaran Doğan Haber Ajansı muhabiri Ferit Demir kentte yoğun olarak çatışma yaşandığını söyledi. Demir, çatışmaların çarşıdan devlet hastanesi tarafına doğru kaydığını belirti.

Demir, "Hastane çevresinde atılan gazlardan hastalar da yoğun olarak etkilendi. Birçok hasta fenalık geçiriyor. Gazeteciler olarak biz de hareket edemiyoruz. Sokaklar gaza boğulmuş durumda" dedi.

Tunceli ve Antakya'da çatışmalar yaşandı - BBC Turkce - Haberler

01.35 Beşiktaş İnönü Stadı’na doğru ilerleyenlere polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahalede bulunuyor. Gümüşsuyu Askeri Hastanesi ve Gezi Parkı civarı sakin.

Gitmeyin işte beşiktaşa gitmeyin !!!!

Antakya'dan gelen 9 yaşındki çocuğn göğsüne gaz fişeği gelerk hayatını kaybettiği bilgisi az önce Hayat Tv tarafndan yalanlndı.#direnantakya

yalanlanmıs canım gercek değilmiş şükür

Antakya'dan gelen 9 yaşındki çocuğn göğsüne gaz fişeği gelerk hayatını kaybettiği bilgisi az önce Hayat Tv tarafndan yalanlndı.#direnantakya

Hey allahım yalanladı yı yayınladı olarak okudum.:44:

Ay ağlarken gülmeye başladım iyi mi :9:

Çok şükür..

Son düzenleme:
Back