bundan dolayı utanıyorum kendımden
utanma utanılacak bir şey değil...
eğer demokrasi buysa özgürlük buysa...
sessiz kalıyorum...
diyecek söz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bundan dolayı utanıyorum kendımden
SON DAKİKA
01.32 Kalabalık Gümüşsuyu Asker Hastanesinin önünde. Barikatlarla yaralılar hastaneye taşınıyor.
01.00 Polisin biber gazlı müdahalesi devam ediyor
00.20 Direnişçiler Gümüşsuyu tarafına doğru püskürtülüyor. Beleştepe civarında 20-30 kişinin provokatif eylemleri nedeniyle polis müdahalesinin başladığı iddia ediliyor.
HABER:Beşiktaşta son durum! | Sözcü Gazetesi
Özellikle anasayfamdaki tweet akışlarına bakılırsa, genel olarak hafif bir tepki var. gezi parkında karnaval havası yaşanıp, danslar edilip, diğer şehirlerdeki çatışmalarla ilgili kimsenin bir şey yapmamış oluşu eleştiriliyor.
ben kendimce yorumsuz kalıyorum, aman siz de kalın arkadaşlar. konumuzu ayakta tutalım :)
Eylemcilerinde her akşam dolmabahçedeki başbakanlık ofisine yürümek istemelerinde bir mantık göremiyorum.
ya evet ben de bunu anlamıyorum ne yapacaklar başbakanlık ofisine yürüyüp niye bu kadar ısrar ki.
Bir de sabahtan beri akşam herkes geziparkında kalsın, polis müdahalesine izin vermeyelim dedi durdu..
Üstüne yarın kandil, kötü haber almakta kimse istemez.. Toplumca ılımlı olmamız lazım
Ya olamaz ya
Bunların hesabını kim vereceeeeeekkkkkkkk
Rabbim rahmet eylesin meleğe
yalanlanmıs canım gercek değilmiş şükür
Antakya'dan gelen 9 yaşındki çocuğn göğsüne gaz fişeği gelerk hayatını kaybettiği bilgisi az önce Hayat Tv tarafndan yalanlndı.#direnantakya
Antakya'dan gelen 9 yaşındki çocuğn göğsüne gaz fişeği gelerk hayatını kaybettiği bilgisi az önce Hayat Tv tarafndan yalanlndı.#direnantakya
Lütfennn ! Lütfen doğru olmasın bu haber inşallah...