kardeem Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 1.165 383 14 Nisan 2015 Konu Sahibi kardeem #21 happylove .!.: hep siz yazmayın bence kırgınlığının geçmesi için ona biraz zaman tanıyın Genişletmek için tıkla... Öyle mi dersiniz. O zaman aralıklarla çok sıkıştırmadan hatrını sorayım.
happylove .!.: hep siz yazmayın bence kırgınlığının geçmesi için ona biraz zaman tanıyın Genişletmek için tıkla... Öyle mi dersiniz. O zaman aralıklarla çok sıkıştırmadan hatrını sorayım.
happylove Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mart 2015 774 304 14 Nisan 2015 Konu Sahibi kardeem #22 kardeem .!.: Öyle mi dersiniz. O zaman aralıklarla çok sıkıştırmadan hatrını sorayım. Genişletmek için tıkla... evet bence de öyle yapın
kardeem .!.: Öyle mi dersiniz. O zaman aralıklarla çok sıkıştırmadan hatrını sorayım. Genişletmek için tıkla... evet bence de öyle yapın
kardeem Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 1.165 383 14 Nisan 2015 Konu Sahibi kardeem #23 happylove .!.: evet bence de öyle yapın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yorumunuz için
happylove Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mart 2015 774 304 15 Nisan 2015 Konu Sahibi kardeem #24 kardeem .!.: Çok teşekkür ederim yorumunuz için Genişletmek için tıkla... rica ederim ne demek
kardeem Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 1.165 383 15 Nisan 2015 Konu Sahibi kardeem #25 Kızlar hadi bana biraz daha yol gösterin, çok fazla görüşe ve fikre ihtiyacım var. Başka bir uğraşım olmadığından bu konuya çok yoğunum. Ne yapıyım ne ediyim nasıl bir yol izleyim az çok kafamda rşey oturuyor ama sabırsızlığıma alıkoyamıyorum.
Kızlar hadi bana biraz daha yol gösterin, çok fazla görüşe ve fikre ihtiyacım var. Başka bir uğraşım olmadığından bu konuya çok yoğunum. Ne yapıyım ne ediyim nasıl bir yol izleyim az çok kafamda rşey oturuyor ama sabırsızlığıma alıkoyamıyorum.