Çok mantıklı bir yaklaşımAdam ya eşcinsel ya da evli.
İki türlü de sana hayrı yok.
Boşa kurcalama bence yoluna bak.
en evli olduğu düşüncesine vardım ve uzaklaşmaya karar verdim evli bi erkekle arkadaş dahi olmak benim karakterime ters bi durum.
Cok sapsiksin sapsikSimdi " sen gogosmusun' diye dallama bi hareket olmaz.
Ben olsaydim yuz yuze gelip su anlatman gereken konuyu konusabilirmiyiz derdim.
Orda hersey aciga cikardi.
Hani adamdan bi halt olmaz o bellide, yinede merakimizi giderelim.
Ben zaten onunla hayaller kurduğumu veya bana vaadlerde bulunduğunu söylemedim ben duygularımı da belli etmedim ona sevgili gibi gece gündüz konuşmuşluğumuz da yok arkadaş olarak bana güvenip gerçeği söylemesini istediğimi belirttim ve bunu nasıl yaparım diye bi soru sordum bu kadar basit yani sen olsan arkadaşının neci olduğunu bilmek istemez misin ona göre hareket etmek daha mantıklı değil mi sence deBaşka derdiniz yok galiba sizin?
Adam gay veya değil size ne?
Sizin duygularınıza karşılıkta vermemiş
Size birşeyler vaad edip hayaller kurdurmamış
Simdi " sen gogosmusun' diye dallama bi hareket olmaz.
Ben zaten onunla hayaller kurduğumu veya bana vaadlerde bulunduğunu söylemedim ben duygularımı da belli etmedim ona sevgili gibi gece gündüz konuşmuşluğumuz da yok arkadaş olarak bana güvenip gerçeği söylemesini istediğimi belirttim ve bunu nasıl yaparım diye bi soru sordum bu kadar basit yani sen olsan arkadaşının neci olduğunu bilmek istemez misin ona göre hareket etmek daha mantıklı değil mi sence de
Cok sapsiksin sapsikyorumun cok hosuma gitti .
Simdi " sen gogosmusun' diye dallama bi hareket olmaz.
Yüzyüze konusuruz diyorlarda yuzyuze gelincede hicbirsey anlatmiyorlar
Basima gelmisti benzer bi vaka ben evli biriyle kobusamam dedigimde bilmedigin seyler var yan yana gelince konusuruz dedi sırf bunun icin cay teklifinide kabul ettim hicbirseyde anlatmadi bende okuzluk ne diye inanırsın ki