- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
Gittiniz ve konusmadimi?Harika bi yanıt fakat ben bunu denedim faydası olmadı
E ustelemedinmi?
" gonulmu eglendiriyosun lan benle" diyip coktan cekip gitmistim ben.
O telaslada oterdi sonunda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittiniz ve konusmadimi?Harika bi yanıt fakat ben bunu denedim faydası olmadı
İlgim var abi diyemiyorum diyorsunBen zaten onunla hayaller kurduğumu veya bana vaadlerde bulunduğunu söylemedim ben duygularımı da belli etmedim ona sevgili gibi gece gündüz konuşmuşluğumuz da yok arkadaş olarak bana güvenip gerçeği söylemesini istediğimi belirttim ve bunu nasıl yaparım diye bi soru sordum bu kadar basit yani sen olsan arkadaşının neci olduğunu bilmek istemez misin ona göre hareket etmek daha mantıklı değil mi sence de
Canım, benim anlamadigim sey nerde nasil tanistiniz onu taniyan hicmi ortak tanidiginiz yok evli olup olmadigini ogrenebilesin
Bu arada emin ol evli olmasa anında degilim derdi hicbirseyi düşünmeden
Canım işyerinde aynı servisteydik serviste benim onun dışında konuştuğum biri yoktu çalıştığım bölümde de onu tanıyan kimse yoktu başkalarına sorma lüksüm olamadı malesef şimdi böyle söyleyince de tuhaf geliyor ama fazla bi süre çalışmadım orda o yüzden yani
Gittiniz ve konusmadimi?
E ustelemedinmi?
" gonulmu eglendiriyosun lan benle" diyip coktan cekip gitmistim ben.
O telaslada oterdi sonunda.
Normalde bunu yapardım ama ortada fol yok fos yok gönül eğlendiriyosun demek biraz abes olurdu