Mevzu çok derin...

Ben zaten onunla hayaller kurduğumu veya bana vaadlerde bulunduğunu söylemedim ben duygularımı da belli etmedim ona sevgili gibi gece gündüz konuşmuşluğumuz da yok arkadaş olarak bana güvenip gerçeği söylemesini istediğimi belirttim ve bunu nasıl yaparım diye bi soru sordum bu kadar basit yani sen olsan arkadaşının neci olduğunu bilmek istemez misin ona göre hareket etmek daha mantıklı değil mi sence de
İlgim var abi diyemiyorum diyorsun
O bile anlayıp bana bağlanma demiş

Şimdi benim anlamadığım bu adam
Evli veya gay değilse onunla sevgili olmak istediğiniz içinmi bu araştırmalara girdiniz?

Gay veya evliyse nasıl bir yol çizeceksiniz ?
Belkide beraber yaşadığı biri vardır

Canım, benim anlamadigim sey nerde nasil tanistiniz onu taniyan hicmi ortak tanidiginiz yok evli olup olmadigini ogrenebilesin

Bu arada emin ol evli olmasa anında degilim derdi hicbirseyi düşünmeden

Canım işyerinde aynı servisteydik serviste benim onun dışında konuştuğum biri yoktu çalıştığım bölümde de onu tanıyan kimse yoktu başkalarına sorma lüksüm olamadı malesef şimdi böyle söyleyince de tuhaf geliyor ama fazla bi süre çalışmadım orda o yüzden yani

Canım işyerinde aynı servisteydik serviste benim onun dışında konuştuğum biri yoktu çalıştığım bölümde de onu tanıyan kimse yoktu başkalarına sorma lüksüm olamadı malesef şimdi böyle söyleyince de tuhaf geliyor ama fazla bi süre çalışmadım orda o yüzden yani

Anladim ama bence sen bizi dinle selami sabahı kes baglanırsan hatanı anlasan dahi kopmak cok zor olacak

Normalde bunu yapardım ama ortada fol yok fos yok gönül eğlendiriyosun demek biraz abes olurdu :KK45:

Aslinda adam sana bildigin yuruyor( egerki gay degilse), bunuda belli eduyor.
Sonradan sen kendini hemen geri cekmissin " ne munasebet, ben umutlanmadim" diye.
Belkide orda anlaticakti gercekleri.
Agzina tikamissin laflari.

Ama mecburen tekrar diretip bu konuda aciklik istemelisin. Yoksa boyle tahmin yuruterek bi yere varamazsin.
Tm o cumleyi soyleme, ama yani belli et bilmek istedgini.
Diret.

Ona lezbiyen oldugunuzu söyleyin zaten oda gay se itiraf eder gay olsa belli eder ya sanki böyle insanlar belli oluyo bırazcıkta olsa zaten gay de olsa mey de olsa her sordugunuz soruyo kacamak cevaplar veriyo yaşıda sizden baya büyük kestirip adın görüşmeyi ben olsam coktan sormuştum yani gaymisin diye ne var ki yani böyle insanlar var zaten gay değilse evli değilse ne ki bu adam o zaman :)))

adam kesin evli yada bosanmıs cocugu var belli belli besbelli.. nüfus cüzdanına bak dicem değiştirmeyen cok tip var dikkatli ol

adam evli,boşanmış yada gay bilemem ama zaman kazanmaya çalıştığı aşikar, ilgini çekmeyi ,hoşlanmanı da başarmış ...ne diyelim bence bunun arkasından gelecek olan güzel bir şok olur !sindirim sistemine dikkat et.....

X