Mevlüt kolonyaları için fikir istiyorum..

ben de böyle birşey yapmak istiyorum doğum için.eminönündeki bu dükkanın adını adresini bana da özelden yazar mısınız?bütün hepsini aynı yerden mi aldınız,ayrı yerlerdense onları da yazar mısınız ?

Bildirim gelmemiş, yeni gördüm yazınızı. Hala lazım mı?

cnm kolonyayı nerden buldun bende ewde yapmak ıstıyorumda

Kolonyayı istanbuldan almadım, şehir dışında kolonyacıdan aldım. Eğer bulunduğunuz yerde bulamazsanız sizin için alıp kargoyla yollayabilirim.

Bildirim gelmemiş, yeni gördüm yazınızı. Hala lazım mı?

Kolonyayı istanbuldan almadım, şehir dışında kolonyacıdan aldım. Eğer bulunduğunuz yerde bulamazsanız sizin için alıp kargoyla yollayabilirim.
sanırım bana özelden msj atmıştınız o zamanlar.dükkanın adını vermiştiniz ama ağırlaştığım için eminönüne gitmek yerine bu hafta internetten sipariş verdim.teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım.

Sticker istemeyenler şişelerin dışını kristal tül ya da organze ile sarıp kurdela ile bağlayabilirler.
Etiket görünsün diye sarmadım ben...

Etiketleri uhu veya pritt ile mi yapıştırdınız? Bir de çıktınızı A4 dosya kağıdına mı bastırdınız? Daha kalın bir kağıda mı bastırmak gerek ya da kendiliğinden yapışkanı olan kağıtlara mı :)

Kendilğinden yapışkanlı kağıda bastırdım ben.
Etiketleri uhu veya pritt ile mi yapıştırdınız? Bir de çıktınızı A4 dosya kağıdına mı bastırdınız? Daha kalın bir kağıda mı bastırmak gerek ya da kendiliğinden yapışkanı olan kağıtlara mı :)

merhaba elmadilimi, bende bebeğimin doğumu için bu şişelerden hazırlamak istiyorum. dükkanın ismini bana da yollayabilirmisin?

Merhaba, orayı tarif ettiğim bir arkadaştan öğrendiğime göre kapanmış orası. Talep yüzünden fiyatları da artmış zaten. Biz de başka bir tanıdıktan aldık daha sonra. Ama fiyat iki katı neredeyse

X