- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- Konu Sahibi North River
Yarin tarti gunü menu yazmayanlar yazsin benim gunluk menu Dilek'le ayni muz yerine mandalina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de zorlansamda çok da keyif alıyorum mücadelemizden maşallah diyelimInsallah canim aksam gecmis olsuna misafirim vardi borekler , pastalar löpür löpür yediler karsimda hic canim cekmedi ya kafaya koymak ayri bir olay
Insallag canim
Hayirlisi canim daha güzel kapilar açilsin inşallah
Beslenme ile alakali olabilir mi ?
Yarina güzel sonuçlar alalim
Girersin canim detox yapamazsin minicik daha riskini kesme
Maşallah nazar değmesin inşallah arkadaşım Yuruyusten sonra kol calışıyım istedim ben de ama omuzlarım çok yandı bıraktımŞu da tetiklesin sizi
Eki Görüntüle 3153030
Muhteşem sen bılıyosun bu işikahvaltını bıtısını 1 lokma tatlı birseyle bıtırınce işte ozaman Yarabbi Şükür doydum diyen tek kişi ben değilmişimBugünkü menüm
Sabah
1 h yumurta
2 dilim kaşar
Sakatalık domates kırmızı kapya biber
Bir parça ekmepe kaymak çilek reçeli
Öğle
Bir kase yeşil mercimek salatası
Ara
Üç fındık
Sade Türk kahvesi
Akşam
Üç küçük kuru patlıcan dolması
Bir kase yoğurt
Spor
45 dakika yürüyüş bandı
15 dakika dambıl (kol)
Eki Görüntüle 3153028
Güzelim düzenli beslensen zaten detoks yapmış kadar zatıflıyacaksın hem emzırmenın hem de koşturmanın etkisi ileHavaya giremiyorum böylede yaza kuzenlerin düğünleri var napip edip 3 çocuklu dal gibi olmam lazım
Harikasın canım çok güzel basladiniz bende şimdi tartilicam bakalım ne diyecekEki Görüntüle 3153099
Pazartesi 82.1
Bugun 79.6
Fark 2,5
1 hafta olsa eksı 3 olurduçok iyi kesinlikle
Detoksun faydası da var
Haftaya hedefım 77 North River kaptancığım
Yandıysa çalışıyor demektir azar azar devam bırakma :))Maşallah nazar değmesin inşallah arkadaşım Yuruyusten sonra kol calışıyım istedim ben de ama omuzlarım çok yandı bıraktım
Ahahahh aynen öyle ağzım az sa olsa datlanınca Doydum diyorum gözüm de doyuyorMuhteşem sen bılıyosun bu işikahvaltını bıtısını 1 lokma tatlı birseyle bıtırınce işte ozaman Yarabbi Şükür doydum diyen tek kişi ben değilmişim
Şahanesin tebrik ederimEki Görüntüle 3153099
Pazartesi 82.1
Bugun 79.6
Fark 2,5
Detoksun faydası da var
Altin vurusMuhteşem sen bılıyosun bu işikahvaltını bıtısını 1 lokma tatlı birseyle bıtırınce işte ozaman Yarabbi Şükür doydum diyen tek kişi ben değilmişim
2 gün icin bile super eksi
Oyy masallah masallahEki Görüntüle 3153099
Pazartesi 82.1
Bugun 79.6
Fark 2,5
Detoksun faydası da var
Oyy masallah masallahEki Görüntüle 3153099
Pazartesi 82.1
Bugun 79.6
Fark 2,5