Mevlana değilim motivasyon için gel !

merhabalar :) başlık çok iyi ya
Ben de gelebilir miyim
İsmim banu 1.70 boyum
Doğum kilolarımı geçen yaza girmeden verdim 57 ye ulaştım ve şu son 1 aydır 65 e ulaştım yine ve duramıyorum yiyorum
Destek olalım mı birbirimizeee
Merhaba arkadaşım hoşgeldin ben dilek ☺️ şuan ki kılonla bile çıtırsındır aslında sen 😍helede bizim kiloların yanında😁

Memnun oldum 30 yaşındayım . Kiloları verdim diyip rahatladım sanırım fazla rahatlamışım dediğin gibi şarampole yuvarlanıyorum 😀😀 biraz önce bi pasta daha götürünce dedim banu yeter . Daha önce burayla kilo vermiştim cuma yarışmalarında. Kilo alınca yine girdim foruma . Burda birbirimize destek olmak çok işe yarıyor❤️
Bizde yıllardır byrdayız verıyoruz alınca tekrar gelıyoruz 😬gruba olan sorumluluk bilinci,kılo konusunda senı anlayan kişilerin olması motıve edip rahat kılo vermeyi sağlıyor ☺️

Balım işin sırrı kendine vericen gazı 😬evelallah sen güçlü kadınsın çolugun çocugun ihtiyaçlarınıda karşılar krndın içinde birşeylere vakıt bulursun diye öv merveyi🤣planlı programlı ol. hızlı pratik hareket et ..boş şeylerle zamanı oldurme tel uzunca konuşmak konu komşu ıle kapılarda boş muhabbet etmek gıbı😂
Paso iş odaklı ol diyorsun sosyal olma 😅

merhabalar :) başlık çok iyi ya
Ben de gelebilir miyim
İsmim banu 1.70 boyum
Doğum kilolarımı geçen yaza girmeden verdim 57 ye ulaştım ve şu son 1 aydır 65 e ulaştım yine ve duramıyorum yiyorum
Destek olalım mı birbirimizeee
merhaba hoş geldin ben Merve boylarimiz aynı lakin ben yaklaşık 92 kiloyum😬

Zayıflamaya değil başlığı görünce gülmeye geldim çok orjinal 🤣🙈
Gel gel beraber güleriz😆
Aa benim alintilarim gitmis
askrhpozitif askrhpozitif canim benim emzirirken en avantajim bulgur ve kofteydi yap at buzluga parca parca cikar hemen . Bide lahanayi dograyip sirke ve tuzla kavanoza koyuyorum hemen bir yesillik salata
bı düzen kurmak lazım yoksa ben su koyvericem

Çok tatlısınız motivasyonumu toplayınca katılmak isterim aranıza 💓
Sohbete katıl sonra kilo verirsin☺️
Yani benim motivasyonum bir kayboldu mu her şeyi bırakıyorum. Su bile az içiyorum çünkü diyet yapmayacaksam niye su içeyim 🙈😂
Sende benim kafadansin ortası yok ya heroo ya meroo 😅

Menüm

Sabah
Dereotu, maydanoz, nane
2 salatalık
2 kk peynir
2 sucuklu yumurta
2 dilim ekmek

Öğlen
2 kase yayla çorbası

Akşam
1 kase yayla çorbası
1 kuşbaşılı pide🙈
1bardak içe tea

Su :2lt
Screenshot_2022-10-26-20-48-19-588_com.xiaomi.hm.health.jpg

Merhaba arkadaşım hoşgeldin ben dilek ☺️ şuan ki kılonla bile çıtırsındır aslında sen 😍helede bizim kiloların yanında😁
Hoşbuşdum memnun oldum :)) göbek sevmiyorum ben direk göbeğe gitti :))
Arkadaşım verecek çok kılon yok 1 ay sıkı bir diyet yap sonrada koruma yaparsın burda destek oluruz biz ozaman da:KK66:
1-2 ay sıksam yeterli diyorum ah ah özlüyorum 57 leri . Teşekkür ederim destek olalım birbirimşze 🥰
Bizde yıllardır byrdayız verıyoruz alınca tekrar gelıyoruz 😬gruba olan sorumluluk bilinci,kılo konusunda senı anlayan kişilerin olması motıve edip rahat kılo vermeyi sağlıyor ☺️
Aynen öyle . Alınca geliyorum direk kk 😅
Ben daha sporu düzene sokamadım haftada 4 gun yapsam yeter şimdılık
Benim kilo verdiğim dönemde çok düzenliydi onu bırakınca da öyle kolay geldi ki kilolar :KK43:
Menüm

Sabah
Dereotu, maydanoz, nane
2 salatalık
2 kk peynir
2 sucuklu yumurta
2 dilim ekmek

Öğlen
2 kase yayla çorbası

Akşam
1 kase yayla çorbası
1 kuşbaşılı pide🙈
1bardak içe tea

Su :2lt
Eki Görüntüle 3152071
Sabah çok güzel de akşam ah pide ah 🫢

Hoşbuşdum memnun oldum :)) göbek sevmiyorum ben direk göbeğe gitti :))

1-2 ay sıksam yeterli diyorum ah ah özlüyorum 57 leri . Teşekkür ederim destek olalım birbirimşze 🥰

Aynen öyle . Alınca geliyorum direk kk 😅

Benim kilo verdiğim dönemde çok düzenliydi onu bırakınca da öyle kolay geldi ki kilolar :KK43:

Sabah çok güzel de akşam ah pide ah 🫢
Hiç sorma çok zorlanıyorum 🥺

iyi akşamlar
Menümü yazmayayım şimdi zaten bugünkü menüm beni kilo verme konusunda ciddi aşamaya getirdi
Sporumu yaptım
45 dk yürüyüş bandı / 6 hız , değişken rampa
Toplamda da 10.914 adım
1D018EFF-FA98-488C-BAD3-98AF6B994AAD.jpeg

X