vizyonsuz olmadığım için çoğu sözcüğün anlamını biliyorum burası yada ekşi sözlük bende sözlük görevi görmüyoLinci minci bildiğine göre ya eksicisin ya da 2. Üyelik kokusu alıyorum heyecanı severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vizyonsuz olmadığım için çoğu sözcüğün anlamını biliyorum burası yada ekşi sözlük bende sözlük görevi görmüyoLinci minci bildiğine göre ya eksicisin ya da 2. Üyelik kokusu alıyorum heyecanı severim
Sapancada bungalov mu değer görmek Kıyamam kız yazık valla sana, dünyan ne kadar darüniversite okuyo kendi evinde kalıyo - en yakın arkadaşımın ablası ikiside birbirine her şeyi anlatır ki çok bersber oturmuşluğumuz var - 19 yaşındayım ama arkadaşımda abla dediği için bende öyle alıştım - başlıkta daha mı çok değer gördüklerini sordum kazandıkları parayı değil -
bu konudada linç yemeyi haketmediğimi düşünüyorum can sıkıntısı ve boşluktan kimse salça olsam diye düşünen kadınlar varsa rica ediyorum cevap yazmasın metreslik hakkında düşünceleri umrumda değil sadece cevabını bilenler için bir soru sormuştum alakasız tepkiler geldi
hergün 2 öğün dışarda yiyorum diye beni aşağılayanı oldu yahu burada.Sapancada bungalov mu değer görmek Kıyamam kız yazık valla sana, dünyan ne kadar dar
Vizyonu biliyorsun ama "da" yi ayırmayı bilmiyorsun öyle ki tatlı kız aferin sanavizyonsuz olmadığım için çoğu sözcüğün anlamını biliyorum burası yada ekşi sözlük bende sözlük görevi görmüyo
Vizyonun, metresler eşlere göre daha mı çok değer görüyor diye düşünmek mi peki?vizyonsuz olmadığım için çoğu sözcüğün anlamını biliyorum burası yada ekşi sözlük bende sözlük görevi görmüyo
Kirasını ödemesi, bungalova götürmesi değer vermekten değil. Bu bir çeşit alışveriş. Al gülüm ver gülüm.üniversite okuyo kendi evinde kalıyo - en yakın arkadaşımın ablası ikiside birbirine her şeyi anlatır ki çok bersber oturmuşluğumuz var - 19 yaşındayım ama arkadaşımda abla dediği için bende öyle alıştım - başlıkta daha mı çok değer gördüklerini sordum kazandıkları parayı değil -
bu konudada linç yemeyi haketmediğimi düşünüyorum can sıkıntısı ve boşluktan kimse salça olsam diye düşünen kadınlar varsa rica ediyorum cevap yazmasın metreslik hakkında düşünceleri umrumda değil sadece cevabını bilenler için bir soru sormuştum alakasız tepkiler geldi
Her hafta bir de onu ekleyelim.Sapancada bungalov mu değer görmek Kıyamam kız yazık valla sana, dünyan ne kadar dar
Ablacım en iyisi sen git Nesloş gelsin buraya, arada kaynayacaksın.üniversite okuyo kendi evinde kalıyo - en yakın arkadaşımın ablası ikiside birbirine her şeyi anlatır ki çok bersber oturmuşluğumuz var - 19 yaşındayım ama arkadaşımda abla dediği için bende öyle alıştım - başlıkta daha mı çok değer gördüklerini sordum kazandıkları parayı değil -
Sen susar mısın??? Daha kadın olduğun bile şüpheli. Erkek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kadın düşmanı olduğunu söylememe gerek bile yok diye düşünüyorum??Ya kızlar üç liseli cuma akşamı annelerinden izin alıp birbirlerinde kalırken trollük yapıp eğlenmeye çalışıyor, siz de malzeme veriyorsunuz
Adam da vizyonsuzHer hafta bir de onu ekleyelim.
19 yas bunları düşünmek icin cok erken değil mi?
sakın konuyu kapattırmaya çalışmayın.sonsuza dek küserim sizeSen susar mısın??? Daha kadın olduğun bile şüpheli. Erkek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kadın düşmanı olduğunu söylememe gerek bile yok diye düşünüyorum??
Neslihan ablanın sevgilisinin en yakın arkadaşı evliyse söyle sana yapsın, sende deneyimle metresler dahamı çok değer görüyormuş sonra gel bize anlat. Vizyonlu insan başkalarının tecrübesine değil kendi deneyimlerine güvenirvizyonsuz olmadığım için çoğu sözcüğün anlamını biliyorum burası yada ekşi sözlük bende sözlük görevi görmüyo
Utanmıyor musun 1 yaş büyügune abla demeye püüü
Düşünme fazla bebeğim, neslihan ablayı örnek al. Bak o düşünüyor mu? Şuvan sapancada bir bungalovda saksafon çalıyor.Sen susar mısın??? Daha kadın olduğun bile şüpheli. Erkek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kadın düşmanı olduğunu söylememe gerek bile yok diye düşünüyorum??