- 3 Şubat 2018
- 25.253
- 108.715
ama o da meslekmiş.kıskanmayalımmmm.
Hangi tecrübeler gerekiyormus diplomasini adam pipisi le mi basiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama o da meslekmiş.kıskanmayalımmmm.
SormaAbla da 20 yaşında
Şaka di mi?
Tahminim şu; konu sahibi eğer Neslihan değilse ; Neslihan denilen şahıs konu sahibinin aklını çeliyor. Bak yaşadığım hayat bu; lüks içindeyim. Paraya para demiyorum. Okuyupta napıcan. Bak şimdi mühendisler, avukatlar, öğretmenler bile açıkta. Benim elime geçen para onların eline geçmiyor. Gençsin güzelsin aklını kullan diye zavallımın gözünü boyuyor. Konu sahibi mevzu bu ise o abla dediğin insandan sana hayır gelmez.Acil hayatından çıkar.Akıllı ol..Bu hayat kimseye kolay yoldan para kazandırmaz. Geri dönüşsüz yollara girmesorun şu.gencecik kızsın.buraya erkek arkadaşın hakkında konu açabilirdin üniversiteye gidiyorsan gelecek planın hakkında konu açabilirdin bu sene sınava gireceksen tercihlerin hakkında konu açabilirdin.niye metresleri merak ediyosun ablacığımm?
19 yaşında evlilik metres konularına ne kadar heveslisin . Üniversitelere heveslensen ya . Metrede heveslenecegine
bu neslihan abla neden metres olmuş?çocukluğuna mı insek?ne derdi var bu ablanın ?iyilik dizisini izliyorum şuan evet ama konu diziden tamamen bağımsız
Sen bunlara aldırma yivrum. Kadın düşmanı dolu burası. Kendilerinden güzel ve başarılı kadınları hemen kıskanırlar. Kafana takma sen bunları guzum.neden linçleyerekmi mutlu oluyosunuz
yasin 19, cirkefin yaninda durursan cirkef bulasir, arkadasindan da ablasinda da uzak dur bencesoru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki ama malesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki
yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor
O adam, senin Neslihan ablani bungalovlara şak şak şak için götürüyor biliyor muydun ? Abdbsbdvssoru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki ama malesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki
yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor
Valla ben deKonu başlığını okuyunca, metres lincleyeceğim diye sevinmiştim ama ben,böyle boş beleş bir içerik beklemiyordum. Kırıldım bir miktar.
Diğer maddelere bi cevabiniz yok anlaşılanbinlerce neslihan arasından benim ablamı teşhis edebilecek birinin varlığına inanıyormusunuz
Diziden esinlendin dimi seni gidi seniii dizide de var bir neslihan.iyilik dizisini izliyorum şuan evet ama konu diziden tamamen bağımsız
Biz daha çok eğleniyoruz vallaYa kızlar üç liseli cuma akşamı annelerinden izin alıp birbirlerinde kalırken trollük yapıp eğlenmeye çalışıyor, siz de malzeme veriyorsunuz