Keşke hatırlatmasaydın bikaç gündür video aklıma bile gelmiyordu gideyimde çamaşır suyu içeyimAklima Dubai a giden porta potiler geldi. Para icin herseyi yapacak insanlar var iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke hatırlatmasaydın bikaç gündür video aklıma bile gelmiyordu gideyimde çamaşır suyu içeyimAklima Dubai a giden porta potiler geldi. Para icin herseyi yapacak insanlar var iste
arkadaşımın ablası oda adıyla hitap etmiyor aralarında 1yaş olmasına rağmen abla diyor bendede ağız alışkanlığı olmuş bumu gerçekten tek sorunben 19 ken 20 yaşındaki kıza abla demiyordum siz diyormuydunuz?
ama o da meslekmiş.kıskanmayalımmmm.Biri paranin baska yollardanda kazanabilecegini söyleyebilir. Mesela calisarak
Sakin sakin kuma ve metres konusunda beyin fırtınası yapıyoruz. Valla bir aferini hak ettik bence.Evet ve en nihayetinde yanlış bir uygulama
sorun şu.gencecik kızsın.buraya erkek arkadaşın hakkında konu açabilirdin üniversiteye gidiyorsan gelecek planın hakkında konu açabilirdin bu sene sınava gireceksen tercihlerin hakkında konu açabilirdin.niye metresleri merak ediyosun ablacığımm?arkadaşımın ablası oda adıyla hitap etmiyor aralarında 1yaş olmasına rağmen abla diyor bendede ağız alışkanlığı olmuş bumu gerçekten tek sorun
Negzel metres linclemeye geldiydim, hevesimi kursağımda bıraktın deli kız.soru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki ama malesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki
yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor
Birçoğuna sadece ikinci seçeneğin düşmesi ne acıbu para avcısı kadınların tavandaki hedefi sabancı ailesinin velihatları tabandakiler de köyde tarlasını satıp payvonda yemeye gelen hüsmen rüştü şevket abeylerrrrr
evli adamla ilşki bir gençlik macerası halidir ,
binlerce neslihan arasından benim ablamı teşhis edebilecek birinin varlığına inanıyormusunuz1-bu bi dert mi, derdim var bölümünde ne işi var
2-niye merak ettiniz böyle garip bi konuyu
3-neslihan ablaniz metres yanlış anlamadiysak, onun durumunu destekliyor musunuz, merak ettik
4-neslihan ablaniz metresse, bunu niye yazip duyurdunuz, hos olmadi, milletin sırrını (veya sır olmayan durumunu -sır değilse-) açmayın buralara
19 yaşında evlilik metres konularına ne kadar heveslisin . Üniversitelere heveslensen ya . Metrede heveslenecegine19 yaşındayım
Eğer biraz vicdan sahibiyseniz adamın karısını bulup isminizi vermeden anlatırsınız ki hayat bu sizin başınıza gelmesinsoru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki ama malesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
Metres konularının aranan yüzü de aramıza katıldı.Negzel metres linclemeye geldiydim, hevesimi kursağımda bıraktın deli kız.
Bu üçlü ilişkilerde adam karısı tarafından donuna kadar alınmadan hunharca bosanmaz ise şayet, kazanan taraf hep erkek oluyor canım benim. Evde karısı dışarda Neslihan ablan, ohhh gel keyfim gel. Erkek arkadaşları da helal olsun çekiyor, hatta hased eden çok oluyor, ama o iki kadının biri ruh hastası olup çıkıyor diğeri de alnında metres etiketi ile yaşıyor bir ömür. Burda bi konu vardı, kocası karısının eskiden evli adamla beraber olduğunu öğrenince boşamıştı. O evli adam karısı ile çocuklarını büyütmüştür şimdiye. Sizin godaman da birkaç yıl sonra bi 20 lik çıtır daha bulur , Nesloşa yolu verir, bari o zamana kadar ev araba falan aldırsin, metres olacak madem akıllı olsun, yalın ayak kırda kalmasın işin sonunda .
Sapancalarda bungalovlar kıyafetler falan derken kafalar karıştı tabi.asla böyle bir şeyi savunduğum yok bunu okuyan lütfen benide linçlemesin sadece doğruları bilmek istiyorum
iyilik dizisini izliyorum şuan evet ama konu diziden tamamen bağımsızAcilen tvdeki saçma sapan dizileri izlemeyi bırakmalısın yavrucuğummm.
Çok istisnai durumlar. Çookkk.soru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor