metresler , eşlere göre daha mı çok değer görür ?

hayat kadınları,metresler, konsomatrisler vb onlar rahatlatmak için vardır. e bunun da elbette bi bedeli olacaktır. bedava yapılacak iş mi metreslik. çok zor bir iş. bi kere başın ağrıyamaz, sürekli bakımlı olmalısın, sekste çok iyi olmalısın, sınırların olmamalı, miden bulanmamalı vs. ağır işçilik yani. tabi ki bir bedeli de olmalı. bence hak ediyorlar🤷‍♀️

soru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki ama 😂 malesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki :KK43:

yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor 🥹
Neslihan ablan 20 yasindaysa sen muhtemelen ya ergenlik çağındasin yada bu çağın sonlarında ...derhal bu kişilerle bağını kesmelisin...yoksa yolun sonu karanlık..ozendigin hayatlar bugün seni bir kişinin metresi de yapabilir bin kişinin de ..ikiside bataklık birbirinden farkı yok...akıllı ol çocuğum derslerine calis

soru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki ama 😂 malesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında

Saçma sapan boş sorular ...

Sen kaç yasindasin

Kız daha reşit değilsin ne düşünüyorsun evliliği metresliği

Bu yaşta bunları düşünmek yerine, keşke eğitim hayatını filan düşünsen.

Allah im yaşım 19ken bu kadar saçma birşeyi aklıma getirmeyen sana cok teşekkür ederim. Hoş yaşım elli bile olsa bu soru aklıma gelmez.
ben 19 ken 20 yaşındaki kıza abla demiyordum siz diyormuydunuz?:KK53:

8A6EBE17-E5E9-495A-A0EA-6A0A4ABAC818.jpeg

X