Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni bu cümelye sokucak ne var orasını anlayamadımNeslihan ablana da onu gezdiren serefsize de bilip arkadaşlık yapan abla diyen size de...............
dopruyu söylesemde inandıramıycam o yüzden hiç uğraşmıycamHmmm neslihanin yedigi b.ku sende ye o zaman çok özenmişsin belli kıvranıyorsun
Neslihan ablan 20 yasindaysa sen muhtemelen ya ergenlik çağındasin yada bu çağın sonlarında ...derhal bu kişilerle bağını kesmelisin...yoksa yolun sonu karanlık..ozendigin hayatlar bugün seni bir kişinin metresi de yapabilir bin kişinin de ..ikiside bataklık birbirinden farkı yok...akıllı ol çocuğum derslerine calissoru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki ama malesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki
yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor
Anlamadın mı?Ne işin var metres olduğunu bildiğin ablayla.Neslihan ablammmm!!!beni bu cümelye sokucak ne var orasını anlayamadım
neden linçleyerekmi mutlu oluyosunuzKonu başlığını okuyunca, metres lincleyecegi diye sevinmiştim ama ben böyle boş beleş bir içerik beklemiyordum. Kırıldım bir miktar.
Saçma sapan boş sorular ...soru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki ama malesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
Evet, metres linclemek hobilerim arasında küçük kıs.neden linçleyerekmi mutlu oluyosunuz
Sen kaç yasindasinsoru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
Abla diyorsun sen kaç yaşındasın çocuğumasla böyle bir şeyi savunduğum yok bunu okuyan lütfen benide linçlemesin sadece doğruları bilmek istiyorum
linçlemeyi seviyorum.hobimdir söylemesi ayıp olmasınMetres mi seviyorsun kız sen?
Bakın o kaka ama ben değilim demek istiyor zaarbu konuyu neden açtınız ki anlamadım.sizde mi bir Neslihan abla olmak istiyorsunuz?
ben 19 ken 20 yaşındaki kıza abla demiyordum siz diyormuydunuz?Bu yaşta bunları düşünmek yerine, keşke eğitim hayatını filan düşünsen.
Allah im yaşım 19ken bu kadar saçma birşeyi aklıma getirmeyen sana cok teşekkür ederim. Hoş yaşım elli bile olsa bu soru aklıma gelmez.