Kesin biri vaatlerde bulundu kızımız da metres mi olsam diyor , şimdiki ergenler de çok fenaben 19 ken 20 yaşındaki kıza abla demiyordum siz diyormuydunuz?
Kendisi Neslihan Abla değilse eğer, onun gibi kendisini parayla satın alacak birini bulup "rahat" mi etsem diye geçiriyor içinden.Bu yaşta bunları düşünmek yerine, keşke eğitim hayatını filan düşünsen.
Allah im yaşım 19ken bu kadar saçma birşeyi aklıma getirmeyen sana cok teşekkür ederim. Hoş yaşım elli bile olsa bu soru aklıma gelmez.
Bu bahsettiği kişi kendisi olmasın sakınben 19 ken 20 yaşındaki kıza abla demiyordum siz diyormuydunuz?
asla böyle bir şeyi savunduğum yok bunu okuyan lütfen benide linçlemesinsadece doğruları bilmek istiyorum
hee benim de bayılıyorummmEvet, metres linclemek hobilerim arasında küçük kıs.
Bı de kumadan da çocuk beklentisi var ama metres mümkünse hamile kalmasınYani birinin imam nikahı bile yok diyorlar. Ötekinin varmış.
Yani biri modernize edilmiş hali bence. Yoksa bal gibi de çok eşlilik işte. Ha bir de metresin kuma kadar sorumluluğu yok.Bı de kumadan da çocuk beklentisi var ama metres mümkünse hamile kalmasın
Benimde aklıma bu geldi :)Bu bahsettiği kişi kendisi olmasın sakın
Baksana metres sapancalarda bungalovlarda gezdiriliyor. Ama kuma evde iş yapsa çocuk yapsa birinci eşle itişse ancaYani biri modernize edilmiş hali bence. Yoksa bal gibi de çok eşlilik işte. Ha bir de metresin kuma kadar sorumluluğu yok.