Ama bazı konularda doğru tektir. Başka bir zamanda göz yumdu diye, bir başka yanlışa da göz yumması yanlışın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez.
başka bir yerde hakarete göz yumup sonra da vay efendim kimse haraket edemez diyebilmeyi ben samimi bulmadığımı söylemiştim doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum bunu derkenAma bazı konularda doğru tektir. Başka bir zamanda göz yumdu diye, bir başka yanlışa da göz yumması yanlışın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez.
ayy tmmm ya.hepiniz harika üyelersiniz.en doğru yorumları sizler yaparsınız.sizlerin ne yorumlarını okuyorum da görmemezlikten geliyorum biliyor musunuz?amma taktınız bana ha kafayı.pesss.ısrarla yazanlar da hep metreslikle uzaktan yakından alakası olmayan üyeler bu arada.ben kendi bir iki arkadaşıma gönderme yaptım onlar da anladılar.hesap mı vereceğim size?işine bak hadi
Benim de tarzım değil. Ben de hakaret görünce şikayet ediyorum. Bana hakaret edilmiyor çoğu zaman, hatta hiç diyelim. Ama yine de kural kuraldır ve de hak hukuk mevzusundan dolayı şikayetimi edip geçiyorum.benden bahsediyorsa ben hiç bir zaman kimseye hakaret etmedim. salak manyak beynin yok vs gibi kelimeler kullanmadığım gibi yürü git işine gibi argo cümlelerde yazmadım. tarzım değil çünkü. konularda dalga geçtiğim olmuştur ancak dediğim gibi bu üslüplarla değil.
ceyceyinde aynı şekilde bir şikayeti olmuştu bana yazdığı bir yorumda ben sizin nelerinizi görmezden geliyorum gibi ben kimseyi görmezden gelmiyorum yanlış gördüysem yazarım. her kezban yazanı her geniş yazanı kib liyorum mesela arkadaşım olsun olmasın. ha banlanır banlanmaz bilemem.
neyse sonuç olarak bilirkişinin onayıyla kendime edilen hakarete karşı çıkma hakkım varmış öğrenmiş oldum
yine üstünüze alındınız nooption hanım merak etmeyin kimse size birşey demiyor , size dememiştim aslında hiçkimsenin direkt şahsına hedef almadım genel olarak özeleştiriye davet ettim hakaret diyoruz ama başka konularda da benzeri yapılanca gülünüyor bu samimi gelmedi bana dedim fikrimi sundum yine üstünüze alındınız.bilirkişinin onayı falan diyerekde tiye alıp bana da aynı şeyi yapmaya çalışıyorsunuz yapmayın lütfen .benden bahsediyorsa ben hiç bir zaman kimseye hakaret etmedim. salak manyak beynin yok vs gibi kelimeler kullanmadığım gibi yürü git işine gibi argo cümlelerde yazmadım. tarzım değil çünkü. konularda dalga geçtiğim olmuştur ancak dediğim gibi bu üslüplarla değil.
ceyceyinde aynı şekilde bir şikayeti olmuştu bana yazdığı bir yorumda ben sizin nelerinizi görmezden geliyorum gibi ben kimseyi görmezden gelmiyorum yanlış gördüysem yazarım. her kezban yazanı her geniş yazanı kib liyorum mesela arkadaşım olsun olmasın. ha banlanır banlanmaz bilemem.
neyse sonuç olarak bilirkişinin onayıyla kendime edilen hakarete karşı çıkma hakkım varmış öğrenmiş oldum
Maalesef o mesaj direk oyle anlasiliyor ceycey baska birsey demek istemis olsa bile ben bile oyle anlatıp hatta yazdım onaNaptın hemşire? Ben de hep kocaniza bakın derim, kendi başıma da gelse kadını umursamam yeminle , kimmiş neymiş bakmam bile , kocamı uçururum. Ama hiç 2. kadın olmadım.
bir de hayatinizda metres gormemis olmaniza ragmen boyle bol keseden sallamaniz bana cok garip geliyor. benim babam kendi metresiyle evlendi, 10 seneden fazla da evli kaldi. kendi annemin nasil delirdigini gozlerimle gordum. ben kucukken yani daha aklim hicbir seye ermezken babami da eski esini de anlamazdim. daha buyuyup liseli ergen oldugumda babamin esini suclamaya basladim. sonra biraz daha dusuncelerim degisti cunku buyudum. babamin suclu oldugunu fark ettim. ama babam oldugu icin bir sey diyemedim, icten ice sinirlendim sadece. hala da sinirim gecmez, insan nasil ailesine bunu yapabilir diye dusunurum. ama ortada kardeslerim oldugu icin agzimi acamam. hatta 20 yasimin baslarindayken yazmis oldugum yorumlar burada da vardir metreslere olumune salladigim. ama onlar ergence hallerdi. insan buyudukce bir seylerin farkina varmali.
ben aile hayati bu sekil carpik iliskilerden dolayi mahvolmus biri olarak metreslere bu kadar sert tepki vermiyorum. sirf bu sekilde davranmadigim icin de hayatimin bir doneminde metreslik yapmis oldugum genellemesini kabul etmiyorum.
Tipik kk hareketi linc etmekİnanamiyorum neler olmus burda boyle ya.
Ben bir keresinde konulardan birine " bir kadinin özellikle evli adamlarla birlikte olma fantazisi olabilir" bile yazmistim. Bunu dedigim icin yemedigim.laf kalmamisti yoksa ben de mi metresim? Halbuki bildigim kadariyla da hic olmadimHala lafimin arkasindayim. Bekar bir kadini karisindakinin medeni hali baglamaz. Daha dogrusu bu onunla ve yine onunla yani kendi vicdaniyla alakali bir durumdur. Hicbir metres ya da tam tersi evli kadinla iliski yasayan bir erkek de olabilir bu durumlarda sucludur diye gosterilemez. Suclu olan baglayici iliskinin icinde bulunan kisidir o kadar.
Ay yapmayın ya.Yerleşik bişey değil işte yok. Bundan 50 yıl öncesini drsen anlarım .
Talihsiz bir yorum olmuş. Yakışmamış kendisine o yüzden şaşırdık sanırım. Yoksa biz burda kimlerden ne ithamlar ne genellemeler duyduk Çalışan tüm kadınlar ahlaksizdir diyeninden tut tek çocuklu bütün kadınlar bencil ve tembeldirine kadarMaalesef o mesaj direk oyle anlasiliyor ceycey baska birsey demek istemis olsa bile ben bile oyle anlatıp hatta yazdım onabu savunmalik bi durum değil
Konu sahibi yok uçmuş konu neden açık hiç anlamiyorumVallaha konuyu sikayet ettim artik
Konu sahibi yok uçmuş konu neden açık hiç anlamiyorum
yine üstünüze alındınız nooption hanım merak etmeyin kimse size birşey demiyor , size dememiştim aslında hiçkimsenin direkt şahsına hedef almadım genel olarak özeleştiriye davet ettim hakaret diyoruz ama başka konularda da benzeri yapılanca gülünüyor bu samimi gelmedi bana dedim fikrimi sundum yine üstünüze alındınız.bilirkişinin onayı falan diyerekde tiye alıp bana da aynı şeyi yapmaya çalışıyorsunuz yapmayın lütfen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?