Anket metraseksüel bır eş veya sevgılınız olmasını ıstermıydınız

metraseksüel es ve sevgılınız olmasını ıstermısınız

• evet

OY: 11 12,1%
  • hayır

OY: 42 46,2%
  • abartılı olmamak sartıyla

OY: 38 41,8%

• Ankete Katılan
    91
bend bakımlı erkek severim.temiz olması ayrı. o insanlık görevi artık. öyle manikür pedikür olmasını da istemem ama saçları bakımlı olsun, öyle her yerinden kıl fışkırmasın, güzel koksunlar, kremler sürsün isterim. nitekimd e aşkım öyle zaten. bi yere gidecek olsak ben daha çabuk hazırlanırım ondan :asigim:

yok anam kilsiz erkek olmaz ben sevmem ole epilasyon yaptiran makyaj krem ne len o sen kadin misin erkek mi erkeksen erkekligini bil demi ama :)

Elbette eşimin bakımlı olmasını isterim, taranın, süslensin, giyinsin, kokunsun falan.
Ama kalkıp da göğüs kıllarını ağdayla alan, kaşlarını alan, zırt pırt cilt bakımına giden bir adam istemem tabiki.
Erkek dediğin erkek gibi olacak.

abartılı olmamak sartıyla evet.suandada oyle zaten.evlendıgımızde ben yonlendırdım onu soyle yapalım boyle olsun dıye sımdı boynuz kulagı gectı:)

abartmamak sartiyla bakimli olsun, ama makyaj ve kaslarini almasin ki cok sukur esim bakimli ama abartili degil

hayır hele bide kaşını falan aldırırsa anında terk ederim

Çok abartıya kaçmamak kaydıyla bakımlı olmasını isterim tabiki, diş, saç vs.
Bunlar da olması gereken şeyler zaten, pek metroseksüelliğe girmiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…