Anket metraseksüel bır eş veya sevgılınız olmasını ıstermıydınız

metraseksüel es ve sevgılınız olmasını ıstermısınız

• evet

OY: 11 12,1%
  • hayır

OY: 42 46,2%
  • abartılı olmamak sartıyla

OY: 38 41,8%

• Ankete Katılan
    91
ayyy bana nedense öyle manikür yapan erkekler itici geliyor yaw.
erkeğe yakışmıyor bu tür şeyler..
erkek dediğin temiz olucak , bakımlı olucak ama kadın gibi de süslenip püslenmicek

yaa benimki çok değil amaa yinede kendine acayip bakıyo yaa..askerdeyken pona kargo göndercem diyorumki ne gönderiyim benden ne istiyo biliyonuzmu.. krem , el kremi , cilt kremi , tonik , siyah noktalar için peeling ,parfüm (sanki oradaki erkeklere güzel görüncek:))) işte böyle şeyler........ bakıyo benimki kendine çok..

gecen senede epilasyona gidiyodu yüzünde çıkan yüyler için :))))

bende sevmem öyle karı gibi adam ama birazda bakımlı olcak pis gezmiycekk

bıktım kızlar inanın bıktım benimkide Allahın süslüsü sabah6.30da kalkar8.30da evden çıkar kahvaltı yapmaya vakit bulamaz vallada öyle billada öyle ama ben kuaföre gitsem bin tane laf kime güzel görünecekmişim fondötenimi daha birsürü makyaj malzememi kapatıcı maske şubu saklıyorum yemin ederim bıktım artık bigün bi göleği giyer ertesi günde aynısını giycem yıka ütüle der tutturur şaka gelebilir kızlar ama nefret ediyorum artık 13 yıl oldu bıktım artık bıktım hafta sonu milletin kocası maca gider çolugunu çocugunu gezdirir bizimki alır cımbızı geçer ayna karşısına sonrada yüzüm kızardı der ne kend i çıkar ne bizi çıkarır dısarı benimde her konuda elimi ayagımı bağladı allah bildiği gibi yapsın onu keşke evlenirken gelinliği o damatlığı ben giyseydim oooofffffff offff bir dokun bin ah işit oldu ama napiiiim bende çok doluyum beaaa.....

çok abartılı değil ama bakımlıdır abimiz:roflol:seyahatlere giderken arakladığı el kremleri onu metroseksüel yaparmı:uhm:bakımlı ama ağır abidir...:roflol:

Bakım olayının sadece kadınların yapması gereken bir iş gibi algılanmasına şiddetle karşıyım.

Bence bir erkek de , kadın kadar bakımlı olmalıdır.
Dişleri, elleri temiz olmayan erkek kadar itici gelen birşey yok bana............

Tabiii bunun da bir dozu olmalı. Abartmamak şartıyla erkek de bakımlı olmalıdır diyorum..

valla ben eşimi tanımlayamayacagım... bır usru bakım kremı var.. parfumsuz yataktan bıle cıkmaz.. çok sevmem öyle bakımlı makyajlı adamı ama..yani metroseksuel degıl.. bızımkı hem bakımlı hemde maçooooooooo...

Benim eşimin öyle cilt bakımı, manikürü, pedikürü yoktur..

Sadece saçına çok özen gösterir..
Parfüm hastası ve traş olayı için bir sürü kremi ıvır zıvırı var..
Bir de kullandığı diş macunu özel..Her yerde bulunmuyor.Artık ben de onu kullanıyorum..

Böyle işte yani abartılı değil olması gerektiği gibi.

tabi öncelikle kişinin dış görünüşüyle alakalı bir durum ancak her şeye rağmen metroseksüel olmadan da doğru düzgün görünülebileceğini biliyorum.

eşimin temiz bir traş olması, saç traşına dikkat etmesi, bununla birlikte abartmadan parfüm ve nemlendiricisini kullanması yeterlidir.

staj grup arkadaşlarımdan biri(erkek) kaşını alıyor ve hiççç hoş görünmüyor. bana aşırı itici görünüyor.

erkek dediğin biraz kıllı birazda maço olur kardeşim:1closedeyes:
ne o öyle manikürlü pedikürlü kaşları alınmış makyajı yapılmış ne farkı kalcak benden :mymeka:

benim aşkımda süslüdür bakımlıdır ama saçına üstüne başına
bi kere gel kaşının ortasını alıyım dedim cıngar çıkarttı karımıyım ben die :roflol:

abartlı olmamak şartıyla evet...gidip ağda manikür filan yaptırmasın ama tek kaş gibide gezmesin azıcık kaşlarını aldırabilir...birazcık bakımlı olsun isterim ben..

arkidişler, canlar... :1hug: ikiniz olayı benim gözümde bitirici son noktaya getirmişsiniz... a.s söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum... :enbuyukkk: ewt kadın kadar bakımlı olmalı ama kadın kadar abartmamalı... sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Sevgilim metroseksüel mi diye bazen düşünüyorum ama bakımlı olmakla metroseksüellik arasındaki ince çizgi vardır ya tam orda sanırım.Kendine bakar,elleri tertemizdir,tırnakları düzgündür,törpülenmiştir hatta:))Kaşında ufak bir operasyon olsa da:))Ben onun bu hallerini çok seviyorum ve de bana rahatsızlık vermiyor.Yolda yürürken sefgilime hayran hayran bakmaları da beni rahatsız etmiyor:)))Bilakis gurur duyuyorum onunla.Yakışıklı sefgilim çünkü o benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…