Metin2

sana oyna dicem ama yanı karı koca metın2 bagımlısının yasadıgı bi evde durulmaz ya sanalhayat reel bişe yok .. ee bu adam calısmıyor mu işdeyken ne yapıyor acaba

sana oyna dicem ama yanı karı koca metın2 bagımlısının yasadıgı bi evde durulmaz ya sanalhayat reel bişe yok .. ee bu adam calısmıyor mu işdeyken ne yapıyor acaba

işsiz kaldı, aramayada niyeti yok. iş beğenmiyor. aradığı iş mutlaka çok rahat ve bilgisayarlı olması lazım mış, işyerindende oyuna girebilmek için.

Feci bi durum ya. Okurken bana daral geldi. Allah yardımcın olsun çocuk varmı?

kaynanam falan söylüyo bana çocuk yap, belki değişir diye ama ben güvenmiyorum, çocuk yapmaktanda korkuyorum açıkçası. hem ben çocuk yapsam evi kim geçindirecek? eşim işyerini kapattı, neredeyse 2 senedir evde, eve ben bakıyorum.

Gerçekten seviosun eşini yoksa katlanamazdın sanırım. Karşına alıp konuşmuşsun onuda dinlememiş. Bi şekilde sıkılacak ama o zamanda sende SEN gitmiş olacak.. Onunla konuşacak birileri yokmu etrafında ailesinden yada arkadaşlarından? gerçi pc karşısında oturmaktan a-sosyal olmuştur..

Hayır hiç kimse yok,(oyundaki arkadaşları hariç hiç kimseyle görüşmüyor - ki onlarda bağımlı) rahmetli kayınpederim konuşmaya çalışmıştı onunla fakat dinlemedi. geçen sene kayınpederim rahmetli oldu, inanırmısınız cenaze günü bile eşim odaya girip oyun oynadı, herkesin gözüne batmıştı, dedikodu malzemesi olmuştu

Son düzenleyen: Moderatör:
normalde eşim ben akşam 8 de işten geldiğim zaman uykudan kalkıyor ve oyun başına geçiyor ve ikinci günü sabah 7 de ben kalktığım zaman işe gitmek için oda yatmaya geliyor akşam ben geldiğimde kalkıyor.bazen(çok nadir ama) gece geliyor yatmaya o zamanda oyun arkadaşları arıyor gece saat 12 de 1 de 3 te gel savaş var, nerde kaldın sen diye oda hemen kalıyor gidiyo oynamaya.kaç defa dedim o arkadaşlarına aramayın onu artık, soğumasını istiyorum bu oyundan diye ama devam ediyorlar.

Sizin için en isiyi profesyonel bir yardım almanız.. Ve eşinizi buna ikna edebilmeniz... Ufak tefek rahatsızlık numaralarıyla bütün dikkatinizi kendinize çekebilirsiniz.. Dikkatini dağıtabilecek birşeyler bulmalısınız acil olarak..

piskolojik destek için maalesef şu anda durumumuz yok, baya pahalı bu psikologlar ve malum, bir tek ben çalışıyorum, bizim için çok masraflı olur.Hiç bir şekilde dikkatini çekemiyorum.Rahatsız olsam bile, veya rahatsız numarası yapsam bile, geliyor yarım saat bir saat duruyor yanımda sonra gidiyor oyununa.

çok kötü olmuş eşinizin böyle olması ama öyle yada böyle bi desteğe ihtiyacı var. ssk felan varsa normal hastanelerin psikiyatri bölümüne bi görünse iyi olur.

2 senedir çalışmadığı için bagkurunu dondurduk.hem öyle bir teklifte bulunsam bile kesinlikle doktora gitmek istemiyor.

kendiliğinden bozuldu bi iki defa, kendisi 2-3 gün yemedi içmedi uyumadı tamir etti bilgisayarı

ben abimin knighti bırakması için 650 tl lik itemini sildim eve geldiğinde verdiği tepki paha biçilmezdi.:26:

bu oyunlar yasaklanamıyormu acaba liseye giden oğlum evde oynatmayında okulu kırıyor gözü bişey görmüyor bizi dinlemiyor siz nasıl bazı şeylere bağımlıysanız bende buna bağamlıyım diyor ne yapıcaz bilmiyorum pc yi kaldırdık olmadı cafeye gidiyor sabahın köründe ve okuldan geliyomuş gibi yapıyor oralara gitmesin diye bağladık tekrar ama bıraksak tüm gün başından kalkmaz derslerini bitir günde 3 saat otur diyorum yetmiyor diyor napıcamı şaşırdım koskoca adamlar bunları oynuyor bide para veriyor evini kaybeden bile var hipnoz mu ediyorlar milleti bide böle bişey duydum ne kadar doğru bilemem ama gerçekten hipnozlu gibi oluyor nerdeyse klavyeyi kıracak sinieleniyor oynarken :18:

benim eşim ve arkadaşları da bir ara ultima online manyağı olmuşlardı. Koca koca adamlar. 35-38 yaş aralığında. hepsi hayet kültürlü, iyi görevleri olan insanlar. ve düşünün şimdi bu koca çocuklarla beraber biz eşler yemek yiyoruz. Allahım yemekte bile oyun jargonuyla konuşuyorlar. hepsinin görevi vardı. benimki büyücüydü, bir arkadaşımız marangoz, diğeri balıkçı, beriki terzi...

çok uzun dönem gitti bu böyle sonra bir gün eşim girdi oyuna meersem oyuna reset atmışlar. Grandmaster (en üst seviye) olan çarları Çaylak olmuş. Bütün itemları gitmiş.

Güzel bir küfür sonrası program ekle kaldırdan sildi oyunu eşim ve tayfası o gün bugündür de girmiyor. Bazen ben pc başında çok kalırsam hemen tehdit ediyor "yükletme bana ultima"yı diye aman aman diyip hemen kalkıyorum

yani tek şansın, aynen diğer arkadaşların dediği gibi
-eşin banlanacak
-sistem all reset olacak. oyun sıfırlanacak.

Son düzenleme:
benim sevgilimde bunu cok oynuyo
hatta evlendikten sonra da oynarim fln diyo:84:

ama zamanla gecer belki...
oyun yuzunden beni ihmal etmiyo en azindan boyle teselli ediyorum kendimi

bende oynardim eskiden hatta o oyun sayesinde tanistik
bu yuzden Metin2 nin guzel anilari vardir bende
ama asirisi zarar...

ohoo kac kere banlandi
yok anacim pes etmiyo bizimki
bastan basliyo hep...

ay bi de kadın peşinde koşsaydın bari diyesi geliyo insanın, yani illa da erkeklerin bi kötü alışkanlığı olmak zorundamıymış
sanırım eşin durumun vehametinin farkında değil, ilerde harcadığı boş zamanlara üzüleceğine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…