- 19 Haziran 2009
- 2.320
- 6
- 156
- Konu Sahibi Mavibeyaz30
-
maalesef öğrendim çünkü yanında duruyorum bazen onunla konuşmaya çalışıyorum ve devamlı göre göre, duya duya bende öğrendim fakat hiç oynamıyorum. banada üyelik aldı, çar kastı, item aldı hatta benim üyelikle oyunda evlendi, düğün yaptı, zırhlar, silahlar yapıyor bana sende oyna diyor ama oynamıyorum.
birde şimdide Team Speak diye bir program kurdu pc ye mikrofondan diğer lonca (grup) üyeleriyle konuşuyor, savaş yapıyorlar ve bende duyuyorum işte konuştuklarını. ama benle konuşmuyor ne zaman bişi desem ne çok konuştun senin yüzünden öldüm diyor.
sana oyna dicem ama yanı karı koca metın2 bagımlısının yasadıgı bi evde durulmaz ya sanalhayat reel bişe yok .. ee bu adam calısmıyor mu işdeyken ne yapıyor acaba
Feci bi durum ya. Okurken bana daral geldi. Allah yardımcın olsun çocuk varmı?
ben abimin knighti bırakması için 650 tl lik itemini sildim eve geldiğinde verdiği tepki paha biçilmezdi.:26:valla bi süredin görmezden geliyorum, eskiden çok kagvalar ediyorduk, daha doğrusu ediyordum çünkü ben bağırıyor o ise pc den gözlerini ayırmıyordu, yani kendi kendime kavga ediyordum.
şimdi susuyorumda en azından kagva etmiyorum ama yinede bu durum beni çok rahatsız ediyor.
gokyuzu, soyulmak bir çare değil, eşim şimdiye kadar 3 defa soyuldu ama bütün itemlerini tekrardan yaptı :44:
banlanmasıda imkansız gibi birşey çünkü çok efendi takılıyor
benim eşim ve arkadaşları da bir ara ultima online manyağı olmuşlardı. Koca koca adamlar. 35-38 yaş aralığında. hepsi hayet kültürlü, iyi görevleri olan insanlar. ve düşünün şimdi bu koca çocuklarla beraber biz eşler yemek yiyoruz. Allahım yemekte bile oyun jargonuyla konuşuyorlar. hepsinin görevi vardı. benimki büyücüydü, bir arkadaşımız marangoz, diğeri balıkçı, beriki terzi...
çok uzun dönem gitti bu böyle sonra bir gün eşim girdi oyuna meersem oyuna reset atmışlar. Grandmaster (en üst seviye) olan çarları Çaylak olmuş. Bütün itemları gitmiş.
Güzel bir küfür sonrası program ekle kaldırdan sildi oyunu eşim ve tayfası o gün bugündür de girmiyor. Bazen ben pc başında çok kalırsam hemen tehdit ediyor "yükletme bana ultima"yı diye aman aman diyip hemen kalkıyorum
yani tek şansın, aynen diğer arkadaşların dediği gibi
-eşin banlanacak
-sistem all reset olacak. oyun sıfırlanacak.
amin, ama ne yapacağımı şaşırdım. interneti keseyim, bilgisayarı kırayım diyorum o zamanda internet cafeye giderim diyor. o zaman dahamı iyi olur diyo. hiç bi yere çıkmıyorum, kahvem yok, içkim yok, karı kız peşinden koşmuyorum, bi sigaram birde metinim var diyor. yani klasik bahaneler.
oyunu bir kaç gündür bitirdi, daha doğrusu en üst seviyeye ulaştı ayrıca baya büyük bir grubun başkanı oldu. yani möhim adam oldu
neyse, oyunu bitirmesine bitirdide, şimdi başkanlık yapıyor, yani diğer üyeleri yükseltiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?