- 14 Aralık 2009
- 310
- 0
- 96
- Konu Sahibi Mavibeyaz30
-
merhaba kızlar, ben bu forumda yeniyim.daha doğrusu üyeliğimi yeni aldım.eskiden girip konularınızı okuyorum ve bugün bende üyelik almaya karar verdim.
söylemesem çatlarım :
BU METİN2 OYUNUNU İCAD EDENİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...
internet, ve daha doğrusu metin2 bağımlısı olan eşinizi/sevgilinizi nasıl doğru yola getirirsiniz? :26:
Başka Metin2 mağdurları varmı forumda?
valla kızlar ben güzelliklede denedim, bağırarakta denedim yine olmadı. hatta vurma bile vurdum ona :26: çileden çıkarıyor beni, bütün gece pc başında, hiç dışarıya çıkmıyoruz, hiç birşey paylaşmıyoruz. ziyaretlete gitmiyoruz, gezmelere gitmiyoruz. ayrılamıyorki bilgisayarın başından. yalvara yalvara biryere çıkardığım zaman onu sanki dikenlerin üzerinde duruyor, acele ediyor eve dönmek için.
bi düşünün, bayram günü bile oyun oynadı, şimdi yılbaşı gecesi yaklaşıyor belki bişeyler yaparız falan diye düşünüyordum ama nerdeeeeee, hiçbişi istemiyor. geçen sene yılbaşı gecesi ben yatakodasında tv seyrettim, o bilgisayar odasında oyun oynadı.
eskiden bilgisayarımız yatakodasındaydı ama ben uyuyamadığım için gürültüden, pc için başka bir oda ayarladıkta kurtuldum takur tukur klavye seslerinden..
amin, ama ne yapacağımı şaşırdım. interneti keseyim, bilgisayarı kırayım diyorum o zamanda internet cafeye giderim diyor. o zaman dahamı iyi olur diyo. hiç bi yere çıkmıyorum, kahvem yok, içkim yok, karı kız peşinden koşmuyorum, bi sigaram birde metinim var diyor. yani klasik bahaneler.
oyunu bir kaç gündür bitirdi, daha doğrusu en üst seviyeye ulaştı ayrıca baya büyük bir grubun başkanı oldu. yani möhim adam oldu
neyse, oyunu bitirmesine bitirdide, şimdi başkanlık yapıyor, yani diğer üyeleri yükseltiyor..
valla kızlar ben güzelliklede denedim, bağırarakta denedim yine olmadı. hatta vurma bile vurdum ona :26: çileden çıkarıyor beni, bütün gece pc başında, hiç dışarıya çıkmıyoruz, hiç birşey paylaşmıyoruz. ziyaretlete gitmiyoruz, gezmelere gitmiyoruz. ayrılamıyorki bilgisayarın başından. yalvara yalvara biryere çıkardığım zaman onu sanki dikenlerin üzerinde duruyor, acele ediyor eve dönmek için.
bi düşünün, bayram günü bile oyun oynadı, şimdi yılbaşı gecesi yaklaşıyor belki bişeyler yaparız falan diye düşünüyordum ama nerdeeeeee, hiçbişi istemiyor. geçen sene yılbaşı gecesi ben yatakodasında tv seyrettim, o bilgisayar odasında oyun oynadı.
eskiden bilgisayarımız yatakodasındaydı ama ben uyuyamadığım için gürültüden, pc için başka bir oda ayarladıkta kurtuldum takur tukur klavye seslerinden..
metin de en üst sevıye diye bişey yok ne kadar yukselirsen o kadar yenı seyler oluyor oyunda lwl sevıyesı de yok gittigi yere kadar gidiyo işin cok cok cok zor şifresını biliyosan gir oyuna bi kac kişiye kufur et banlansın sende kurtul
valla bi süredin görmezden geliyorum, eskiden çok kagvalar ediyorduk, daha doğrusu ediyordum çünkü ben bağırıyor o ise pc den gözlerini ayırmıyordu, yani kendi kendime kavga ediyordum.
şimdi susuyorumda en azından kagva etmiyorum ama yinede bu durum beni çok rahatsız ediyor.
gokyuzu, soyulmak bir çare değil, eşim şimdiye kadar 3 defa soyuldu ama bütün itemlerini tekrardan yaptı :44:
banlanmasıda imkansız gibi birşey çünkü çok efendi takılıyor
eşim şu anda en üst seviyede. bütün itemleri +9 ve level 99.. maalesef. 99 level in ötesi yok...şimdilik, bakalım, anladığım kadarıyla yükselteceklermiş tekrar.
şifresini biliyorum bazen giriyorum karıştırıyorum ortalığı ama oyundaki herkes seviyor onu ve şikayet etmiyorlar, anlıyorlar benim olduğumu. oda özür diliyor benim adıma
eşin para harcıyor o zaman bu oyuna soyulupp toparlamak kolay deıl..
ıd ve şifresını bılıyosan kesın o kdar yuksek lwl bırının düşmanı vardır sen gir say bişeler banlansın tabi senın yaptıgını anlarsa neler olur bilemem bana bunu yapsalardı yanı ben kendım bırakmadn düşman olurdum
canım metınde hiç bişeyin sınırı yokdur tıkandı bitti sanırsın bi bakarsın yeni bişe cıkmış 99 olmus 199senin işin cok zor ne diyim ki allah kolaylık versın zamanla bırakır ya ne bilyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?