• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

METABOLİZMA TEDAVİ EDEN PROTEİN DİYETİ

fityolcusu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
19
47
8
FORUMDAKİ BİÇOK PAYLAŞIMA BAKTIM.SIVI DETOXLARI YA DA ÇOK DÜŞÜK KALORİLİ DİYETLERE GÖRE ÇOK DAHA GÜZEL Bİ DİYET.DANİMARKALI BİR DOKTORUN KİTABINDA VAR OLAN BİR DİYET. METABOLİZMASI YAVAŞLAMIŞ İNSANLARA TEDAVİ ETME ÖZELLİĞİ VAR.DAHA ÖNCE BİR HAFTA UYGULADIM VE 3KİLO KADAR SONUÇ ALMIŞTIM.TEKRAR BAŞLICAM BENMLE BİRLİKTE YOL ALMAK İSTEYENLER BURAYAA:)

1.GÜNÜ BURAYA EKLİYORUM.GELEN İSTEK VE SORULARA GÖRE GÜN GÜN DİYETİ PAYLAŞACAĞIM.
SABAH:
3 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1TOST
1 ORTABOY GREYFURT
SİYAH KAHVE

ÖĞLE:
2HAŞLANMIŞ YUMURTA
1TOST
SİYAH KAHVE

AKŞAM:3HAŞLANMIŞ YUMURTA
SALATA(SALATALIK,MARUL,DOMATES)
SİYAH KAHVE

UYGULAYACAK HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM.

Ben uygulardim da bunların hepsini yiyemem ki ben, catlarim :D
Öğle yemeğini atlasak en azından olur mu acaba

Ben uygulardim da bunların hepsini yiyemem ki ben, catlarim :KK70:
Öğle yemeğini atlasak en azından olur mu acaba
ara öğünler olmadığı için çok gelmiyor.acıkmış oluyorsunuz.protein diyeti olduğu için direnciniz hiç düşmüyor.kaslarınız sağlıklı kalıyor.tost içinde şu tam buğday uno ekmekleri varya tost ekmeği şeklinde onun kenarlarını alıyorsunuz.avuç ayası büyüklüğünde olacak tostunuz.içine de az yağlı beyaz peynir kullanabilirsinz.

PROTEİN DİYETİ 2.GÜN

SABAH:
1haşlanmış yumurta
1ortaboy greyfurt
siyah kahve

ÖĞLE:
2 haşlanmış yumurta
1tost
1 orta boy greyfurt
siyah kahve

AKŞAM:
200 grm biftek
salata(salatalık marul domates)
siyah kahve

PROTEİN DİYETİ 3.GÜN

SABAH:
1haşlanmış yumurta
1ortaboy greyfurt
siyah kahve

ÖĞLE:
sebze salatası
1tost
1 orta boy greyfurt
siyah kahve

AKŞAM:
2 haşlanmış yumurta
200 grm tavuk göğüs
salata(salatalık marul domates)
siyah kahve
ÖDEM ÇAYI:
1,5 su bardağı suyun içine yarım limon ve yarım taze zencefili ince ince dilimleyelim ve 2 taşım kaynatalım.altını kapatalım.
1tutam maydonoz sapını içine atıp kapağını kapatalım.10 dk demlenmesini bekleyelim.hergün taze hazırlayıp içelim.21 güne kadar içilebilen bir ödem kürüdür.

Back