• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslek seçimi lütfen yardım edin ?

Derinseda

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
64
2
13
Merhabalar lise son sınıfım.girdiğim sınav pek iç acıcı geçmedi.psikoloji okumayı yıllardır okadar istiyorumki ama puanı çok yüksek,özele gitsem ailem çok zorlanır.gerçi yarı burslu bile tutsa senelik 6milyardan çok iyi ama tutmayabilir,zor gibi.tutarsa şayet part time çalışır bende öderim.neyse bu özel üniversiteyi rafa kaldırsam diyorm suanda çok saçma bi bölüm okuyorum büro yönetimi ve asistanlık 2 yıllık ağız ve diş teknikerliğine geçiş varmış yeni öğrendim ne yapsam bilemiyorum okadar kararsızım ki.kararsızlığım yüzünden 10.sınıfta veterinerlik lisesini bırakmıştım.çok sıkılıyorum sevmediğim meslekte olmaktan sadece psikoloji istiyorum.lütfen yardım edin başka ne yapabilirim düşünmem lazım yol gösterin

sadece psikoloji istiyorum diyorsan çalişip psikoloji kazanacaksın bu kadar basit. Hem yeteri kadar çalışmamayayım hem istediğim mesleği edineyim gibi bi seçenek yok. ha yok ben beceremem diyorsan o zaman kararsızlığını yeneceksin. şu an okuduğun bölümden bi nane olmaz. diş teknkerleri güzel para kazanıyor bidiğim kadarıyla. İş bulma problemin de olmaz. ama oraya geçip ay sevmiyorum ben bunu deyip yine yarıda bırakacaksan hiç geçme.

yeğenim kıbrısta psikoloji okuyor yakın doğuda. Sanırım 12 bin gibi bi ücreti var. burslu olunca ne olur bilmiyorum. ama bildiği kadarıyla bursluda da belli bir not ortalamasını tutturman lazım bursun devam etmesi için. yazdıklarından vardığım sonuca göre pek yapablir gibi durmuyorsun.

Seneyi hiç düz geçmeden bitirmiş biriyim yapamam diye bi şey yok yapmadım diye bi şey var.staj okul vs derken sınava hazırlanmadım aynı streside bir daha yasamam da.kaybetmicem bi seneyi

Hadi ya. Ama ben zaten Allah izin verirse KPSS ye girip devlet hastanesinde calismak istiyorum.

Ozelde mi okuyorsunuz? Kendinizi gelistirmeniz de onemli tek kriter bir etiket olamaz tabi ki ama devlete oncelik veriyor ozel kurumlar genelde. Benim de hic kpss gibi bi hayalim yok simdilik ozelden memnunum nedense :)

Ozelde mi okuyorsunuz? Kendinizi gelistirmeniz de onemli tek kriter bir etiket olamaz tabi ki ama devlete oncelik veriyor ozel kurumlar genelde. Benim de hic kpss gibi bi hayalim yok simdilik ozelden memnunum nedense :)

Evet ozeldeyim ben. Ama benim de ingilizce avantajim var. Hacettepe ankara gazi vs. Hazirlik yok.
Siz nerde calisiyorsunuz. Yeni mezunlari genelde kresler istiyor.

Evet ozeldeyim ben. Ama benim de ingilizce avantajim var. Hacettepe ankara gazi vs. Hazirlik yok.
Siz nerde calisiyorsunuz. Yeni mezunlari genelde kresler istiyor.

Aynen oyle baslangicta ben de ozel bi anaokulunda calisiyordum simdi ozel danismanlik merkezinde calisiyorum ozel egitimle birlestirilmis bi kurum cocuklarla calisiyorum yine devlette meslek genelde sabit kaliyor ilerleme sansi yokmus gibi geliyor bana :/

Aynen oyle baslangicta ben de ozel bi anaokulunda calisiyordum simdi ozel danismanlik merkezinde calisiyorum ozel egitimle birlestirilmis bi kurum cocuklarla calisiyorum yine devlette meslek genelde sabit kaliyor ilerleme sansi yokmus gibi geliyor bana :/

Dogru. Bence de ilerleme yok ama benim eskiden beri hayalimdir hastanede calismak. Artik Allah in izniyle ALES e girip yuksrlebildigim kadar yukselmek istiyorum.
Ygs lys bitiyor kurtuldum diyorsun ama maalesef bitmiyor.

Dogru. Bence de ilerleme yok ama benim eskiden beri hayalimdir hastanede calismak. Artik Allah in izniyle ALES e girip yuksrlebildigim kadar yukselmek istiyorum.
Ygs lys bitiyor kurtuldum diyorsun ama maalesef bitmiyor.

Staj yapip calistin mi bilmiyorum ama benim de baslangicta dusuncem oydu sonra bu kadar hastalik odakli bi is beni bunaltir diye dusunmeye basladim cok sIkici gelmeye basladi klinik ben de ALES hazirlaniyorum firsat olursa italyada yuksek lisans istiyorum bakalim 2015te ;)

Staj yapip calistin mi bilmiyorum ama benim de baslangicta dusuncem oydu sonra bu kadar hastalik odakli bi is beni bunaltir diye dusunmeye basladim cok sIkici gelmeye basladi klinik ben de ALES hazirlaniyorum firsat olursa italyada yuksek lisans istiyorum bakalim 2015te ;)

Insallah hayallerimize kavusuruz.
Yok ben staj yapacak kadar buyuk sinifta degilim.
Allah yolumuzu acik etsin. ;)★

Back
X