Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 yaşındasın. Önünde hayatını çok daha iyi koşullarda sağlayabilecek bir imkan var. Eğitimim ve sevgilim arasında kaldım diyorsun. İnanamıyorum sana.
Tabi ki önce eğitim !
Keşke konusarak çözebilseydik ... ama bu senin tek başına alabileceğin bi risk.. Senin için ancak dua edebilirim.. İnşallah aldıgın karardan dolayı pişman olmaz ve hep mutlu olursun..
ben git derim.
ama kıbrısa gitmek seni korkutuyor sanırım. burslu kazandığına göre puanın kötü değilmiş demekki, yakın yerler tutmuyormuydu?
ilişki konusunda birbirinizden eminseniz bir sorun çıkmaz.
benim de erkek arkadaşım bu yıl başka bir şehire gidiyor okumak için. tek derdim onu çok özlücem ama onun dışında bi problem yok çünkü ona, kendime ve ilişkimize güveniyorum.
Bende Kıbrısta burslu okudum, şimdi master yapıyorum ama Türkiye'de ki bir üniversitede...
Evet, Kıbrıs hiçte kolay bir yer değil...
Ama söz konusu geleceğin ise bence bu kadar kararsız kalman anlamsız...
Daha doğrusu kararsız kalma gerekçen garip...
"Sevgilin & Üniversite..."
Bence okuma,eğitim işi içten gelmeli...Kararsızlıklarla, papatya falı misali ruletçe bir düşünceyle olmamalı...
Bu kadar kararsız kaldıysan pek okumayada gönüllü değilsin gibi. Bu noktada da üzgünüm ama üniversite hayatında zorluklara katlanamazsın... :1no2:
Git tabiki..:1closedeyes:
Seni üzmek istemem ama,bugün çok sevdiğin uğrunda okulunu bile riske attığın adam,yarın seni bırakıp giderse...kafanı duvarlara çok vurursun...boshayallersmile
Git tabiki..:1closedeyes:
Seni üzmek istemem ama,bugün çok sevdiğin uğrunda okulunu bile riske attığın adam,yarın seni bırakıp giderse...kafanı duvarlara çok vurursun...boshayallersmile
Zaten 5 yıl olmuş, 5 yılda okul..10 yıl bir flört için çok uzun değil mi yaeyvahedigeldismile
yanii ne yapmalıyım sence..gtmek yerine 2 3 sene sonra evlenmelimiyim??:sinifsinif:
yanii ne yapmalıyım sence..gtmek yerine 2 3 sene sonra evlenmelimiyim??:sinifsinif:
:):) oooooooyy iice kafam karıştıııııı...kararrrrr vermek işte bu kısım çok zorrr!!ve ben yrn kayıt yaptırmaya gidicem yada gitmiycemmmmmmmmmmm