- 23 Şubat 2008
- 148
- 0
öncelikle merhaba
bn seni bu siteye ilk üye olduğumdan beri tanıyorum
hatta bi ara hiç yoktun ozmnlar fotolarına bakıp maşallah ne kadar birbirine yakışan birçift demiştim hiç unutmam ve ozmn okuldaydınz mezun olmamıştınız
neyse konuya geglilim
cnm bnm bnce git seven insan seni ne olursa olsun bekler eğer tabii evlilik düşünüyorsanız
hayatın başındasın ilerisi sana ne getirir bilinmez
oldu ki gitmedin kıbrısa ve bir süre sonra(allah korusun) ayrıldın
ee ne olcak gitmediğinle kalacaksın geleceğinden olacaksın
ama gidersen de bir ömür sen kazanırsın o da seni severse isterse adamakıllı paşa paşa bekler seni
hm kıbrıs çok da uzak değil bir uçak yeter
sen gelirsin o gider
hm bak senden diyorsun derslerden muafsın daha önce bitireceksin 2 ünv mezunu olacaksın,
daha ne olsun herzmn çevrende gıpta ile bakılırsın emin ol,
ama yok gitmezsende dediğin gibi bir yerde 700 800tl maaşla ha çıktım ha çıkartacaklar iş yeri kapanacak(nede olsa özel işyeri)
sabahtan gece yarılarına kadar çalışır durursun
ama öğretmenlik hele ki branş öğretmenliği öylemi çok ii bir maaşa ayrıca ek ders ücretleri saatleri tatilleri bir bayan için ideal meslek
evt ilk cefa çekersin ama sefasını sonra sürersin
çok uzattım sanırım
ama inşallah gidersin
ilerde pişman olacağın kararlar verme
iyi düşün taşın derim
çoook tşk ederim evt resimlerimiz vardıı :) gerçekten çok svyrm onu..elim,kolum,ayağım oldu o bana..şimdidee minnetim çok daha arttı..gitme bile demedi.senin için ii olucak aşkım ben herzmn yardımcıyım san aarkandayım dedii.benden hiç bi şüphen olmasın dedii..şimdi çok daha sevyrm onu..sizlerin düşüncesi de çok önemli..gidicem evet ben bunu,biz bunu başarabiliriz..hepinize çok tşk ederim...