Ozelde psikoloji okumani tavsiye etmem
Nedennnn???????????????
Is alimlarinda devlet universitelerinden mezun olanlara oncelik veriyorlar
Hadi ya. Ama ben zaten Allah izin verirse KPSS ye girip devlet hastanesinde calismak istiyorum.
Ozelde mi okuyorsunuz? Kendinizi gelistirmeniz de onemli tek kriter bir etiket olamaz tabi ki ama devlete oncelik veriyor ozel kurumlar genelde. Benim de hic kpss gibi bi hayalim yok simdilik ozelden memnunum nedense :)
Evet ozeldeyim ben. Ama benim de ingilizce avantajim var. Hacettepe ankara gazi vs. Hazirlik yok.
Siz nerde calisiyorsunuz. Yeni mezunlari genelde kresler istiyor.
Aynen oyle baslangicta ben de ozel bi anaokulunda calisiyordum simdi ozel danismanlik merkezinde calisiyorum ozel egitimle birlestirilmis bi kurum cocuklarla calisiyorum yine devlette meslek genelde sabit kaliyor ilerleme sansi yokmus gibi geliyor bana :/
Dogru. Bence de ilerleme yok ama benim eskiden beri hayalimdir hastanede calismak. Artik Allah in izniyle ALES e girip yuksrlebildigim kadar yukselmek istiyorum.
Ygs lys bitiyor kurtuldum diyorsun ama maalesef bitmiyor.
Staj yapip calistin mi bilmiyorum ama benim de baslangicta dusuncem oydu sonra bu kadar hastalik odakli bi is beni bunaltir diye dusunmeye basladim cok sIkici gelmeye basladi klinik ben de ALES hazirlaniyorum firsat olursa italyada yuksek lisans istiyorum bakalim 2015te
Insallah hayallerimize kavusuruz.
Yok ben staj yapacak kadar buyuk sinifta degilim.
Allah yolumuzu acik etsin.★
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?