Lise Yorum ve Soruları Meslek lisesini bitirenler ,hangi meslek uzerine okunuz

Anadolu Meslek Lisesi Bilgisayar bölümü mezunuyum.Sonra bölmüme devam ettim Bilg Proğ okuyorum ayrıca Aöf KAmu Yönetimi

ben grafik bölümünde okuyorum..hazırlık tı şimdi 2. snfa gecicem bilgisayara gecmek istyorum cizimim çok kötü..ama bilgisayardada sayısal çok önemli sanırım beni bilgilendirrseniz sevinirm

anadolu meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum
üniversitede bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi bölümünü bitirdim
3 yıldırda bilgisayar öğretmeni olarak görev yapıyorumzemuszemus

Çanakkale Nedime Hanım Kız Meslek Lisesi 2000 Mezunuyum.Hazır Giyim branşım.Stajda o kadar tiksindirmişlerdi ki hiç bir zaman mesleğimi yapmadım.Bu yıl usta öğreticilik için halk eğitime başvuru yapacam.Hiç usta öğretici olarak çalışan varmı ?

Ben de meslek lisesi mezunuyum...Branşım elektronik...

Üniversiteyi de bitirmek üzereyim ama...

Bölümümden memnun değilim...

Şu ara tekrardan sınava hazırlanıyorum...

ben kız meslek lisesi, büro yönetimi ve sekreterlik bölümünü bitirdim 2002 yılında...
mesleğimi sadece 1 sene yaptım..daha sorasında çağrı merkezi sektörüne geçiş yaptım hala da devam ediyorum...
zorlu bi iş ama çok şükür ekmeğimi kazanıyorum

İstanbul İnönü End.Meslek Lisesi Kimya bölümünü bitirdim Şuanda da mesleğimle ilgili bir alanda çalışıyorum.

bende kız meslek lisesi elsanatları bölümü mezunuyum kız meslek lisesinden geçiş yapıp 2 sene gazi üniversitesi elsanatları bölümü okudum sonra halk eğitimde usta öğretici olarak çalıştım ama tam bi işkenceydi bi daha kesseler gidip çlışmam yani şimdi evde oturuyorum seneye öss ve sonrası açık öğretim düşünüyorum çocuk gelişimi inş :s o kadar oku evde otur bu revamı ya

bende kırşehir fatma muzaffer mermer kız meslek lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum 2000 yılında

Aydın doğan iletişim lisesi - Radyo Tv 2008 mezunuyum. Şuandada yağmur ajansta çalışıyorum ve Beykent üniversitesinde Radyo tv programcılıgı okuyorum. Bölümümden çok memnunum aynı alandada devam edicem kısmetse:1rolleyes:

bende örfi çetinkaya endüstri meslek lisesi mezunuyum bölümüm bilgisayar yazılım:1closedeyes:
şimdi açıköğretim işletme okuyorum o ayrı konu:))

kız meslek lisesi 2005 çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü mezunuyum.bu sene de dahil olmak üzere her sene öss'ye girdim ama yeterli puan alamadım.2008 de sosyal hizmetler bölümünü seçtim ve onu okuyorum.kısmetse seneye bitecek.kaydirigubbakcemile2

bende kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü mezunuyum..
2 yıllık myo okudum çocuk gelişimi
şimdide 4 yıllık aöf işletme bölümü okuyorum 1 sınıftayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…