- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
- Konu Sahibi Sympathique
ticaret meslek lisesi okudum 2 yıl yüksek okul okudum şuan eczanede çalışıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende meslek lisesinde okuyanlardanım.mutlaka artıları olmuştur ama üniversite anlamında ağır rakiplere karşın tam bir haksızlık gördüğümüze inanıyorum.kaldı ki meslek seçimi orta okulu bitiripte liseye geçilecek yaş mı sizce yanlış bir düzen kimseye tavsiye etmiyorum.harcandık resmen
ben 1990 B.akırköy Tic.Lisesi mezunuyum.ÖSS ye girmeden. Direk açık öğretime girebilirmiyim acaba
bende ticaret meslek lisesi okudum ama me zun olama dım. şu anda açık öğretimden mezun olmaya çalışıyorum. yeterli bilgi vermedikleri için sistemi anlayamadım ve geçen dönem sınavları kaçırdım bu dönem sınavlara girdim.sırat köpürüsü gbi ince noktadayıom .ikinci sınavlarım iyi olsada ilklerine giremediğim için diplomamı hak edeceğimi sanmıyorum. bu yüzden üstelik lise dört seneliğe uzayacak yani işim dahada zorlaştı(
benim durumumda arkadaşilarım var sistemi anlayamadıkları ve yeterli bilgi edinemedikleri iin zaman kaybı olan bu bir haksızlık ..
bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim:)