• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslek edinmek için çok mu geç?

İşyerimde başka bir pozisyona geçmek için başvurmuştum, bugün yetkililerden mail geldi. Herzamanki gibi red cevabı :43: Hiçbir adım atamıyorum ümidim kalmadı kızlar çok kötüyüm :43: eleman olmak için mi okudum onca sene? Herkes meslek sahibi ama ben birtürlü birşey bulamıyorum. Ne üniversiteyi bitirebild ne doğru düzgün meslek edindim...bıktım artık hayatımdan herşeyden :43::43::43:

Son düzenleme:
okadar ümitsiz olma mutlaka bir yerden bir kapı açılır
olmadıysa hayırlısı böyleymiş de
ayrıca senin durumunda olan çoook insan var
hayallerimiz öyle pat diye olsaydı bir değeri kalmazdı dimi:34:

hem dertleşmek istiyorsun hem konunun başında durmuyorsun kız
gidiyorum ben :19:

Bekledim bekledim kimse bişey yazmadı canikim bende az KK'da gezineyim dedim :52:
Yaw ben mesela kasiyer olarak başladım sonra ilerledim zamanla şube müdürümüzü temsil ediyorum arada..okul zamanında part time başladım işe sonra üniye yazıldım bi yandan çalışmaya devam ettim. Sonra üniyi bıraktım ve elimde hiçbir şey yok şu an. Neden yok? Çünkü bulamıyorum, bu lanet ülke'nin sistemi batsın :43: şans işi birazda, bulana kadar uğraşıcaksın.
Benim işyerim ufak bir market değil, avrupanın birçok ülkesinde şubeleri var, ve ben almanya içi Satış müdürlüğü için başvurdum belji alırlar diye sonuçta yıllardır çalışıyorum burda...ama yok yok yok olmuyor bulamıyorum hiçbiri beni istemiyo :43:

Düşünmekten uyuyamıyorum offff :43:
Sevgilimin ailesiyle tanışcam bu sene, ne iş yapıyorsun diye soracaklar, bi meslek öğrenemedim üni mezunu da değilim diyemem ki bennn :(

Allahım nolur biran önce iyi bir cevap gelsin :(

Düşünmekten uyuyamıyorum offff :43:
Sevgilimin ailesiyle tanışcam bu sene, ne iş yapıyorsun diye soracaklar, bi meslek öğrenemedim üni mezunu da değilim diyemem ki bennn :(

Allahım nolur biran önce iyi bir cevap gelsin :(

canım nedne üzülüyorsun ki?
seni olduğun gibi kabul etsinler.
illaha üni. mezunu mu olman gerekir.
aşçılık kurslarına gidebilirsin.
lise mezunuysan açık öğretim okıyabilirsin.
ama bunları kendin için yap. başkasına ne derim ben diye değil.
hayat senin sonuçta.

hiç bir şey için geç değil bazen ben de düşünüyorum farklı bir bölüm daha okumayı. Benim ev arkadaşım şu anda 30 yaşında ve üniversiteden bu sene mezun oluyor. ikinci üniversitesi. insan istediği meslek için ne olursa olsun geç kalmış sayılmaz.

canım nedne üzülüyorsun ki?
seni olduğun gibi kabul etsinler.
illaha üni. mezunu mu olman gerekir.
aşçılık kurslarına gidebilirsin.
lise mezunuysan açık öğretim okıyabilirsin.
ama bunları kendin için yap. başkasına ne derim ben diye değil.
hayat senin sonuçta.

Haklisin canim ilk başta kendim için istiyorum tabiki, özgüvenim tam olsun diye bende hedeflerime ulaşmak istiyorum..ama 22 yaşındayım ve bişey başaramadım ya ona yanıyorum :(
İstemediğimden fln değil burada öyle kolay değil işte, iyi bir şirkete girmen için afedersin ya kıçını yırtmak zorundasın yada iyi bir torpil bulman lazım..uğraşıyorum ama bulamıyorum :(

hiç bir şey için geç değil bazen ben de düşünüyorum farklı bir bölüm daha okumayı. Benim ev arkadaşım şu anda 30 yaşında ve üniversiteden bu sene mezun oluyor. ikinci üniversitesi. insan istediği meslek için ne olursa olsun geç kalmış sayılmaz.

Bende biran önce köle gibi çalışmaktan kurtulup temiz mada başı bir iş istiyorum ama bulamıyorum işteee :(

Back