Mesleğiniz ve Yıllık Geliriniz

sıfırları fazla mı koymuşlar acaba ? yada gunumuz için düşürsek sıfırları atarsak öyle karar vermeliyiz belkide ancak bazı meslkte olanlar fazla sallamıslar belirteyım..
hostes olan arkadasın maasını zaten pilotlar alıyor... bir 0 ı fazladan sallamıs yani... 52.000 değil 5.200dür o birde blulunduğu işyerındeki çalışma yılıda etkili bu maasında tabıkı.

her neyseee...

ben şimdilik hazır yiyiciyim insallah memur olduğumda yazıcaamm bende burayaaa maasımı

bir fabrikada lojistik sorumlusuyum yıllık gelırım bir kac ay sonra zamı hesaba katmadan
18600

Neden biri çok kazanınca altında bi bit yeniği arıyoruz.. Çevirmen arkadaşa da çok şaşırmışsınız. Ama içinde olmadan o mesleğin şartlarını bilemiyorsunuz. İngilizce biliyorum, oturayım çevireyimle olmuyor! Önce o metni okuyoruz, arkasından o metnin konusuyla alakalı araştırma yapıyoruz, çevireceğimiz dilde o konuyla ilgili yazılmış makaleleri okuyoruz. Terimlerin karşılığını buluyoruz.. Sonra çeviriyoruz. Ki bu da yetmiyor, düzeltmeler gerekiyor. Cümle yapısının da düzgün olması gerekiyor. Bu bahsettiğim sadece yazılı çeviri.

Bu işin bir de simultane ( eş zamanlı ) çevirisi var. Ben daha üniversitedeyim, mütercim tercümanlık okuyorum. Ve şimdiden işin zorluklarının farkındayım. Siz de empati kurarsanız yadırgamazsınız. :)

Ayrıca tabiki bi adaletsizlik var ama bu yüksek maaş alanlar haketmiyor demek değil, düşük maaş alanlar daha fazlasını hak ediyor ama alamıyor demek.

Son düzenleme:
Sirket sahibiyim

Kesinlikle alinti yada dolayli laf sokulmasini ve elestirilmek istemiyorum. Yorumlari okudum Bu nedenle mesajimi editledim.

Son düzenleme:
Veri giriş elemanlarının ne kadar kazandığı hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız var mı peki burda?

Kamuda uzmanlık kadrosundayım yıllık 38 bin civarı olacak çok şükür daha ilk maaşımı aldım sadece.

buraya yazılanlar üniversite tercihine yardımcı olur sanırım biraz:)

bende uzmanlık eğitimi alan diş hekimiyim, şu an uzmanlık öğrencisiyim yani. 3-4 yıla üniversiteden kurtulup uzman çene cerrahı olucam inşallah.
şu an ki yıllık gelirim 45.000 tl.

bir gün uzman olmayı başarırsam o zamanda cene cerrahı olarak yazarım buraya

Sekreterlik mezunum. aöf işletme son sınıftayım.

Uluslarası bir firmada genel müdür'ün asistanlığını yapmaktayım yıllık gelirim 18.000 TL

Ben de doktorum, şimdilik pratisyenim. Pratisyen olarak yıllık gelirim 72000 lira falan. Ama ocakta asistan olarak başlayacağım. Asistan olarak yıllık maaşım 40000 falan olur galiba.

özel şektörde çalışıyorum muhasebeciyim
yıllık gelirim 20.000 tl civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…