Mesleğiniz ve Yıllık Geliriniz

avukatım o nedenle sabit bi miktar asla söyleyemem
bu meslekte gün gelir 1 yıllık kazancını tek bi işle kazanırsın
gün gelir o ay 5 kuruş kazanamamış olursun
belli olmuyo yani
Allah herkese bol kazançlar versin

Son düzenleme:
Halkla ilişkiler ve personel müdürüyüm.

Yıllık gelirim de seneyi doldurursam 42.000 olacak.

ABD'de hemsireyim. Yillik $45,000 civari.

Aranızda hiç kamera arkası çalışan yokmu RTV mezunu bunların maaşlarını merak ediyorum ayıp ama ilerde bu sektörde olacağım seviyorum ama istanbul gibi bir yerde geçinmek zor..

bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum mezun oldugumdan beri işsizim! gelirim yok ama giderim var millet 20.000 kazanıyor ben neyapayım çok üzülüyorum işsizliğime allah yardımcın olsun dua edin benim için

Aranızda hiç kamera arkası çalışan yokmu RTV mezunu bunların maaşlarını merak ediyorum ayıp ama ilerde bu sektörde olacağım seviyorum ama istanbul gibi bir yerde geçinmek zor..

ben rtv mezunuyum ama henüz çalışamadım bu sektörde ankaradayım ben de napmak lazım acaba asistan olarak başvurmakmı gerekir

medya sektöründe çalışıyorum, alanımı değiştirdim o nedenle yıllık gelirim de şimdilik 40 bin civarı
tavsiyem şimdiden stajlarına başla:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…