Mesleğiniz ve Yıllık Geliriniz

Bu başlığı açan kişiye sormak istiyorum, amacınız nedir? Sosyolojik bir teziniz var da anket mi yapıyorsunuz?

Şuanda hazırcıyım
Eşim yurtdışı şube müdür ve pazarlama: 32 bin dolar
14 bin dolarda ev kirası için alıyoruz

Son düzenleme:
Ne kadar dengesiz gelir dağılımı var, hostesin yıllık 52 bin alırken, mühendisin 20 bin alması pek bir adilmiş (!)

Ne kadar dengesiz gelir dağılımı var, hostesin yıllık 52 bin alırken, mühendisin 20 bin alması pek bir adilmiş (!)

Gelir dağılımında bir adalet beklemek hata zaten. Ama her mühendis de aynı maaş almıyor tabi, tıpkı her hostesin aynı maaşı almadığı gibi. Ben de mühendisim ama alanım dışında bir işte çalışıyorum. Yıllık net gelirim 60 bin TL. Tabi bunda büyük bir şehirde, ülkenin en büyük şirketlerinden birinde çalışmamın etkisi büyük.

Güncelleyeyim. Haftalığım 350 TL. Aylık 1400e geliyor... Nisan'da da 1000 lira ek alıyorum. Çalışmıyorum öğrenciyim :) yıllık 17 bin civarı oluyor sanırım

vallahi işe daha yeni girdim ama buradaki rakamları görünce kendiminkini yazma zahmetine bile girmeyeyim dedim,
benimki çok komik ve düşük kaldı açıkçası,
üzüldüm kendi adıma

Güncelleyeyim. Haftalığım 350 TL. Aylık 1400e geliyor... Nisan'da da 1000 lira ek alıyorum. Çalışmıyorum öğrenciyim :) yıllık 17 bin civarı oluyor sanırım

öğrenci olduğun halde nasıl oluyor bu :) maşallah subhanallah mühendis felansın sanırım:)

şoktayım
heba olmuş yıllarımm
akademisyenim
maaşımı yazmak çok doğru değil galiba,ama gelir dağılımımız çok sıkıntılı somut bir şekilde görmüş oldum...

çok şükür yine de ...

Son düzenleme:
mesajları okurken bişey çok dikkatimi çekti ve merak ettim soramadan da geçemedim konun başlığı mesleğiniz ve yıllık geliriniz ancak bazı arkadaşlar hem kendi gelirlerini hemde eşlerinin gelirlerini yazmışlar. Neden? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…