Mesleğiniz ve Yıllık Geliriniz

arkadaşlar aranızda modelist olan yok mu ( bilgisayarlı kalıp hazırlama da çalışan ) bende iş arıyorum ama maaşlarınız ne kadar bilmiyorum bende ona göre pazarlık yaparımm aklinialirimsmile

arkadaşlar aranızda modelist olan yok mu ( bilgisayarlı kalıp hazırlama da çalışan ) bende iş arıyorum ama maaşlarınız ne kadar bilmiyorum bende ona göre pazarlık yaparımm aklinialirimsmile

he söölemeyi unuttum kullandığım program gerber versiyon 8 bilginize

etrafta araştırdım biraz ortalama 2,500 ve 3,000 arası değişio aylık

bende satış temsilcisiyim aylık 1.050 TL Yıllık : 12600

ama elde var 0 hepsi çeyize dönüşüo :)))

idareciyim maaş + ekders ortalama 25000 tl ve bazende yukarısı yıllık

üfffffffffff diyecek kelime bulamadım yaa...arkadaşlar allah sizinkileri arttırsın ama bizede nasip etsin böle kazançlar en kısa sürede...aminnnnnnnnnnnnnn

yıllık 15.000 tl = harçlık babam sağ olsun yaptığım tek iş okula gitmek ve derslerime çalışmak.. bir de haftada iki kere yatağımı toplamak

Son düzenleme:
öğretmenim..yuvarlarsak yaklaşık 23.000-24.ooo

ayyyy şunlara bak yaaa imrendim diyemicem çatladım resmen orta yerimden ben bunların hangisini evde açık öğretimle okuya bilirim acebaaa ffff anlamıyorum okumadan çalışmadan evlenilirmi şimdi çok pişmanımmm ama çok geç:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…