• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslegi Olupta Yapamayanlar

Bende Trakya Ziraat mezunuyum ama sadece belediye de 1 aylık stajımı yapabilmiştim kendi mesleğime dair,çok isterdim toprakla bitkilerle çevre düzenlemeyle uğraşmayı......Alakasız işlerle uğraşıyoruz şimdi...

bende muhasebe bitirdim ama asgari ücretle bi önmuhasebe işi bile bulamadığım için ev kızı takılıyom malesef 14 yıl eğitimin arkasına 1 2 yıl kendi paramı kazanmak istiyorum ama hala duzgun biyer bulamadım okul bu yıl bıttı sımdi evdeyım birden eve tıkılmak cok zor geliyo yasenağlama

merhabalar .bende tekstil işinde çalıştım.yıllarca.şimdi oğluma bakıyorum evdeyim arkadaşlar.çalışmak istiyorum.oğluma bakacak kimse yok.o yüzden mecburen evdeyim.inşallah kısmetse anaokula başlayınca yine çalışıcam hayırlısıyla .darısı evde zorunlu kalanların başına .

petrokimya teknikeriyim
7 yıl kendi mesleğimi yaptım,işimi çok seviyorum ancak eşimin işi dolayısıyla iş değiştirince işsiz kaldım yaklaşık 8 yıldır işsizim:( kızım da küçüktü kendim bakayım bir süre dedim
şimdi 4.sınıfa gidiyor kızım,tüm gün üstelik ve ben de artık yeniden çalışmak istiyorum
ama iş yok tabii:((

bende liseden radyo - tv / üni.den halkla ilişkiler mezunuyum ama gel gör ki yalnızca iki yıl kendi işimi yapabildim şimdi ise mecburen sekreterlik yapıyorum
gerçekten çok mutsuzum ama iş bulamıyorum
başvurmadığım yer kalmadı
son altı aydır iş arıyorum ama yokk yokk yokk

bende gazi ünv.işletme fakültesi mezunuyum.okul 2007 de bitti hemen bi işe girdim.bir yıl çalıştım ve evlendim eşim kamuda çalıştığı için işi düzenli çalışma saatleri esnemiyo.benim kamuda çalışma şansım yok özel yerlerde de saat esnekliği yüzünden eşim çalışmamı istemiyor.aslında bu konuda haklı.çünkü eğer özelde bi işe girersem eşimi ihmal edeceğimi biliyuorum.çalışırken nişanlıydım o zamanlardan biliyorum.o yüzden şimdilik çalışamıyorum ama evde oturmaktan sıkıldım.ayrıca evde otura otura bilgisayar manyağı oldum.kendime engel olamıyorum.kısacası sıkıldım...

merhaba arkadaşlar.ben de kamu yönetimi mezunuyum.2007de mezun oldum.iş bulamıyorum.önceleri banka istemedim.bir tanıdığımız vasıtasıyla 6 ay vekil öğretmenlik yaptım.belediye ye girmek istiyorum ama torpilim yok.moralim çok bozuk.en sonunda bankadan başka şansım kalmadı dedim ve banka ilanlarına başvuruyorum.anadolubank sınavına girdim geçen hafta,aranmayı bekliyorum ama aramadılar.artık ordan da ümidimi kestim.üffffffffff üfffffffffff.valla okuduğuma pişmanım arkadaşlar.sivasta okudum.o kadar yolu 4 sene boyunca kaç defa gittim geldim,soğuk da cabası.ama iş yok.şimdi diyorumki okumasaydım liseden sonra bir butikta çalışsaydım şimdi müdür olurdum.okuduk da ne oldu sanki:(

Aynen cnm duygularıma tercüman olmuşsun.
Bende kocaelinde okudum merkeze 45 km uzaklıkta buz gibi bir yerde.
Ögrencilik hayatım hiç güzel gecmedi ama meslek sahibi olacagım diye direndim.
Keşke okumasaydım girerdim bir magazaya tezgahtar olarak şimdiye magaza müdürü olmuştum yalan mı?:sm_confused:

merhaba kızlar.Bende acil tıp teknisyeniyim.Şimdiye kadar başvurmadığım hastane kalmadı burada nerdeyse ama sonucunda işsizim ve artık umudu kestim.Başka işlere yönelmeyi düşünüyorum çok kötü bi durum bu....

kendi mesleği olupta yapamayan arkadaslar dertlerimizi paylaşalım istermisiniz
kendi mesleği olupta yapamayan arkadaslar dertlerimizi paylaşalım istermisiniz
Merhaba.ben de işletme mezunuyum.ama dogru duzgun iş olmadigi icin gundelik temizlik işine gidiyorum.okutmak zorunda oldugum cocuklarim var.adana ve icinden temizlik talebi olanlara yardimci olabilirim.

Back