• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslegi Olupta Yapamayanlar

çok güzel bir konuya değinmişsin canım bende aslında akdeniz üniversitesi makina teknikerliği mezunuyum.ama kendi işimi yapamıyorum devlet dairesinde mütahit elamanı olarak sekreterlik yapıyorum buda beni çok üzüyor.işimi çok seviyorum ama insanlar ne mezunusuz dediği zaman makina teknikeriyim ön lisans mezunuyum diyorum.bana burda ne işin var diyorlar boşa harcanıyorsun burda diyorlar ama yapacak bir şey yok buna da şükür diye diyorum.

valla aynen bende telekomünikasyon teknisyeniyim
ama muhasebede çalısıyorum 3 yıldır
bu seneden sonra kendi işimi yapcam artık :)

Halk dansları eğitmeniyim,milli eğitime bağlı okullarda ders veriyordum ancak bir tercih yapmam gerekti,işim yerine inandığım değerlerin arkasından yürüdüm pişman değilim :)

Allah kısmet ederse bir gün kendi özel dans okulumu açarım :)

Bende kendi işimi yapamıyorum malesef ...yerel yönetimler mezunuyum ve kamu 3. sınıf öğrencisiyim.Kpss ,torpil vs vs olmadığı sürece yapamayacağım galiba.şuan kpss bahane ediliyor ama kpss sonucundan sonra neler olacak çok merak ediyorum...torpilimde var sanıyordum ama orda da kpss şart dendi.Olsun dedim bu da güzel demekki hala bi umut var torpilde işe yaramadığına göre sınavda bişiler yapmaya çalışırız...neyse hayırlısıyla kpss bekliyorum sonuç hayırlı olur inş..

çok güzel bir konuya değinmişsin canım bende aslında akdeniz üniversitesi makina teknikerliği mezunuyum.ama kendi işimi yapamıyorum devlet dairesinde mütahit elamanı olarak sekreterlik yapıyorum buda beni çok üzüyor.işimi çok seviyorum ama insanlar ne mezunusuz dediği zaman makina teknikeriyim ön lisans mezunuyum diyorum.bana burda ne işin var diyorlar boşa harcanıyorsun burda diyorlar ama yapacak bir şey yok buna da şükür diye diyorum.

aynı kaderi paylaşıyoruz bende makine teknikeriyim ama sekreterlik yapmak zorundayım. Üstelik en nefret ettiğim iş olan stok takibi yapıyorum ama yine çalışıyorum kendi işimi yapmak için hiçbir zaman yılmadı yılmayacağım

slm arkadaşlar.bende iş arıyorum.15 aylık oğlum var.süt ürünleri mezunuyum.ama 7 yıl oldu bitireli ve herşeyi unuttum.şimdi başvursam işi bilmiyorum.ne yapacağımı şaşırdım.artık evde kalmaktan sıkıldım iyice.ama yapacak bir iş bulamıyorum.oğlumu bırakacak kimsede yok.evde kaldıkça sinirlerim yıpranıyor.bana bi fikir verin ne olur.......

bende tam tesisatlı birçok sertifikalı veteriner hekimim.kızımın doğumunda işi bıraktım. bulunduğum ilçede iş imkanı pek yok .şimdi diplomalı ev hanımıyım.mirmirmirmir

ben de 7 yıldır şehir ve bölge plancısıyım
sadece ilk 1 yıl yapabildim işimi
şimdi bir avukatın yanında sekreterim
6 yıl evde oturdum daha fazla dayanamadım buna da şükür

bende çocuk gelişimi mezunuyum..eşim özel anaokulunda çalışmamı istemiyor.milli eğitim atasın öyle çalış diyor.çok yerde iş buldum ama eşim yok diyor.çalışmak istiyorum.seneye yaza seminere gidecem işallah atamam çıkarda çalışırım.bebekte yok sıkılıyorum evde...kadın olmak zor valla..

merhaba arkadaşlar.ben de kamu yönetimi mezunuyum.2007de mezun oldum.iş bulamıyorum.önceleri banka istemedim.bir tanıdığımız vasıtasıyla 6 ay vekil öğretmenlik yaptım.belediye ye girmek istiyorum ama torpilim yok.moralim çok bozuk.en sonunda bankadan başka şansım kalmadı dedim ve banka ilanlarına başvuruyorum.anadolubank sınavına girdim geçen hafta,aranmayı bekliyorum ama aramadılar.artık ordan da ümidimi kestim.üffffffffff üfffffffffff.valla okuduğuma pişmanım arkadaşlar.sivasta okudum.o kadar yolu 4 sene boyunca kaç defa gittim geldim,soğuk da cabası.ama iş yok.şimdi diyorumki okumasaydım liseden sonra bir butikta çalışsaydım şimdi müdür olurdum.okuduk da ne oldu sanki:(

:
slm arkadaşlar.bende iş arıyorum.15 aylık oğlum var.süt ürünleri mezunuyum.ama 7 yıl oldu bitireli ve herşeyi unuttum.şimdi başvursam işi bilmiyorum.ne yapacağımı şaşırdım.artık evde kalmaktan sıkıldım iyice.ama yapacak bir iş bulamıyorum.oğlumu bırakacak kimsede yok.evde kaldıkça sinirlerim yıpranıyor.bana bi fikir verin ne olur.......

Selembacım...merhaba canım.benimde iki oğlum var canım bende çok sıkılıyordum ama bi arkadaşımın aracılığı ile bi iş yaptığını öğrendim çok güzel bi iş ve kazançlı.ben ona işi teklif ettim bi nevi öyle oldu.sana iş konusunda yardımcı olabilirim.bu arada özel msj bölümün açık değil canım.aç oradan yazim olurmu.görüşmek üzere canım...:1hug:

merhaba arkadaşlar bende aynı dertden muzdaribim ne yazıkki ben i.t.ü t.m.d.k. mezunuyum ortaokuldan üniversiteye kadar konservatuarda okuyup konservatuarın üniversitesinde bir sene okuduktan sonra kaydımı dondurup evlendim bir sene sonrada kızımı doğurdum.....kızım iki yaşına gelincede geri dönüp benimle beraber okuyan arkadaşlarımın da aldığı formasyon hakkımı alıp müzik öğretmeni olmak için 2000deki afla okuluma döndüm ama afla geldiğim için formasyon hakkım elimden alındı şimdi 4 senlik lisansımı bitirdiğim halde 4 senedir müzik öğretmenliği yapamıyorum .....:1no2:ne yazıkki dışarıdan alınacak formasyon ücretleride dudak uçuklatacak ücretler bende bu yüzden senler ce emekle okuduğum okuldan hiç bir şey yapamadan ev hanımı mesleğine terfi ettim inşallah başkabir şekilde iş alanları kendme yaratmayı planlıyorum......a.sa.s

Merhaba arkadaşlar benimde sorunum aynı,iki üvüversite mezunuyum ama şu an iki mesleğimde de iş bulamıyorum.1 mesleğim sosyal hizmetler,2 mesleğim ise hemşirelik aslında çok geçerli ama Bulgarıstanda okuduğum için, burda iş için başvurduğumda sorun oluyor,artık iyiyce ümidimi kestım başka uygun bir iş bakıyorum ama malesef bulamıyorum,bazen keşke okumasaydım diyorum liseden sonra çalışmaya başlasaydım kaç senelik eleman olurdum,hakkımızda hayırlisıı....

ben de işimi yapamıyorum maalesef.
önce önlisans muhasebe eğitimi aldım. iki yılın sonunda dikey geçişle işletme fakültesine geçiş yapıp lisansımı tamamladım ama şimdi evde bekliyorum.
arıyorum arıyorum.... ama iş bulamıyorum :1no2:

bende işletme mezunuyum evlendim hiç çalışmadım şimdi istiyorum ama 14 aylık bebeğim var çalışamıyorum çok istiyorum ama zaten işte yok yani anlıyacağınız bende diplomalı ev hanımıyım....

Back