Meshep,kültür farkı alkolik baba, sorunlu anne

suan 19 yasinda iliskiye baaladiginda 13 yasindaymis 13 yasindaki cocuktan bu olgunlugu beklemememiz biraz yanlis sanirim
o yasta 6 sene gorusur sonra evlenirim mantigiylada baslamadi muhtemelen ama is bu raddeye gelince yasta biraz buyuyunce gercekleri gordu sanirim
Yok 19 yaşında ilişkiye başlamış. Şuan 25 yaşında

Suan 25 yaşındayim ilişkimiz 19 yaşındayken başladı fakat 19 yaşında şuanki gibi düşünmüyordum
pardon yanlis anlamisim ozaman ilk mesajimi tekrarliyorum neden bile bile lades dediniz?

icine sinmeyen seyler varsa evlenme ama bu kararinin ozellikle ailesiyle olan kisimlarindan bahsetme bence cunku anladigim kadariyla erkek arkadasin iyi bir insan

Annesinin bu durumu benim içinde büyük bir yıkım oldu evet erkek arkadaşımin hiç bir suçu yok fakat kabullenmek de zor

icine sinmeyen seyler varsa evlenme ama bu kararinin ozellikle ailesiyle olan kisimlarindan bahsetme bence cunku anladigim kadariyla erkek arkadasin iyi bir insan
Erkek arkadaşımi sorumlu tutacagim hiç bir sorun olumsuzluk guvensizlik yaşamadim bu gune kadar bu sorunlar dışında kendi aramızda hiç bir problem yok

Sevgiliniz sizin mezhebinizden çok farklı çok aykırı bir yaşantı sürmüyorsa çıksın ailenizin karşısına kendini ifade etsin. Siz de ailenizle görüşün,onun ailesi yokmuş gibi yaşayacaksınız ya da sizin ilişkinize mal olacak çünki bu...
Ailem böyle sorunlu bir ailede yetişen bir bireyin sağlıklı olmayacağını söylüyor ısrarla

Erkek arkadaşımi sorumlu tutacagim hiç bir sorun olumsuzluk guvensizlik yaşamadim bu gune kadar bu sorunlar dışında kendi aramızda hiç bir problem yok
e ozaman ???
bak agzinla soyluyosun butun bunlar erkek arkadasin yuzunden yasanmiyor ailesini secemez hic kimse ve ailemin yanlislari yuzunden yargilanmak istemem istemeyiz degilmi?

e ozaman ???
bak agzinla soyluyosun butun bunlar erkek arkadasin yuzunden yasanmiyor ailesini secemez hic kimse ve ailemin yanlislari yuzunden yargilanmak istemem istemeyiz degilmi?
Oda tercih edemedikleri yüzünden infaz edildiğini düşünüyor ve cok üzülüyor ama ailem onunda sağlıklı bir birey olamayacağını ve ailesi yüzünden mutsuz olacağımızi düşünüyor

Oda tercih edemedikleri yüzünden infaz edildiğini düşünüyor ve cok üzülüyor ama ailem onunda sağlıklı bir birey olamayacağını ve ailesi yüzünden mutsuz olacağımızi düşünüyor
kizmayin ama ailenizin ici kararmış cidden

Back
X