Merhabalar bayanlar, yaklaşık 6 buçuk yıldır süren bir ilişkim var doğru insan olduğundan eminim bana değer veren düşünceli merhametli bir adam birbirimizi seviyoruz o evlenmeyi çok istiyor fakat benim endişelerim var. Erkek arkadaşımla aramızda meshep farkimiz var bu temel problemimiz ama bununla bitmiyor annesi ve babasi henuz cocukken ayrılmış, babası alkolik, annesi dul ama yakın bir arkadaşının kocasiyla konuşuyor bunu geçen yaz öğrendik ve bu olay erkek arkadaşımi cok etkiledi çok yiprandi bunu öğrenmem benimde bu ilişkiye olan bakış açımi değiştirdi çünkü öncesinde fedakâr bir anne profili vardi kafamda. Ailem böyle bir evlilik yapmami istemiyor özellikle kültür ve meshep farkından dolayi ben aileme çok bağlı bir insanım onların rızası olmadan böyle bir adim atamam fakat diğer yanda 6 yıldır süren ilişkim sevgim emegim var. Ailesi dışında bizim bi problemimiz yok fakat bu kadar sorunlu bir ailenin gelini olmak istemiyorum benim ailem saygın ve tanınmış bir aile (yaşadığımız yer küçük bir şehir) . Ne yapmalıyım sizce çok mutsuz ve kararsizim fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum.