Bazı erkekler yanında biri varken mesela arkadaşı veya ailesi olabilir yalnızca onlarla ilgileniyor. Benim erkek arkadaşım da böyle yanında arkadaşı falan varken asla acmaz telefona bakmaz 5 - 6 saat hiç telefona bakmadığı olur. Bunu benim yanımdayken de yaptığı için artık onun karakterinin bir parçası olduğunu anladım. Yani benleyken de açmaz bakmaz asla telefonuna birisi arar açmaz mesajlarına bakmaz vs. yani kasten sana yapmıyor olabilir.
Muhtemelen öyledir. Ben yeni sevgili olduğumuz zamanlarda sizin gibi düşünüyordum benimle ilgilenmiyor falan. Sonra farkettim ki tekken beni her zaman arar sorar ilgilenir. Birileri yanındayken yalnızca böyle. O da yanındakine duyduğu saygıdan bence. Benim bir arkadaşım yanımda sürekli erkek arkadaşı ile konussa benimde hosuma gitmezdi.Evet dediğiniz gibi cidden 3 saat olmuyor ama dieve dönüyorum diyor mesela. Sanırım karakteri böyle
Akşamları nasıl evdeyken, vs.? Ben de dışarda insanların yanındayken telefona bakmam ve mesajlaşmam kimseyle. Eşimin de telefonla alakası yok.
Yaşınız kaç? Yaşlar özellikle 25 altıysa, ilişkinin ilk zamanlarında eğer evdeyken de mesajlaşmıyorsa sizinle o zaman sorun olduğunu düşünürdüm.
Eşim böyle kendi halinde bir adam nişanlılık döneminde de böyleydiMerhabalar :)
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, birisiyle konuşuyorum. Yeni başladık konuşmaya ama bu adam mesajla çok arası mı yok yoksa kendi halinde mi çok anlayamadım. Mesaj çok fazla atmıyor. Yani mesela alışverişe çıkıyor döndüğünde bakıyor telefona, arkadaşlarıyla çıkıyor o sıralar kayıpdönünce mesaj atıyor. Soruduğumda ise çok fazla telefona bakmadığını ya da eline telefon almadığını söyledi. Öbür türlü sürekli telefondan ayrılamayacağız diyor. Ama konuşmaları, tavırları güzel sadece bu şekilde çok yavaş ilerliyor gibi geliyor bana süreç eşi/sevgilisi böyle olan var mıdır ?
doğru olabilir. Bende ne kadar karşı tarafa yüksek ilgi duysamda, zaman en uygun zaman değilse mesaj atmak için ve cevap vermek için yapmıyorum. Gün içinde boş boş mesajlaşmalar yapamıyorum. Anca akşam olur en uygun zaman gelir konuşmak için o zaman mesaj atar yada ararım, bu insan ilgisi için delirdiğim biri bile olsa.
Arkadaşlarıma bile bazen 1 gün sonra falan cevap yazdığım oluyor. Ama beni tanıyorlar artık. Helede yanımda biri falan varsa, bi aktivitedeysem, bir arkadaşımla dışarı çıktıysam telefonu elime hiç almam. Yanımda alanada sinir olurum. Bazı arkadaşlarım var, beni hergün arayıp mesaj atıyorlar, buluşuncada başkaları ile mesajlaşıyorlar. Eh kardeşim buluştuğun kişi ile iletişimi kur dimi, benle buluşmuşsun laklak yapmak için normalde mesaj yağmuru yapıyorsun, ama benle ikende doğru düzgün iletişim kurmak yerine hep telefondasın. Nasıl sinir bozucu benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?