- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
Eşim böyle kendi halinde bir adam nişanlılık döneminde de böyleydi
Yaa teşekkür ederim :) sanırım karakteri böyle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim böyle kendi halinde bir adam nişanlılık döneminde de böyleydi
Evde yan yana iken çok ilgilidir ama genelde çok konuşmayı sevmez karakteri olabilirYaa teşekkür ederim :) sanırım karakteri böyle :)
Ben de hiç sevmem mesajlaşmayı. Haklı.Merhabalar :)
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, birisiyle konuşuyorum. Yeni başladık konuşmaya ama bu adam mesajla çok arası mı yok yoksa kendi halinde mi çok anlayamadım. Mesaj çok fazla atmıyor. Yani mesela alışverişe çıkıyor döndüğünde bakıyor telefona, arkadaşlarıyla çıkıyor o sıralar kayıp dönünce mesaj atıyor. Soruduğumda ise çok fazla telefona bakmadığını ya da eline telefon almadığını söyledi. Öbür türlü sürekli telefondan ayrılamayacağız diyor. Ama konuşmaları, tavırları güzel sadece bu şekilde çok yavaş ilerliyor gibi geliyor bana süreç eşi/sevgilisi böyle olan var mıdır ?
Yeni tanisilan iliskide tam tersi denir ki karşı taraf arasın yazsin ilgilensin. Sizinle mesajlaşmayı sevmiyor. Sizi cepte goruyor. Bu cümleyi gercekten çok ilgilendigin ve Yeni basladigin insana kurmazsin.Merhabalar :)
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, birisiyle konuşuyorum. Yeni başladık konuşmaya ama bu adam mesajla çok arası mı yok yoksa kendi halinde mi çok anlayamadım. Mesaj çok fazla atmıyor. Yani mesela alışverişe çıkıyor döndüğünde bakıyor telefona, arkadaşlarıyla çıkıyor o sıralar kayıp dönünce mesaj atıyor. Soruduğumda ise çok fazla telefona bakmadığını ya da eline telefon almadığını söyledi. Öbür türlü sürekli telefondan ayrılamayacağız diyor. Ama konuşmaları, tavırları güzel sadece bu şekilde çok yavaş ilerliyor gibi geliyor bana süreç eşi/sevgilisi böyle olan var mıdır ?
Seni merak etse ve gercekten seviyor olsa kesinlikle msj atardi her yerde sana.Heleki yeni sevgili iseniz telin elinden düsmemesi lazim. Şöyle yasi meslegi hic farketmez bunlar msj atmasina engel degil. Heleki yeni sevgili iseniz onceligi siz olmaniz lazimdi arkadaslari degil. Eger atmiyorsa gecmiste olumsuz tecrubeleri vardir baglanmak istemuyordur bilerek naz yapiyordur agira aliyordur v.s uzun konu yani.Merhabalar :)
Bence de böyle.Ben inanmıyorum ya hele ilk aylarda. İlgi merak nerde? Niye mesaj atmıyor? Bunlara kendim de cevap bulabilirim, sevmiyor falan diye ama inanmıyorum. Mesajlaşmayı sevmek değil çünkü mesele. Karşındakiyle iletişime girmek, bunu sever ya da sevmezsin. Heyecan veriyorsa karşı taraf konuşmak istersin