• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajlaşmayı sevmeyen erkek

Benim böyle bir flörtüm vardı. Telefonla pek ilgili değilim nereye koyduğumu bile unutuyorum gün içinde derdi, tabii ki KOCAA BİR YALAN. Tabi bende n o zamanlar ilişkiler konusunda tecrübesizim ayy ne güzel falan dedim ama bana niye çok az yazıyor dediğim de oluyordu. Meğer adam beni yedekte tutuyormuş. İlişkinin başında özellikle insan çok merak eder, erkekler hele bir bahane bulup sık sık yazar. Bende mesajlaşmayı sevmiyorum ama ilgi duyduğum biriyse mesaj gelmesi çok hoşuma gider. Evlilik nişanlılık da neyse de flört döneminde mesajlaşma ilginin canlılığını ifade eder. Birisi olsun bari hayatımda denerek başlanan aslında pek de hoşlanmadığın kimseye öesaj atasın gelmez

Merhabalar :)

Sizlere bir şey danışmak istiyorum, birisiyle konuşuyorum. Yeni başladık konuşmaya ama bu adam mesajla çok arası mı yok yoksa kendi halinde mi çok anlayamadım. Mesaj çok fazla atmıyor. Yani mesela alışverişe çıkıyor döndüğünde bakıyor telefona, arkadaşlarıyla çıkıyor o sıralar kayıp 😅 dönünce mesaj atıyor. Soruduğumda ise çok fazla telefona bakmadığını ya da eline telefon almadığını söyledi. Öbür türlü sürekli telefondan ayrılamayacağız diyor. Ama konuşmaları, tavırları güzel sadece bu şekilde çok yavaş ilerliyor gibi geliyor bana süreç 🙄 eşi/sevgilisi böyle olan var mıdır ?
Ben de hiç sevmem mesajlaşmayı. Haklı.

O kendince haklı siz kendince haklısınız. Ya birbirinizi olduğunuz gibi kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız. Uzak mesafe ilişkisi mi? Değilse sıkıntı yok bence. Sürekli telefonla yaşayamayız. Gittiği yeri ya da misafir geldiğinde haber versin işi bitince de yazsın yeterli bence. Onun harici ergen gibi attığı adımı bilmek istemem.

Eşimle sevgiliyle günaydın iyi geceler dışında mesajlasmazdik ama haftada iki defa buluşturduk.bulusmadigimiz zamanlar gece mutlaka yarım saat bı saat konuşurduk.esim hiç sevmezdi mesajlasmayi.surekli gorusuyorsaniz yada gün içinde konuşuyorsunuz mesaj atmaya gerek yok bence.tek iletişim kaynağınız mesaj ise o zaman sizi çok umursamıyor

Eşimde sevmez mesajlaşmayı.
Sevgiliyken de sevmezdi ama bulduğu her fırsatta arardı, eve gidince de 1- 2 saat dinlenir sonra yine arar, yatana kadar konuşurduk.
Hala da sevmez mesaj atmayı, arar. Yazıp derdimi anlatana kadar direkt arar söylerim kafasında.

Ben birebir böyleyim. Arkadaşımla bulustugum saniyeden itibaren elime telefon almayı ayıp olarak görüyorum. Sevgilim yazar mesela ama ben cidden elime bile almıyorum. Olabilir yani.

Sizlere bir şey danışmak istiyorum, birisiyle konuşuyorum. Yeni başladık konuşmaya ama bu adam mesajla çok arası mı yok yoksa kendi halinde mi çok anlayamadım. Mesaj çok fazla atmıyor. Yani mesela alışverişe çıkıyor döndüğünde bakıyor telefona, arkadaşlarıyla çıkıyor o sıralar kayıp 😅 dönünce mesaj atıyor. Soruduğumda ise çok fazla telefona bakmadığını ya da eline telefon almadığını söyledi. Öbür türlü sürekli telefondan ayrılamayacağız diyor. Ama konuşmaları, tavırları güzel sadece bu şekilde çok yavaş ilerliyor gibi geliyor bana süreç 🙄 eşi/sevgilisi böyle olan var mıdır ?
Yeni tanisilan iliskide tam tersi denir ki karşı taraf arasın yazsin ilgilensin. Sizinle mesajlaşmayı sevmiyor. Sizi cepte goruyor. Bu cümleyi gercekten çok ilgilendigin ve Yeni basladigin insana kurmazsin.

Seni merak etse ve gercekten seviyor olsa kesinlikle msj atardi her yerde sana.Heleki yeni sevgili iseniz telin elinden düsmemesi lazim. Şöyle yasi meslegi hic farketmez bunlar msj atmasina engel degil. Heleki yeni sevgili iseniz onceligi siz olmaniz lazimdi arkadaslari degil. Eger atmiyorsa gecmiste olumsuz tecrubeleri vardir baglanmak istemuyordur bilerek naz yapiyordur agira aliyordur v.s uzun konu yani.

Ben inanmıyorum ya hele ilk aylarda. İlgi merak nerde? Niye mesaj atmıyor? Bunlara kendim de cevap bulabilirim, sevmiyor falan diye ama inanmıyorum. Mesajlaşmayı sevmek değil çünkü mesele. Karşındakiyle iletişime girmek, bunu sever ya da sevmezsin. Heyecan veriyorsa karşı taraf konuşmak istersin
Bence de böyle.
Dakika başı yazsın, arasın demiyoruz ama insan iletişimde olmak ister, haber vermek haber almak ister, ne bileyim, ben de önemsiyorum böyle şeyleri.
Bi mesaj yazicam, iki saat sonra görecek, kisa bi cevap verecek falan veya gün içinde yazmayacak, aramayacak, gerilim ben de.

Mesajlaşmayı telefonla haşır neşir yaşamayı sevmemesi normal olabilir ama sizinle ilgilendiği, düşündüğü, merak ettiği hissini size bir şekilde aktarması lazım. Yoksa vakit öldürmeye iletişim kuruyor demektir.

Back