Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı sokaktan 50 kere geçip, karşılaşınca aaa sen buralarda mı oturuyordun denirdi eskiden. Herşey emekle olurdu. Bir kez görmek için 5 saat pencerede beklenirdiahaha yok o kadarda eski değilim
bekleyin arasın o davet etsin görüşmek istesin.
bende arkadaslarımın soyunu sopunu sorarım kımsın kımlerdensın derım kac kardessınız aılen ne ıs yapıyor derım oyle her onune gelenle arkadaslık kurulmaz cunku nedır necıdır sorulur bundan ozel anlam cıkarmayınBana arkadaştan biraz daha farklı geldi açıkçası. Ne bileyim eski ilişkilerimi ve genel olarak bu konulara bakış açımı sorması, ailemi merak etmesi, daha önce konuştuğumuz şeyleri unutmaması, iltifat etmesi falan bana o kadar da arkadaşça gelmedi. Bilmiyorum ama mesajlaşma olmayınca nasıl ilerleyecek ki iletişimimiz?
Bu çok mantıklı. Böyle bir şey olabilir evetBenim aklıma nedense çocuk bir yer de çalışıyor ve telefonu her zaman yaninda olmuyor bunu da açıklamak istemiyor gibi geldi.
Saatlerce konuştuğumuz şeylerden yola çıkarak flört olduğunu söyledim zaten numaramı almasından değilHer numaranızı alan flört ıcın almaz. Aynı dersi alıyormussunuz ortak paydanız var belki buyuzdendı.
Siz kendi kendinize flört ettıgınız dusunmussunuz.