• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajimi siliyor neden yazmıyor

Bir de gece saatlerinde görüntülü konuşmak istemiş amaç belli yani. Üstelik sevgili falan da değilsiniz sadece flört. 1 yıllık sevgili olsanız bu isteği normal derdim fakat sadede flört. Kaç gündür konuşuyordunuz? Bence siz de engelleyin konuşmayın. Kafaya takmayın. Böyle erkekler manipüle edip cinsellik konuşmak için uğraşır.
2 ay olmustur .ama cok iyi kibar biriydi . Sirf bunun için nasil boyle davranir bir insan .Yani biseyler söyleme isteği oluyor bende de. Allah belanı versin diyicem şimdi

2 ay olmustur .ama cok iyi kibar biriydi . Sirf bunun için nasil boyle davranir bir insan .Yani biseyler söyleme isteği oluyor bende de. Allah belanı versin diyicem şimdi
Beddua etmeye değmez, drama bağlamayın boşverin. Kibar birine de benzemiyor pek. Kibar birisi ısrarla rahatsız edici bir istekte bulunmaz, iki taraftan da mesajı silmez. Açıklama yapardı. Boşverin gitsin, uğraşmaya değmez gerçekten.

Yorum ağır değil, gördüğün muamele daha ağır. Hala uzatmaya devam etme niyeti belli engelle geç. Erkeklerin geneli böyle diye bir genelleme doğru değil. Eğer sen hep böylelerine çatıyorsan biraz kendini sorgulamalısın.
Bilmiyorum dediğin gibi belki de ben buluyorum bunları. Bakiyorum iyi bir isi var iyi bir arkadas cevresi ama sonra boyle cikiyor.

benim flört ettiğim kişi birsey istedi benden geç bir saatti olmaz dedim tekrar ısrar etti .olmaz iyi geceler dedim .sabah günaydın mesajıma bakmadı. Sildim sonra mesaji, küs müyüz dedim. Telegramdan olduğu için mesaji silmiş ikimizden de sonra yine mesaj attım onu da sildi ikimizden .mesajlari kendisi için silebilecegini ama benden silmemesini istedim yine silmiş. Ne demek oluyor bu biri beni aydınlatsın lütfen ona göre davranayim. Ego mu görüşmek istememek mi
Evli , delil bırakmıyor arkasında.

benim flört ettiğim kişi birsey istedi benden geç bir saatti olmaz dedim tekrar ısrar etti .olmaz iyi geceler dedim .sabah günaydın mesajıma bakmadı. Sildim sonra mesaji, küs müyüz dedim. Telegramdan olduğu için mesaji silmiş ikimizden de sonra yine mesaj attım onu da sildi ikimizden .mesajlari kendisi için silebilecegini ama benden silmemesini istedim yine silmiş. Ne demek oluyor bu biri beni aydınlatsın lütfen ona göre davranayim. Ego mu görüşmek istememek mi
Adam cevap vermiyor kendi kendine konuşuyorsun yazma daha fazla msjı ikiniz için silmesi demek bu zaten görmemek için yapıyor

Back