benim flört ettiğim kişi birsey istedi benden geç bir saatti olmaz dedim tekrar ısrar etti .olmaz iyi geceler dedim .sabah günaydın mesajıma bakmadı. Sildim sonra mesaji, küs müyüz dedim. Telegramdan olduğu için mesaji silmiş ikimizden de sonra yine mesaj attım onu da sildi ikimizden .mesajlari kendisi için silebilecegini ama benden silmemesini istedim yine silmiş. Ne demek oluyor bu biri beni aydınlatsın lütfen ona göre davranayim. Ego mu görüşmek istememek mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesajimi siliyor neden yazmıyor
- Konu Sahibi nilsila
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- neden yazmiyor
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.927
- 598
- 1 Aralık 2020
- 4.513
- 50.838
- 458
Neden whatsapp yerine telegramdan konuşuyosunuz? Bu kişinin evli olmadığına emin misiniz bu arada?benim flört ettiğim kişi birsey istedi benden geç bir saatti olmaz dedim tekrar ısrar etti .olmaz iyi geceler dedim .sabah günaydın mesajıma bakmadı. Sildim sonra mesaji, küs müyüz dedim. Telegramdan olduğu için mesaji silmiş ikimizden de sonra yine mesaj attım onu da sildi ikimizden .mesajlari kendisi için silebilecegini ama benden silmemesini istedim yine silmiş. Ne demek oluyor bu biri beni aydınlatsın lütfen ona göre davranayim. Ego mu görüşmek istememek mi
- 1 Ocak 2022
- 3.969
- 14.366
- 158
Adam köpek eğitir gibi sizi eğitmeye çalışıyor neyi anlamadınız??? Böyle arızalı tipleri çok mu arıyorsunuz?benim flört ettiğim kişi birsey istedi benden geç bir saatti olmaz dedim tekrar ısrar etti .olmaz iyi geceler dedim .sabah günaydın mesajıma bakmadı. Sildim sonra mesaji, küs müyüz dedim. Telegramdan olduğu için mesaji silmiş ikimizden de sonra yine mesaj attım onu da sildi ikimizden .mesajlari kendisi için silebilecegini ama benden silmemesini istedim yine silmiş. Ne demek oluyor bu biri beni aydınlatsın lütfen ona göre davranayim. Ego mu görüşmek istememek mi
- 16 Kasım 2021
- 1.227
- 1.157
- 83
Telegramda erkekler çok daha rahat cinsellik konuşabiliyor çünkü. Gizli saklı şeyler var orada.Neden whatsapp yerine telegramdan konuşuyosunuz? Bu kişinin evli olmadığına emin misiniz bu arada?
Yorum biraz ağır ama haklısınız. Erkeklerin geneli böyle sanirim artık çok yoruldum bu sefer doğru insan olabilir diyorum saçma sapan isteklerle geliyorlar sonra yine başa dönAdam köpek eğitir gibi sizi eğitmeye çalışıyor neyi anlamadınız??? Böyle arızalı tipleri çok mu arıyorsunuz?
- 13 Eylül 2023
- 869
- 688
- 23
- 1 Ocak 2022
- 3.969
- 14.366
- 158
Adamın size yaptığı şey, benim lafımdan daha ağır,niye böyle tipleri buluyorum diye kendinize dönüp bakmanız gerekiyor,ya da nasıl bunları bana yapmaya cesaret edebiliyor diyeYorum biraz ağır ama haklısınız. Erkeklerin geneli böyle sanirim artık çok yoruldum bu sefer doğru insan olabilir diyorum saçma sapan isteklerle geliyorlar sonra yine başa dön
Ne istedi?
Bir daha isteğini reddetme diye seni eğitiyor muhtemelen.
Görüntülü görüşmek istedi ben kabul etmedim saat çok geç olduğu içinNe istedi?
Bir daha isteğini reddetme diye seni eğitiyor muhtemelen.
- 6 Mart 2024
- 2.569
- 2.542
- 48
Saat geç olmasa görüşecektiniz ve sorun cıkmıcakmıydı diyorsunuz yaniGörüntülü görüşmek istedi ben kabul etmedim saat çok geç olduğu için
- 10 Kasım 2024
- 611
- 1.663
- 28
- 25
Manipüle eden şımarık biri uzak dur.Görüntülü görüşmek istedi ben kabul etmedim saat çok geç olduğu için
- 16 Temmuz 2023
- 1.846
- 4.726
- 53
Nude mu istedi ? Neyini anlamıyorsunki, iki taraflı mesajı silmiş yani konuşmayı istemiyor. Amacı cinsellik. Sen istediği şeyi atmayınca uzak durmuşbenim flört ettiğim kişi birsey istedi benden geç bir saatti olmaz dedim tekrar ısrar etti .olmaz iyi geceler dedim .sabah günaydın mesajıma bakmadı. Sildim sonra mesaji, küs müyüz dedim. Telegramdan olduğu için mesaji silmiş ikimizden de sonra yine mesaj attım onu da sildi ikimizden .mesajlari kendisi için silebilecegini ama benden silmemesini istedim yine silmiş. Ne demek oluyor bu biri beni aydınlatsın lütfen ona göre davranayim. Ego mu görüşmek istememek mi
Bana bir cevap bile vermedi 24 yillik ömrümde böyle birsey görmedimAynısı benim de başıma geldi. Benden cinsellik istedi, reddettim. Birkaç gün sonra sildi mesajlarımızı. Neden sildiğini sorunca da içindeki öküz ortaya çıktı. Uzak dur. Boyleleriyle ömür geçmez.
Hayir sadece görüntülü görüşmek istedi. Çok ta uygun olmadığım için istemedim . dağınık halimle görsün istemedim. Bu erkeklerin cinsellik merakı da çok yordu artık her konu aynı yere varıyorNude mu istedi ? Neyini anlamıyorsunki, iki taraflı mesajı silmiş yani konuşmayı istemiyor. Amacı cinsellik. Sen istediği şeyi atmayınca uzak durmuş
- 16 Temmuz 2023
- 1.846
- 4.726
- 53
Bir de gece saatlerinde görüntülü konuşmak istemiş amaç belli yani. Üstelik sevgili falan da değilsiniz sadece flört. 1 yıllık sevgili olsanız bu isteği normal derdim fakat sadede flört. Kaç gündür konuşuyordunuz? Bence siz de engelleyin konuşmayın. Kafaya takmayın. Böyle erkekler manipüle edip cinsellik konuşmak için uğraşır.Hayir sadece görüntülü görüşmek istedi. Çok ta uygun olmadığım için istemedim . dağınık halimle görsün istemedim. Bu erkeklerin cinsellik merakı da çok yordu artık her konu aynı yere varıyor
- 1 Aralık 2020
- 4.513
- 50.838
- 458
Evet biliyorum. Telegramda gizlilik daha önemli. Bu yüzden bir halt karıştırmak isteyen hatta suç işlemek isteyen kişiler whatsapp yerine telegramı tercih ediyor. Hatta burdaki konularda da çok okuduk eşi telegramdan aldatan kişileri. O yüzden adamın evli olduğunu düşündüm ama konu sahibi adam evli olabilir mesajlarını görmezden geliyorTelegramda erkekler çok daha rahat cinsellik konuşabiliyor çünkü. Gizli saklı şeyler var orada.
- 14 Ağustos 2018
- 19.661
- 2
- 73.878
- 598
Yorum ağır değil, gördüğün muamele daha ağır. Hala uzatmaya devam etme niyeti belli engelle geç. Erkeklerin geneli böyle diye bir genelleme doğru değil. Eğer sen hep böylelerine çatıyorsan biraz kendini sorgulamalısın.Yorum biraz ağır ama haklısınız. Erkeklerin geneli böyle sanirim artık çok yoruldum bu sefer doğru insan olabilir diyorum saçma sapan isteklerle geliyorlar sonra yine başa dön