Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

Oyleyımdır canım yaaa sana kahve ıkram ettımmı geldıgınde sanırım etmedım

b-353301-bir_fincan_kahve.jpg

canım ellerin dert görmesin ŞenizŞenizŞenizŞeniz

yok ama yaa bence pek oyle gıbı gozukmuyor.kırdıgımız uyelerımız falan ozur mesajı fılan da yazmıs.bugun epey ınceledım sıteyı. ama ne yapsın oda onca kadın var hangı bırıyle ugrasssın hangısıne anlatsın derdını.

Yok erkek bıde ben varım işde başka da yoh

:roflol: :roflol: :roflol:

benden kötüsünü bulursanız bu işi bırakırım diyoo amaaa sevgi kelebeğiii resmenn yaa kazen abüüükaydirigubbakcemile3

Yaa ben yatıyım gerçii yatıyourmda uyuyimmmirmirmirmir sabah sınav yapcem öğrenclerii ilk ders hemdee sinir ettler bugün bennii ceza onnlara :kötüöğretmensmilesi:

ooo herkes dokuluyor sırayla yaa olmuyor ama boyle... yasakkelime

ben didiyommmmmmmmm sizde didinnnnnnnnnnnnnn sabah uyanamazsam hepinizin kulağını çınlatırımkaydirigubbakcemile

kahve fılan neysede fıncanlar cok cantı ama tuttum... alkisalkisalkis

Yaa ben yatıyım gerçii yatıyourmda uyuyimmmirmirmirmir sabah sınav yapcem öğrenclerii ilk ders hemdee sinir ettler bugün bennii ceza onnlara :kötüöğretmensmilesi:
Yazık o ogrencılereeeee

mesela kedi varya senin edn çıkıyormuş
ne gülerim he :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:nazar:
aslanlar kaplanlar leopar fılan dıorum ama sankı sen onların onunde bayrak tutuyorsun.en ondesın delikafadulden
Hee onlarda bızden sayılır
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şakkıdı
yok ama yaa bence pek oyle gıbı gozukmuyor.kırdıgımız uyelerımız falan ozur mesajı fılan da yazmıs.bugun epey ınceledım sıteyı. ama ne yapsın oda onca kadın var hangı bırıyle ugrasssın hangısıne anlatsın derdını.

benden kötüsünü bulursanız bu işi bırakırım diyoo amaaa sevgi kelebeğiii resmenn yaa kazen abüüükaydirigubbakcemile3

O zaman kazene a.s.a.s.

ben didiyommmmmmmmm sizde didinnnnnnnnnnnnnn sabah uyanamazsam hepinizin kulağını çınlatırımkaydirigubbakcemile

Haydı ıyı geceler tatlı ruyalar guzummmm unutmuyoruz bu gece de tımsah goruyoruz ruyamızda ona gore :jeyyar:

neyse kızlar bende kaçar uyur
sabah köründe hortluyorum.
şirin bir anne olmak için uyumam lazım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Haydı ıyı geceler tatlı ruyalar guzummmm unutmuyoruz bu gece de tımsah goruyoruz ruyamızda ona gore :jeyyar:

tımsah? :uhm: sıparısını mı verdınız?bende ona gore sartlayayım kendımı barıde grupdan ayrılmayayım a.s

tımsah? :uhm: sıparısını mı verdınız?bende ona gore sartlayayım kendımı barıde grupdan ayrılmayayım a.s

Soyle kı ben her gece ruyalarında bısey gormelerı duasında bulunuyorum :nazar:
Dun dınazor gorsunler dedım mesala bugun de sıra tımsahda :nazar:
sen cıkarken sana da dıyecmmmmm:jeyyar:

Kızlar alıntı yaparken karısıyo ya tek bende degıl herkezde oluyoooooo

Soyle kı ben her gece ruyalarında bısey gormelerı duasında bulunuyorum :nazar:
Dun dınazor gorsunler dedım mesala bugun de sıra tımsahda :nazar:
sen cıkarken sana da dıyecmmmmm:jeyyar:

Kızlar alıntı yaparken karısıyo ya tek bende degıl herkezde oluyoooooo

hımmmmmmmm sımdı oldu yerimseniben tutuyor mu barı :jeyyar:

X