E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeDuSa
Buyuk kedı derken mesela ben oyle degıl mı
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
mesela kedi varya senin edn çıkıyormuş
ne gülerim he :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Buyuk kedı derken mesela ben oyle degıl mı
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aslanlar kaplanlar leopar fılan dıorum ama sankı sen onların onunde bayrak tutuyorsun.en ondesın delikafadulden
Oyleyımdır canım yaaa sana kahve ıkram ettımmı geldıgınde sanırım etmedım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok ama yaa bence pek oyle gıbı gozukmuyor.kırdıgımız uyelerımız falan ozur mesajı fılan da yazmıs.bugun epey ınceledım sıteyı. ama ne yapsın oda onca kadın var hangı bırıyle ugrasssın hangısıne anlatsın derdını.
Yok erkek bıde ben varım işde başka da yoh
:roflol: :roflol: :roflol:
benden kötüsünü bulursanız bu işi bırakırım diyoo amaaa sevgi kelebeğiii resmenn yaa kazen abüüükaydirigubbakcemile3
Yaa ben yatıyım gerçii yatıyourmda uyuyimmmirmirmirmir sabah sınav yapcem öğrenclerii ilk ders hemdee sinir ettler bugün bennii ceza onnlara :kötüöğretmensmilesi:
ben didiyommmmmmmmm sizde didinnnnnnnnnnnnnn sabah uyanamazsam hepinizin kulağını çınlatırımkaydirigubbakcemile
Yazık o ogrencılereeeeeYaa ben yatıyım gerçii yatıyourmda uyuyimmmirmirmirmir sabah sınav yapcem öğrenclerii ilk ders hemdee sinir ettler bugün bennii ceza onnlara :kötüöğretmensmilesi:
Hee onlarda bızden sayılıraslanlar kaplanlar leopar fılan dıorum ama sankı sen onların onunde bayrak tutuyorsun.en ondesın delikafadulden
şakkıdıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok ama yaa bence pek oyle gıbı gozukmuyor.kırdıgımız uyelerımız falan ozur mesajı fılan da yazmıs.bugun epey ınceledım sıteyı. ama ne yapsın oda onca kadın var hangı bırıyle ugrasssın hangısıne anlatsın derdını.
benden kötüsünü bulursanız bu işi bırakırım diyoo amaaa sevgi kelebeğiii resmenn yaa kazen abüüükaydirigubbakcemile3
O zaman kazene a.s.a.s.
ben didiyommmmmmmmm sizde didinnnnnnnnnnnnnn sabah uyanamazsam hepinizin kulağını çınlatırımkaydirigubbakcemile
Yazık o ogrencılereeeee
Hee onlarda bızden sayılır
şakkıdı
O zaman kazene a.s.a.s.
anacım bu ne destan yazmışsın kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Haydı ıyı geceler tatlı ruyalar guzummmm unutmuyoruz bu gece de tımsah goruyoruz ruyamızda ona gore :jeyyar:
neyse kızlar bende kaçar uyur
sabah köründe hortluyorum.
şirin bir anne olmak için uyumam lazım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Haydı ıyı geceler tatlı ruyalar guzummmm unutmuyoruz bu gece de tımsah goruyoruz ruyamızda ona gore :jeyyar:
tımsah? :uhm: sıparısını mı verdınız?bende ona gore sartlayayım kendımı barıde grupdan ayrılmayayım a.s
neden timsah :1shok::1shok::1shok:
Soyle kı ben her gece ruyalarında bısey gormelerı duasında bulunuyorum
Dun dınazor gorsunler dedım mesala bugun de sıra tımsahda
sen cıkarken sana da dıyecmmmmm:jeyyar:
Kızlar alıntı yaparken karısıyo ya tek bende degıl herkezde oluyoooooo