Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

kedıcık yanlıiş ressım olmuşş
yuzuk yemegın ıcınden cıkacaktııı

duygummmmmmmmmm

ogluma alırım senıı
sen yuzugu begendın mı onu soyleeeeeeeeeeeeee
yemekler yuzukler havada ucusuyor...

nan kk da ki tüm geyik topiklerinde aynı insanlarımı göriyim bana mı ele geliyyy
[/URL]
[/IMG]

zemus haoşgeldın bacum yemek tatlı kahve arka sayfalarda hepsı var hangısını alırsın

anaaaaaaaaa....senini oglunmu var...............eeee baştan desene.....ona göre şeyttirimdi.......
hadi oglunu anlat..................adına kaç yaşında.............ne neye benziyo..........de hele..........yerimseniben

hem ben yüzügü çok begendimdi.........hihoyyythihoyyyt

nan kk da ki tüm geyik topiklerinde aynı insanlarımı göriyim bana mı ele geliyyy
[/URL]
[/IMG]

Anacıgım demek tek geyık dusgunu ahanda bu hayunlar ya da dıgerlerı belkı benım ılk zamanlarım gıbı geyıgın ne ıse yaradıgını bılmıyolar ondan da ugramıyolardır

ben sadece burda geyık yaptım
baska yerlerde bulamazsınız
bırı desın baska yerlerdesınn
repcılerden buraya kedıcık 1.000.000.0000 para verdı geldım yoksa gelmezdımm

duygu oglum cok yakusuklu koc borcu.....

yaşında sorun varr askum

ben hamişler topiğinden trasfer oldum:1closedeyes:

ben sadece burda geyık yaptım
baska yerlerde bulamazsınız
bırı desın baska yerlerdesınn
repcılerden buraya kedıcık 1.000.000.0000 para verdı geldım yoksa gelmezdımm

Allaaammmm ıftıraya bakkk nan adımızı adam satınalıyoya mı cıkaracennnn :mymeka:Bak parayla adam topluyolor topıge dıyecekler şincik

yafriler bilen bilir ben bu hafta evlendim merak edenler varmış işte muhteşem düğünümden bir kare...:asigim:

ben hamişler topiğinden trasfer oldum:1closedeyes:

burda dogurana kadar kalırsın sonra da dıyet topıgıne gecersın sonra bebem diş cıkarıyo topıgı okula basladı topıgı kızımın nısan resımlerı buda benım torunum derkennnn emeklıler topıgınde de 85 yaslarında artık pc den nefret edıyo durumda ayrılırsın

kıs körmüyonmu soldaki afet gibim olan gelin benim..

anam damadı nasıl kandırdın anlat bekarlar duysunn
canum benummm..

hamılerın sorunları
bekarların ask acısı
evlılerın kaynana derdı

kocam nasıl bastan cıkarırım

neden mutsusumm
neden keyfım yok
nasıl yemek yapılır

aay canum sıkıldı
herseyın çozumu burda

gel vatandaşş gellllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…