mesaj atsam mı ?

nazlı mı ahahaha
istemiyor olamaz mı ya her erkek her kadının üstüne mi atlıyor
biz nasıl ki önümüze gelen her adamdan etkilenmiyorsak erkeklerde önlerine her gelen kadından etkilenmiyor

Süslücan bebekim bence 3 seçeneğin var... Ya böyle çocuğun zihnini okuyup acaba bana ilgisi varmı bana adım atarmı diye düşünüp beklenti içinde instada oturup bekliyceksin kuzum... Yada heyt be yazacam ulen ne olursa olsun bu doktor süslünün olacak deyip kılıç kuşanıp tüm kartlarını açık oynayıp savaşacaksın bu uğurdagerçi bu keltoş erkekler deymiyo ama olsun süslüyüm içimde kalmasın diyeceksin bebikim... Yada bana yazmayan keltoşu doktorda olsa napıyım canı cehenneme diyip süslüyüm bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda bu dünya deyip o da yetmez jason derulo çal arkadan oh mis valla hiç dert kalmaz

nazlı mı ahahaha
istemiyor olamaz mı ya her erkek her kadının üstüne mi atlıyor
biz nasıl ki önümüze gelen her adamdan etkilenmiyorsak erkeklerde önlerine her gelen kadından etkilenmiyor
Bir de erkeklere laf ederlerdi, bir selam versek peşimizden geliyorlar diye.kadınlarin da pek farkı yok.

Bir de erkeklere laf ederlerdi, bir selam versek peşimizden geliyorlar diye.kadınlarin da pek farkı yok.
niye bütün yorumların genellemeler üzerine ?
genelleme yaptığın için bana küfür bile ettin sen zamanında
çok çirkindi neyse ki banlanmıştın
her çeşit insan var
selam verdiğinde peşinde koşan erkek de var , deli gibi ilgini belli ettiğin halde hiç oralı olmayan erkekte
kadınlarda da her türden insan var
sülük gibi yapışan da var umursamayanda
neden genelleyip duruyorsun ?

beklemedeyim o zaman akışa bırakıyom

Aynen çok yanlış düşüncesi bende aynı fikirdeyim seninle

Kahkaha attım cansın ahahahahahah
Bu üç seçenekten sen süslüne neyi önerirsin onu yapcam

Aynen çok yanlış düşüncesi bende aynı fikirdeyim seninle
senin soruna yorum yapayım
hayatın içinde karşılaşma ihtimalin varsa sosyal medyadan mesaj atma olayını önermiyorum ben
adamla karşılaştığında sohbet edebilirsin ona onun bölümüyle alakalı sorular olabilirsin
ondan ufak tefek konularda yardım isteyebilirsin
zaten takibe almışsın üstüne mesaj atman çok belli eder ilgini
adamı tanıyor olsan tamam ilgini biraz daha belli et derdim ama sadece ayaküstü sohbet var sizde
karşılaşınca muhabbet açmak dışında bi önerim yok sana

Muhabbet kurmaya devam edeyim o zaman akışta olacağı varsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…