mesaj atsam mı ?

Sizde hem zihinsel hem görsel hafıza problemi mi var? Kaç kere aynı konuyu açıp aynı soruyu soracaksınız? Takıntı ötesi artık tehlike boyutundasınız. İstek atın, mesaj gönderin, kütüphanede "denk" gelirseniz sorun da bir rahatlayın. Sizinle ilgilense devamını getirirdi değil mi? Adam ilgilenmiyor normal arkadaş gibi nezaketen sohbet ediyor merhaba merhaba dan öteye gitmiyor. Bir erkek sizi takıntı haline getirse ne hissederdiniz?

Ya at da çok istiyorsan, kendine bir sor hangi erkek şu ana kadar ilgilendiği kıza istek atmamış, hikayelerine cevap atmamış olabilir ? Yani bir tane gördün mü çevrende ? Herşeyi geçtim utangaç olsa sen ekleyince en azından hikayene cevap atar ya da emoji atar. Sende biliyorsun böyle olduğunu

Bir şey yapmana gerek yok,ilgilenmiyor işte.

Mesaj atacaksın belli ama adamın ilgisi yok işte yok beni çıldırtmak mı istiyorsun sen bir sonraki aşama penceresinin önüne gidip alevlerle seni seviyorum yaz

Derslerine odaklanmış çocuk sen de odaklanan iyi edersin belki aynı yeri kazanırsınız.

Bu tarz erkeklere de gıcık oluyorum hee.eski kafalılık eski kafalılık.kadın dediğin adım atmaz.ki adım atmak sohbet etmek oluyor zaten.bir zahmet sohbetten sonra da bir gü bir kahve içelim desinler yani.bunu demeyen erkeğin niyeti olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.isteyen erkek yolunu zorla kesiyor neredeyse.ne bu böyle ya.nazlı nazlı.

Siz hangi bölümdensiniz?
En azından okul ders konularından sohbet açabilirsiniz belki ondan soruyorum.

Doğru söylüyorsun canım ilgimi anlamıştır zaten de onda bir şey yok herhalde ben daha bir şey yapmayayım diyorum ilgimi anladı diye utanıyorum ama rezil oldum mu

Adama niye gıcık oldun mesela şimdi? Ilgisi yok ki herhangi bi teklifte bulunmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…