bence daha üsteleme.ilgisi varsa yazarkızlar daha önce anlatmıştım size kütüphanede tıpçı bir çocuk var biraz sohbetimiz var ona istinaden istek attım ben bir haftadır takipleşiyoruz 1-2 hikaye attım ki konu açılabilecek hikayelerdi onlara da cevap vermedi, veya mesaj atması için ne yapabilirim gerçekten uzun zamandır kimse heyecanlandırmadı beni bu kadar ne yapacağımı bilmiyorum uzun uzun istek attıktan sonra ilk defa karşılaştık ayak üstü sohbet ettik sadece o kadar ne yapmalıyım
kızlar daha önce anlatmıştım size kütüphanede tıpçı bir çocuk var biraz sohbetimiz var ona istinaden istek attım ben bir haftadır takipleşiyoruz 1-2 hikaye attım ki konu açılabilecek hikayelerdi onlara da cevap vermedi, veya mesaj atması için ne yapabilirim gerçekten uzun zamandır kimse heyecanlandırmadı beni bu kadar ne yapacağımı bilmiyorum uzun uzun istek attıktan sonra ilk defa karşılaştık ayak üstü sohbet ettik sadece o kadar ne yapmalıyım
reddederse çok kafaya takarım biliyorum ilgisi yok yani öyle mi ben rezil mi ettim kendimi ne yapayımSana karşı ilgisi olsa bi adım atardı.
İçimde kalmasın diyorsan açıkça kahve içmeyi teklif et.
ben o zaman daha çok takarım diye korkuyorumBence de atın ne kaybedersiniz ki cevap vermezse de aklınızdan çıkartırsınız
Belirsizlik beni daha çok yorar açıkçası. Niye mesaj atmadı diye kendinizi yiyip bitirmektense olup olmayacağını öğrenirsinizben o zaman daha çok takarım diye korkuyorum
ablaaağğğğğğğ sana özelden dert yanayım da az akıl verrrrrr nolurHayır atma. Sana ilgisi olan bir şekilde belli eder ya yüzyüze ya da yazarak. Atabileceğin adımı atmışsın, tıp fakültesi mezunu bi ablan olarak ve tıpçı bir sürü arkadaşı olan biri olarak üniversite yıllarından tecrübemi söylüyorum : sakın bi adım daha atma
istek attım işte hikaye atıyorumBelirsizlik beni daha çok yorar açıkçası. Niye mesaj atmadı diye kendinizi yiyip bitirmektense olup olmayacağını öğrenirsiniz