mesaj atsam mı ?

suslucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
129
27
25
kızlar daha önce anlatmıştım size kütüphanede tıpçı bir çocuk var biraz sohbetimiz var ona istinaden istek attım ben bir haftadır takipleşiyoruz 1-2 hikaye attım ki konu açılabilecek hikayelerdi onlara da cevap vermedi, veya mesaj atması için ne yapabilirim gerçekten uzun zamandır kimse heyecanlandırmadı beni bu kadar ne yapacağımı bilmiyorum uzun uzun istek attıktan sonra ilk defa karşılaştık ayak üstü sohbet ettik sadece o kadar ne yapmalıyım

bence daha üsteleme.ilgisi varsa yazar

Sana karşı ilgisi olsa bi adım atardı.
İçimde kalmasın diyorsan açıkça kahve içmeyi teklif et.

İlgisi olsa ilgilendiğini belli eder. Şuan dersten başka pek bir şey düşünmüyordur o bence. Çok öyle tıpçı arkadaşım vardı. sevgili yapıyorlardı sonra çok vaktimi alıyor ders çalışamıyorum diye terk ediyorlardı. Temkinli olun yani

Bence de atın ne kaybedersiniz ki cevap vermezse de aklınızdan çıkartırsınız

Hayır atma. Sana ilgisi olan bir şekilde belli eder ya yüzyüze ya da yazarak. Atabileceğin adımı atmışsın, tıp fakültesi mezunu bi ablan olarak ve tıpçı bir sürü arkadaşı olan biri olarak üniversite yıllarından tecrübemi söylüyorum : sakın bi adım daha atma

ablaaağğğğğğğ sana özelden dert yanayım da az akıl verrrrrr nolur

Siz istek atmışsınız. Konuşmak için hikayeleri de atın, mesajı da atın. Çocuğun hayatında kız arkadaşı falan varsa en son çare ona da yazarsınız.

Bence ağırlığınız olsun,yapacağınız kadarını yapmışsınız zaten. Bırakın ilgisi varsa adam size yazar. İlgisi yoksa boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…