- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
Sen ne okuyorsun?hahahhahha bu sefer üzülerek de olsa anladım aşkım bi halt yapmicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne okuyorsun?hahahhahha bu sefer üzülerek de olsa anladım aşkım bi halt yapmicam
Evet.biz bizimle.her konuşanı, insan yerine koyanı ilgileniyor sanıyoruz.hem kadınlar hem erkekler olarak.kadın, erkek arkadaşlık kültürümüz yok ülkede.haklisin.Adama niye gıcık oldun mesela şimdi? Ilgisi yok ki herhangi bi teklifte bulunmuyor?
Sınıf öğretmenliği ben oda tıp ikimizde dördüzSen ne okuyorsun?
İlgisi isteği olsa çok farklı mı davranırdı yaniEvet.biz bizimle.her konuşanı, insan yerine koyanı ilgileniyor sanıyoruz.hem kadınlar hem erkekler olarak.kadın, erkek arkadaşlık kültürümüz yok ülkede.haklisin.
Git üzerine atlakızlar daha önce anlatmıştım size kütüphanede tıpçı bir çocuk var biraz sohbetimiz var ona istinaden istek attım ben bir haftadır takipleşiyoruz 1-2 hikaye attım ki konu açılabilecek hikayelerdi onlara da cevap vermedi, veya mesaj atması için ne yapabilirim gerçekten uzun zamandır kimse heyecanlandırmadı beni bu kadar ne yapacağımı bilmiyorum uzun uzun istek attıktan sonra ilk defa karşılaştık ayak üstü sohbet ettik sadece o kadar ne yapmalıyım
Niye dalga geceyim ki sen bayansin agirdan al kendini o sana yanassin bu daha cekici olmazmi guzel giyin kokular serp serpistir iki gulucuk at iki guzel söz ama hala karsilik alamiyorsan demeki ya adam bos deil yada seni istemiyorDalga niye geçiyorsun fikir almak istedim aşk olsun
Yok atmadım ara tatildeyiz şimdi tatilden sonra karşılaşırsak bana tavrına bakıyım zamana bırakayım dedim bir yanımda yaz diyorAttın mı kız ne oldu?
Birde bunu deneyeyim cansın napim meselaNiye dalga geceyim ki sen bayansin agirdan al kendini o sana yanassin bu daha cekici olmazmi guzel giyin kokular serp serpistir iki gulucuk at iki guzel söz ama hala karsilik alamiyorsan demeki ya adam bos deil yada seni istemiyor
Mesela karsilastimiz bir konu acildi aaa gülerken gözlerin ne güzel parliyor icim isindi aymisin günesmisin sen de ne biliyim ben deliyim ahhhaaha kocam beni tavladi ama ben cocuk gibiyim mesela bu yönünü seviyor herkes farklidir aslinda adamin kisiligi ne bagli belki senin kanin kaynadi ama huyunu sevmiyeceksin kendine haksizlik etme olur mu kendi hislerini isteklerini hic saymaBirde bunu deneyeyim cansın napim mesela
Bu tarz erkeklere de gıcık oluyorum hee.eski kafalılık eski kafalılık.kadın dediğin adım atmaz.ki adım atmak sohbet etmek oluyor zaten.bir zahmet sohbetten sonra da bir gü bir kahve içelim desinler yani.bunu demeyen erkeğin niyeti olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.isteyen erkek yolunu zorla kesiyor neredeyse.ne bu böyle ya.nazlı nazlı.
Ben bunu hep reddettim ne alakası var ya oldum ama çoğu erkek arkadaşımın dediği bu başlangıçta koşmak istiyoruz diyorlar açık açık. Erkeğin de istememe hakkının olduğunu farkına varmak gerekiyor galiba :)Adam nazlı değil zaten ilgilenmiyor ki zorla mı olacak? kız peşinde kız valla ilgilenen erkek her türlü belli ediyor zaten fıtratlarında bu var kim ne derse desin. Asla kadın yürüsün de o aşık olacak da olaylarına inanmıyorum hiçbir arkadaşım olumlu sonuçlara ulaşamadı. En modern erkek bile olsa onlar koşacak arkadaş erkek peşinde koştuğu kadına değer veriyor istisnalar kaideyi bozmamakta.
Ne yazabilirim aşkım damdan düşer gibi hayatına giriyorum mu yazimAt gitsin diyorum suslucan , ucunda olum yok ya
Ghahahahah ay öyle ay mısın güneş misin demeyeyim ama biraz daha belli edeyim ilgimi konuşurkenMesela karsilastimiz bir konu acildi aaa gülerken gözlerin ne güzel parliyor icim isindi aymisin günesmisin sen de ne biliyim ben deliyim ahhhaaha kocam beni tavladi ama ben cocuk gibiyim mesela bu yönünü seviyor herkes farklidir aslinda adamin kisiligi ne bagli belki senin kanin kaynadi ama huyunu sevmiyeceksin kendine haksizlik etme olur mu kendi hislerini isteklerini hic sayma
Ay hayır sakın böyle bir şey söyleme çok itici olur.Mesela karsilastimiz bir konu acildi aaa gülerken gözlerin ne güzel parliyor icim isindi aymisin günesmisin sen de ne biliyim ben deliyim ahhhaaha kocam beni tavladi ama ben cocuk gibiyim mesela bu yönünü seviyor herkes farklidir aslinda adamin kisiligi ne bagli belki senin kanin kaynadi ama huyunu sevmiyeceksin kendine haksizlik etme olur mu kendi hislerini isteklerini hic sayma
Yani samimiyette yok aralarina ama bayan arkadas cok istekli ilaki olsun istiyorAy hayır sakın böyle bir şey söyleme çok itici olur.
Adamın ilgisi olsa zaten her şekilde adam atar konu sahibi bide böyle ay güneş dersen hepten uzay boşluğunda hissedersin kendini
Olsun istemekle kalsın adım atmasın şimdilikYani samimiyette yok aralarina ama bayan arkadas cok istekli ilaki olsun istiyor