mesaj atsam mı ?

Adama niye gıcık oldun mesela şimdi? Ilgisi yok ki herhangi bi teklifte bulunmuyor?
Evet.biz bizimle.her konuşanı, insan yerine koyanı ilgileniyor sanıyoruz.hem kadınlar hem erkekler olarak.kadın, erkek arkadaşlık kültürümüz yok ülkede.haklisin.

kızlar daha önce anlatmıştım size kütüphanede tıpçı bir çocuk var biraz sohbetimiz var ona istinaden istek attım ben bir haftadır takipleşiyoruz 1-2 hikaye attım ki konu açılabilecek hikayelerdi onlara da cevap vermedi, veya mesaj atması için ne yapabilirim gerçekten uzun zamandır kimse heyecanlandırmadı beni bu kadar ne yapacağımı bilmiyorum uzun uzun istek attıktan sonra ilk defa karşılaştık ayak üstü sohbet ettik sadece o kadar ne yapmalıyım
Git üzerine atla

Niye dalga geceyim ki sen bayansin agirdan al kendini o sana yanassin bu daha cekici olmazmi guzel giyin kokular serp serpistir iki gulucuk at iki guzel söz ama hala karsilik alamiyorsan demeki ya adam bos deil yada seni istemiyor
Birde bunu deneyeyim cansın napim mesela

Birde bunu deneyeyim cansın napim mesela
Mesela karsilastimiz bir konu acildi aaa gülerken gözlerin ne güzel parliyor icim isindi aymisin günesmisin sen de ne biliyim ben deliyim ahhhaaha kocam beni tavladi ama ben cocuk gibiyim mesela bu yönünü seviyor herkes farklidir aslinda adamin kisiligi ne bagli belki senin kanin kaynadi ama huyunu sevmiyeceksin kendine haksizlik etme olur mu kendi hislerini isteklerini hic sayma

Bu tarz erkeklere de gıcık oluyorum hee.eski kafalılık eski kafalılık.kadın dediğin adım atmaz.ki adım atmak sohbet etmek oluyor zaten.bir zahmet sohbetten sonra da bir gü bir kahve içelim desinler yani.bunu demeyen erkeğin niyeti olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.isteyen erkek yolunu zorla kesiyor neredeyse.ne bu böyle ya.nazlı nazlı.

Adam nazlı değil zaten ilgilenmiyor ki zorla mı olacak? kız peşinde kız 😂😂 valla ilgilenen erkek her türlü belli ediyor zaten fıtratlarında bu var kim ne derse desin. Asla kadın yürüsün de o aşık olacak da olaylarına inanmıyorum hiçbir arkadaşım olumlu sonuçlara ulaşamadı. En modern erkek bile olsa onlar koşacak arkadaş erkek peşinde koştuğu kadına değer veriyor istisnalar kaideyi bozmamakta. 🤗

Adam nazlı değil zaten ilgilenmiyor ki zorla mı olacak? kız peşinde kız 😂😂 valla ilgilenen erkek her türlü belli ediyor zaten fıtratlarında bu var kim ne derse desin. Asla kadın yürüsün de o aşık olacak da olaylarına inanmıyorum hiçbir arkadaşım olumlu sonuçlara ulaşamadı. En modern erkek bile olsa onlar koşacak arkadaş erkek peşinde koştuğu kadına değer veriyor istisnalar kaideyi bozmamakta. 🤗
Ben bunu hep reddettim ne alakası var ya oldum ama çoğu erkek arkadaşımın dediği bu başlangıçta koşmak istiyoruz diyorlar açık açık. Erkeğin de istememe hakkının olduğunu farkına varmak gerekiyor galiba :)

Konu sahibi yazma , üzerine gitme. Belki ilerde bir gün olacaksa olur . Sen normal arkadaşlık seviyesinde kal , hayatına bak . Bir de sen mezun olacaksın çocuk daha okuyacak vs bunlar da sıkıntı , şehir değişecek .

Mesela karsilastimiz bir konu acildi aaa gülerken gözlerin ne güzel parliyor icim isindi aymisin günesmisin sen de ne biliyim ben deliyim ahhhaaha kocam beni tavladi ama ben cocuk gibiyim mesela bu yönünü seviyor herkes farklidir aslinda adamin kisiligi ne bagli belki senin kanin kaynadi ama huyunu sevmiyeceksin kendine haksizlik etme olur mu kendi hislerini isteklerini hic sayma
Ghahahahah ay öyle ay mısın güneş misin demeyeyim ama biraz daha belli edeyim ilgimi konuşurken😂😂

Ay hayır sakın böyle bir şey söyleme çok itici olur.
Adamın ilgisi olsa zaten her şekilde adam atar konu sahibi bide böyle ay güneş dersen hepten uzay boşluğunda hissedersin kendini

X